2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Sat 12 Ağustos Yaş 30 2.Çocuk , kg 57

ben kötü haber aldım kızlar kese 4 bucuk haftada görünüyo. buyuk ihtimal gelişim durdu o haftada. 2 hafta sonra duruma göre kurtaj olucam. çok kötüyüm ama belirti olmayınca bişeyler hissettim zaten

İnan ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum. Neden iki hafta sonrası peki?

Bende drdan geliyorum gecen hafta zaten bebek gerektigi kadar gelişmemis demisti. Bu hafta kese bozulmaya baslamis gecen hafta gordugumuz embriyoda yok yolk sac siliklesmeye baslams.. yarin kurtaj olacagim. Bekledigim bi durumdu ama insan yasamayinca bilemiyomus. Insallah sizlerin hamileligi saglikla devam eder. Sizler kotu şeyleri hic düşünmeyin hep iyi dusunun iyi olsun

Benim hala bulantım yok, haklısınız bulansa dert bulanmasa dert, ama dün içmem gerekiyordu çok yorgun düşmüştüm, yine de doktorumun asla riskli birşey önereceğini sanmıyorum.

Çok geçmiş olsun şimdiden. Çok çok üzüldüm

Büyük geçmiş olsun.

Yaaa bana da haftaya gel dedi işte bakalım artık inşallah
Ben de 7+ larda gidip kalbini de duyarım diyordum ama eşimin gazıyla bu cumaya randevu aldık. 5+2 olacağız o gün. kızım da 5+3 'te görmüştük, inşallah bunda da görürüz

İnan ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum. Neden iki hafta sonrası peki?
gec döllenmeyi de olasılık gördü doktorum. onu bekliycez. ama benim umudum yok cunku ovu sandığım gunler dışı korunmasız birliktelik olmadı. ben de cok uzgunum

Geçmiş olsun, Rabbim en hayırlı zamanda sağlık li gebelik nasip etsin inşallah

allah saglıklı evlat nasıp etsin inşallah. bizimkilerin alacak nefesi yokmus demek ki. operasyonunuz da sıkıntısız geçer inşallah.

Insallah cok tesekkur ederim hepinize. Aranizda daha once kurtaj olan var mi zor bi islem mi dr 10 dk uyutacagiz bitecek dedi. Sonrssinda normal hayatna devam edebilirsin dedi oyle mi gercekten

Insallah cok tesekkur ederim hepinize. Aranizda daha once kurtaj olan var mi zor bi islem mi dr 10 dk uyutacagiz bitecek dedi. Sonrssinda normal hayatna devam edebilirsin dedi oyle mi gercekten
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sanırım evladın vardı Rabbim onu sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın

gec döllenmeyi de olasılık gördü doktorum. onu bekliycez. ama benim umudum yok cunku ovu sandığım gunler dışı korunmasız birliktelik olmadı. ben de cok uzgunum
Canım korunarak dahi ilişki yaşayan kadınlarda gebelik olasılığı var biliyorsun ben de geç döllenme olmuştur diye düşündüm

Evet öyle oluyor. Yarım saatte işlem bitiyor bir kaç saat hafif sızı oluyo ve bitiyor. Rabbım hayırlısini nasip etsin

Kızlar yarın doktora gidicem. 5 haftalık hamileymişim geçen hafta öyle çıktı sonuç. Ama aslında ay hesabıyla daha ileri olması gerekiyo. Galiba geç döllenmş. Yarına kalbini duyarız dedi doktor. Millet yedinci haftada duyuyor ise benim doktor neden 5 haftalık iken kalp için çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…