• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Herkese merhaba. Ben de 5+4 günlük hamileyim. Geçen cuma keseyi görmüştük doktorum 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama benden kan tahlili istemedi. Normalde bu dönemde tam kan sayımı tiroid vs bakılması gerekmiyor mu?
Merhaba benim doktorum kalp atışını görünce kan tahlili istiyor.

Anladım canım hayırlısı☺
benim 4+3 te 836 Çıkmıştı senin hafta ve hcg sayıların benimkiyle orantısız hakkımızda hayırlısı tebrikler😊
Kızlar süreç herkeste farklı ilerliyor bence içinizi rahat tutun bu kadar takılmayın inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz miniklerimizi olumlu düşünelim,bu örneği sadece içimizi rahat tutmak için anlatıyorum (hakkınızı helal edin)arkadaşım mükemmel bir hamilelik geçirdi kan değeri kalp atışı vs her şey çok iyiydi ama maalesef doğuma birkaç gün kala kordon düğümlenmesi nedeniyle bebeğini kaybetti.Olacak olan oluyor kimse engel olamıyor Allah neyi dilerse o.Dileğim ve duam herkesin sağlıkla bebişlerini kucağına alması biraz sabır,çokça dua ve tevekkül lütfen olumsuz düşünmeyin 🙏

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 17 temmuz benim hikayem şöyle iki kızım var korunuyordu oku ancak ağustos'un 5'inde bir Kaçak oldu sonra adetim 10 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı doktora gittim Beta HCG 1125 çıktı kese 3mm 26 Ağustos sonra 31 Ağustos ta 3240 değer kese 6 mm dün ağrım var diye gittim kese 14 mm olmuş ama bebek yok doktor a göre geç döllenme ve şuan 6+2 yım ve büyük ihtimalle boş gebelik çünkü bebek yok kese boş kalp atışı zaten yok cuma tekrar gidicem kürdaş derse beklemelimiyim Ağustos un 5 de korunamadık ve o günden hesap ettiği mde bebek zaten daha minik görünmemesi normal bilemiyorum kafam çok karışık

Kızlar süreç herkeste farklı ilerliyor bence içinizi rahat tutun bu kadar takılmayın inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz miniklerimizi olumlu düşünelim,bu örneği sadece içimizi rahat tutmak için anlatıyorum (hakkınızı helal edin)arkadaşım mükemmel bir hamilelik geçirdi kan değeri kalp atışı vs her şey çok iyiydi ama maalesef doğuma birkaç gün kala kordon düğümlenmesi nedeniyle bebeğini kaybetti.Olacak olan oluyor kimse engel olamıyor Allah neyi dilerse o.Dileğim ve duam herkesin sağlıkla bebişlerini kucağına alması biraz sabır,çokça dua ve tevekkül lütfen olumsuz düşünmeyin 🙏
Canım tam da benim anlatmak istediğim şey bu. Bu kaygılara gerek yok her şey yolunda giden gebeliğimde 12+2 de bebeğimi kaybettim. Dünyanın en kötü anısıdır benim için. Senin dediğin gibi doğuma yakın kayıplar da var Allah yazdıysa bozsun çok büyük bir acı 😔😔

O arkadaşına hikayem çok benziyor her şey yolunda iken doğacağı gün bile belli iken 37 de kaybettim ben bebeğimi. Hiç bir doktor mantıklı açıklama yapamadı olayı kadere bağladı hep. Atlatamadım hala terapi alıyorum ben🙈 patolojik bir vaka olmadan bu bebeği kucağıma alabilirim umarım.

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 17 temmuz benim hikayem şöyle iki kızım var korunuyordu oku ancak ağustos'un 5'inde bir Kaçak oldu sonra adetim 10 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı doktora gittim Beta HCG 1125 çıktı kese 3mm 26 Ağustos sonra 31 Ağustos ta 3240 değer kese 6 mm dün ağrım var diye gittim kese 14 mm olmuş ama bebek yok doktor a göre geç döllenme ve şuan 6+2 yım ve büyük ihtimalle boş gebelik çünkü bebek yok kese boş kalp atışı zaten yok cuma tekrar gidicem kürdaş derse beklemelimiyim Ağustos un 5 de korunamadık ve o günden hesap ettiği mde bebek zaten daha minik görünmemesi normal bilemiyorum kafam çok karışık
bence mutlaka beklemelisin son adet tarinin uzerinden hesaplandigi icin 6 haftalik gorunsede daha kucuk annesi biraz kendine 10 15 gun bir sure ver ve telas etme eger birdahaki kontrolde halen bebek yoksa baska dr da mutlaka gorunmeden baska bir islem yaptirma..saglikla gelsin yavrun..

Keseyi görmeye giden kızlar bişey soracam ben dün 5+2 dim keseyi görmeye gittim ama kese 7.5 mm yazıyordu haftasına göre az değil mi aksamdan beri düşünmekten üzüldüm siz keseyi görmeye gidenler sizin kaç mm ve kaçıncı hafta doktor bana bişey demedi az diye ben yorumlara bakınca az olduğunu fark ettim

Keseyi görmeye giden kızlar bişey soracam ben dün 5+2 dim keseyi görmeye gittim ama kese 7.5 mm yazıyordu haftasına göre az değil mi aksamdan beri düşünmekten üzüldüm siz keseyi görmeye gidenler sizin kaç mm ve kaçıncı hafta doktor bana bişey demedi az diye ben yorumlara bakınca az olduğunu fark ettim
bence bu kadar dusunup kendinw dert etme onemli olan o kesenin buyuyup buyumemesi ve bebegin olusumudur..az sabret daha cok mini hocam 🤗
herkesin beta degeri,vucut yapisi,ne bileyim hormonu farklidir..bazisi cabuk buyur ,bazisi nazlidir 🦋 sabret seyret ..saglikla gelsin minik canin 🤲💞

Back