- 13 Nisan 2020
- 2.394
- 4.409
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.341
Canım benim kötü düşünme bakalım insallah sağlıkla gelişir büyürben kötü haber aldım kızlar kese 4 bucuk haftada görünüyo. buyuk ihtimal gelişim durdu o haftada. 2 hafta sonra duruma göre kurtaj olucam. çok kötüyüm ama belirti olmayınca bişeyler hissettim zaten
Ben yarın gidicem canım 7+1 de kısmet olursa doktor belki kese görmek için filan çağırıyordurKızlar yarın doktora gidicem. 5 haftalık hamileymişim geçen hafta öyle çıktı sonuç. Ama aslında ay hesabıyla daha ileri olması gerekiyo. Galiba geç döllenmş. Yarına kalbini duyarız dedi doktor. Millet yedinci haftada duyuyor ise benim doktor neden 5 haftalık iken kalp için çağırıyor
Normal canım benimde arada oluyor sanki adet olacakmışım gibi hatta ben adetim 11 gün geçtikten sonra test yaptım hamile olacağıma ihtimal vermediğim için o günler baya ağrım olmuştu hergün adet olacağım diyordumİnş duyarsınız sağlıkla ilerler herşey. Ya qkşamdandır sağ kasığım bıçak sağlanır gibi ağrı girip çıkıyor kramp gbi diyim yumurtlama daki sancı gbi korktum baya bilemedim ki neden normal mi acaba
Evet cok sukur bi evladim var en buyuk teselli o zaten. Cok tesekkur ederim sizlereCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sanırım evladın vardı Rabbim onu sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın♥
Canım vajinal muayenede duyulabilirKızlar yarın doktora gidicem. 5 haftalık hamileymişim geçen hafta öyle çıktı sonuç. Ama aslında ay hesabıyla daha ileri olması gerekiyo. Galiba geç döllenmş. Yarına kalbini duyarız dedi doktor. Millet yedinci haftada duyuyor ise benim doktor neden 5 haftalık iken kalp için çağırıyor
Kızlar yarın doktora gidicem. 5 haftalık hamileymişim geçen hafta öyle çıktı sonuç. Ama aslında ay hesabıyla daha ileri olması gerekiyo. Galiba geç döllenmş. Yarına kalbini duyarız dedi doktor. Millet yedinci haftada duyuyor ise benim doktor neden 5 haftalık iken kalp için çağırıyor
Ya çok üzüldüm, ama inşallah tez zamanda sapsağlıklı bi bebişin olsun kuzumben kötü haber aldım kızlar kese 4 bucuk haftada görünüyo. buyuk ihtimal gelişim durdu o haftada. 2 hafta sonra duruma göre kurtaj olucam. çok kötüyüm ama belirti olmayınca bişeyler hissettim zaten
Banu çiftçinin uygulaması bana yaramadı canım doğruyu göstermediBende yarin doktora gidicem yarin 5+1 olacak ama beni yolk kesesine bakmak icin cagirdigini saniyorum. 4+3 de keseyi gormustuk. Bugun benimde aklim karisti dr banu ciftcinin bir uygulamasi var ona bilgilerimi yazdigimda bebegin kalp atisi basladi iste doktorunuzla gorustugunuzde duyabilirsiniz filan diyor. Acaba duyabilir miyiz gercekten diye dusundum bende belki vajinal? Bir de benim bugun asiri derecede bas agrim ve bulantim var migrenim vardir normalde o da tutmus olabilir ilacta almiyorum bakalim nasil atlatacagiz
Kontrole gitmeyen bi sen bi ben vardık sen de gittiğine göre tek ben kaldım
Seninle sat aynı, ben daha imza da oluşturmadım senden takip ediyorum
Ben de normalde bu hafta randevu alacaktım ama randevular dolmuş, haftaya kaldı diyordum ki baktım onlar da dolmuş29 Eylül’e aldım 9+2 de ilk kontrole gitmiş olacağım ya çok mu geç kalmış olurum
Haklısınız. Bulunduğum yerde 2 perinatolog var kürtajdan sonra onun takibindeydim taki hamile kaldım bana iğne vs önermeyince değiştirmek zorunda kaldım. Bana buda boş olabilir bekleyelim 11 haftadan sonra belki veririm kan sulandırıcı ve hsg önerdi hamile olduğum için çekemeyeceğimi söyledi. Bütün bunları hamile olmadığım 3 ay içinde düşünemedi diye değiştirdim. Yoksa bir perinatoloğa da takip olmak isterdimBenim 37. Haftada kaybım var sırf bununla yüksek riskli gebelik sınıfına giriyorum. Yoksa kendi doktorumun da ilgi alanı infertilite tekrarlayan gebelik kayıpları riskli gebelik. Ama perinatoloji olunca takipler çpk daha detaylı oluyor.
Çok korktum ya randevu aldım gidcm dr a şmdi. Umarım herşey yolundadır.Normal canım benimde arada oluyor sanki adet olacakmışım gibi hatta ben adetim 11 gün geçtikten sonra test yaptım hamile olacağıma ihtimal vermediğim için o günler baya ağrım olmuştu hergün adet olacağım diyordumoğlumda da ağrılarım olmuştu normal yani ilk aylar
Sen yine iyisin ablamın 15 gün gecikmiş ilk gebeliğinde ve ağrı kesici içiyormuş sürekli adet olacam sanıyordum diyor hatırladıkça kızıyorumNormal canım benimde arada oluyor sanki adet olacakmışım gibi hatta ben adetim 11 gün geçtikten sonra test yaptım hamile olacağıma ihtimal vermediğim için o günler baya ağrım olmuştu hergün adet olacağım diyordumoğlumda da ağrılarım olmuştu normal yani ilk aylar
Banu çiftçinin uygulaması bana yaramadı canım doğruyu göstermedi
Benim yolk görünmüştü çok şükür ama embriyoyu görmedik beni de cuma günü çağırdı kalp atışı için gidip bakıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız ilk gebeliğim ben de çok endişeliyimBakalim yarin ne diyecek doktor, muhtemelen yolk a bakip 10 gun sonra gel diyecek en temizi 10 gun sonra gitmek ama cagirdi diye gidiyorum iste. Bir sey filan olur simdi zaten cok endiseliyim insallah saglikla kavusuruz hepimiz
Canım bak böyle düşünme ben canlı örnek Rabbim ol deyince oluyor sat temmuz 17 ama bebek şuan 7 haftalık ama sat tutmuyor bizde korunuyorduk korunmadan birliktelik 5 Ağustos ona göre de bebeğin haftası tutmuyor ve sana soylenilenler aynen banada denildi umutsuzca 1 hafta gerdimki kanamam ve kramp ağrılarım vardı ona rağmen geçtiğimiz cuma gittim fıtı fıtıgec döllenmeyi de olasılık gördü doktorum. onu bekliycez. ama benim umudum yok cunku ovu sandığım gunler dışı korunmasız birliktelik olmadı. ben de cok uzgunum
Çok geçmiş olsun,Insallah cok tesekkur ederim hepinize. Aranizda daha once kurtaj olan var mi zor bi islem mi dr 10 dk uyutacagiz bitecek dedi. Sonrssinda normal hayatna devam edebilirsin dedi oyle mi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?