- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.301
Tesekkur ederimHayırlı olsun tabi ki normal kan sonucu 3000 olmadan ultrasonda belli olmuyor kese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimHayırlı olsun tabi ki normal kan sonucu 3000 olmadan ultrasonda belli olmuyor kese![]()
Şimdi çıktım doktordan gayet normal dediİçin rahat olsun canım beta konusunda ☺
Canım çok erken bu kadar aceleci davranma 3000 falan olunca rahat görünüyorKızlar bende şimdi hastaneden geldim ama keseyi göremedik. 10 gün sonra yeniden bakıcaz
Ayın 7 sinde hcg 836 idi. Tahmini şuan 1600 olması gerekiyor. Bu rakamlarda buralarda gören oldu mu hiç acaba?![]()
Normalde hcg takibi için gitmiştim kendi bakmak istedi hcg de bir daha istemediCanım çok erken bu kadar aceleci davranma 3000 falan olunca rahat görünüyor
Karından baktıysa gözükmez.Kızlar bende şimdi hastaneden geldim ama keseyi göremedik. 10 gün sonra yeniden bakıcaz
Ayın 7 sinde hcg 836 idi. Tahmini şuan 1600 olması gerekiyor. Bu rakamlarda buralarda gören oldu mu hiç acaba?![]()
Ordan göremeyince vajinal baktı. Ufacık bişi var muhtemelen kesedir ama net diemem sonra yeniden bakalım dediKarından baktıysa gözükmez.![]()
Doğrudur canım ufaktır daha, endişelenme. Birkaç gün sonra gözükür.Ordan göremeyince vajinal baktı. Ufacık bişi var muhtemelen kesedir ama net diemem sonra yeniden bakalım dedi![]()
Saol canım inşallahDoğrudur canım ufaktır daha, endişelenme. Birkaç gün sonra gözükür.
Gözün aydın canım muhteşem bir duyguDayanamadım gittim dr 17 mm kese dedi ama ultrason çok iyi deildi bide kiloda olunca alttan bakalım dedi bebeği gördük kalp atımı ds yeni oluşmuş 2 sn dinletti sadece. Hem çok mutluyum şaşkınım hem korkuyorum. Hafta ile uyumlu dedi dr 5+6 ama tahmini doğum tarihi altta 10.03.2021 yazıyor ne alaka![]()
Merhaba benim çok açık pembe olmuştu bazı arkadaşların kahve oluyorKızlar regle 5-6 gün kala beta 13 cikmisti.
2gun sonra artışa bakicaktik.Bugun peceteye çok açık kahve sulu kahve sıvı hani adet olmadan önce gelir ya onun gibi birşey geldi..
Kimyasal gebelikten şüpheleniyorum bel agrimda var..Yerleşme kanaması olması ihtimali çok düşük ama bilenler yazabilir mi?
Nasil oluyor yerleşme kanaması?
Ay inşallahGözün aydın canım muhteşem bir duygu❤ bende 5+6 da duydum miniğimin kalbini, sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz büyüsün göbüşerimiz
![]()
Olsun 2 snyede olsa duydun bir sonraki kontrolde gümbür gümbür atacaklar inşallahAy inşallahcnm. Karından bebeği gördü ama kalp atımı için alttan baktı sanırım kilodan göremedi
![]()
Ay inşallahOlsun 2 snyede olsa duydun bir sonraki kontrolde gümbür gümbür atacaklar inşallah![]()
Canım kuzenim doktor ona sordum kendi doktoruma da sordum folbiol günde bi tane sorun yok dedi merak etme canımArkadaslr herkese selam..vesvese den uzak mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallah...ben ilk kontrole 18 eylulde gitmeyi planlıyorum Allahin izniyle insallah..bir kac aydir folik asit olarak folbiol kullandım.Her zaman cok duzenli olamadi ama ara ara da olsa kullandım.bu ayda folbiol kullaniyorum ama 5mg cok yuksek diye her yerde yaziyor.Allah korusun bir zarari olur mu diye endiselendim
![]()
ben 4000 kullanıyorum aspirin kullanmıyorum.Cnm clexan yok hiçbiyerde kaldırıldı. Evet Oksopar kullanıyorum hemde nasıl morarmalar oluyor görmen lazım. Kaçlık kullanıyorsun +coraspin de mi alıyorsun. Kayıpların varmıydı? Dün bir arkadaş attı bana ayakta vurulursa iğne morarma yapmıyormuş diye. Dündendir öyle deniyorm