• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim yaş da 33. Bir kimyasal bir düşük hikayem var. Senin gibi 2.5 yıldır istiyoruz. Dış gebelikten sonra 1 senedir olmamıştı. Çok şükür 3 gün önce öğrendim bende. Ilk beta değerim 300 du adet günü yarına randevu aldım. Inşallah ikimizinde değeri sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik yaşamak nasip olur canim 💚

inşalahh :))

Herkese Günaydınnnnn :KK200:
Yıllık izinde olduğum için buralara hiç uğrayamadım ama aklım kalmadı değil.

bildirimler birikmiş, muhakkak yeni hamişlerimiz vardır.

sizlerden ricam listede olmak isteyen hamişlerin gebelik bildirimlerinizi bana tekrar yapmanız :dua:
Sat 12 Ağustos yaş 22 tahmini doğum tarihi.19.05
İlk bebek kilo 58 KirazHanim KirazHanim

inşallah güzrl haberler alıcaz canım:anneadayı::KK200:

çok gecmiş olsun canım. birçok kişinin lekelenmesi oluyo biliyorsun. gececek bu da inşwllah progestanını kullan bolca dinlenmeye calış

hoşgeldin hemşerim. umarum guzelce yukselir kalp atışları duyarsın biran önce

hoşbuldum hemşerim inşalah herkesin güzel haberlerini duyarız...

sizlerden ricam listede olmak isteyen hamişlerin gebelik bildirimlerinizi bana tekrar yapmanız :dua:
Yaş 25 kilo 55 sat 6 Ağustos. İlk bebek ❤️

Oh ne iyi etmişsinnn bende bulantı yok çok şükür doktora da ya yarın ya da çarşamba gidicem insallahhhh sende durumlar nasıl bebeğim :halay: :halay: :KK200:
Süper bulantı olmaması :nazar:
benim de öyle çok rahatsız eden bi sorunum yok, arada bir bulantı oluyor gibi oluyor ama dikkat ettim aç kalınca bulanıyor.
kalp atışları için de bu hafta sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum.

Günaydın kızlaaaar. Doktordan çıktım şimdi her şey yolunda kese güzel yere tutunmuş dedi. Embriyo da göründü. Karından baktı. Zaten kendi doktoruma gideceğim 10 gün sonra kalp atışını onunla görürüm inşallah💓 darısı diğer arkadaşların başına

Süper bulantı olmaması :nazar:
benim de öyle çok rahatsız eden bi sorunum yok, arada bir bulantı oluyor gibi oluyor ama dikkat ettim aç kalınca bulanıyor.
kalp atışları için de bu hafta sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum.
Aynen benimde aç kaldığım zaman oluyor canım göğüslerde hassasiyet var o da normal artık yani hadi hayırlı haberler alırız insallahhhh 🤲🏻 💖

Günaydın kızlaaaar. Doktordan çıktım şimdi her şey yolunda kese güzel yere tutunmuş dedi. Embriyo da göründü. Karından baktı. Zaten kendi doktoruma gideceğim 10 gün sonra kalp atışını onunla görürüm inşallah💓 darısı diğer arkadaşların başına
Hadi gözün Aydın canımmmm :anneadayı::KK200:

bugun snein de vardı canım. cok sevindim. darısı bize

ben ilk hamileliğimde 8 haftada hamile pantolonuna gectim. karnım cokcabuk çıkmıstı daha doğrusu şişkinlik olmustu. ve çok daha rahat etmiştim kesinlikle. bunda kalp atısı görmeyi bekliyprum göreyim hamile kıyafetine gecicem. sen nasıl rahat edeceksen. ben ilk öğrendiğimden beri şişkinliğim çok ve herseyi giyemiyprum. duğmeli pantolonlarımın ilik yerinden toka gecirip giyiyorum o çok rahat oluyo. netten bakıp deneyin isterseniz.
Ben alayım o zaman ya iki üç tane rahat, bu arada siz ne zaman gideceksiniz? Bizim son adet tarihlerimiz aynı, gidin bence artık, cinsiyetini öğreneceksiniz nerdeyse 🤗

Hamile pantolonu için çok erken değil mi?? Ben de acele edip almıştım 20. Haftaya kadar totomdan düşerdi sürekli çekiştiriip giyememiştim bile. Tayt daha mantıklı tabi çalışma durumu ofis ortamına uygun olur mu bilemedim.
Benim çalışma ortamıma gayet uygun aslında tayt, ikisinden de alayım, dursun, giyebilirsem giyerim ama bebiş sıkışıyor mu diye düşünmekten dert bağladım 😊

Yaaa, iyi olmana çok sevindim, doğru tatile gidecektin sen, hoşgeldin 🤗

Şöyle bi tatil yaptım geldim :rapci:

sizlerde ne var ne yok? bulantılar belirtiler ne alemde? kalp atışları duydunuz mu?
Yok canım kalp atışı duymadım henüz carsamba randevum var mide bulantısı beni öldürdü günlük hiç bir işimi yapamıyorum sürekli yerde sürünüyorum acı çekiyorum sizde de böyle mi ya 🥺

Hadi gözün Aydın darısı bekleyenlerin başına 🙏😊

Back
X