• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım aslında en sağlıklısı beklemek öyle gitmek doktora ama ilk gebeliğin verdiği heyecan işte ben bütün süreçte çok stresli oluyorum iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı şimdiden stres oldum 🙈
Çok heyecanlı zamanlar gerçekten. Kızımda döngülerim daha uzundu, adet de bir iki gün geçmişti, ilk dr randevusunda da her şey güzel geçmişti şükür. Tabi ben kese , kalp atışı, dış gebelik, kimyasal gebelik hiç bir şey bilmiyorum o zamanlar ( bilgisizlik bazen çok iyi olabiliyor). Düşündüğümüz ay hamile kalmıştım. AMa bu çok yeni ve kafam da bir sürü soru var

4 haftalık. İş yerinden bir kaç arkadaşa ve kardeşime söyledim. Ailelere haftaya söylemeyi düşünüyoruz.
benimki de tam dört haftalık olacak, ben de bir kaç arkadaşa, eşime ve bir gorumceme söyledim. Görümce de bizde olduğu için, kimseye söyleme daha çok yeni dedim tamam dedi bakalım.
Aslında bugüne kadar adet olmaktan da çok korkuyordum, şükür en uzun döngüyü de bugün atlattım ama şu bir iki gün de geçseydi içim rahat ederdi

Çok heyecanlı zamanlar gerçekten. Kızımda döngülerim daha uzundu, adet de bir iki gün geçmişti, ilk dr randevusunda da her şey güzel geçmişti şükür. Tabi ben kese , kalp atışı, dış gebelik, kimyasal gebelik hiç bir şey bilmiyorum o zamanlar ( bilgisizlik bazen çok iyi olabiliyor). Düşündüğümüz ay hamile kalmıştım. AMa bu çok yeni ve kafam da bir sürü soru var
Evet ya dış gebeliği biliyordum ama İnan boş gebeliği bilmiyordum keseyi gördüm diye çok sevindim ama bugün boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim 🤷🏼‍♀️

Kizlar selam
Cumartesi test yaptım pozitif, henüz doktora gidemedim yarın sabah gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsem. İlk muayenede sadece kan tahlili mi oluyordu ultrason falan yok değil mi

Evet ya dış gebeliği biliyordum ama İnan boş gebeliği bilmiyordum keseyi gördüm diye çok sevindim ama bugün boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim 🤷🏼‍♀️

Bir de yolk sac diye bir sey varmis ultrasonda onu goruyorsa doktor bos gebelik degilmis 😊 neler var cok bilmek ve okumak hic guzel degilmis

Kizlar selam
Cumartesi test yaptım pozitif, henüz doktora gidemedim yarın sabah gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsem. İlk muayenede sadece kan tahlili mi oluyordu ultrason falan yok değil mi

Merhaba muhtemelen sadece beta degerine bakip folik aside baslayacaktir doktor 😊 hayirli olsun benim ultrasonda da bakti doktor karindan ama cikmamisti

Kaçıncı gebeliğiniz ve kaçıncı haftanız. Çok geçmiş olsun. Bende boş gebelik geçirdim

Kaçıncı gebeliğiniz ve kaçıncı haftanız. Çok geçmiş olsun. Bende boş gebelik geçirdim
Canım öyle bir durumum yok inşallah sadece bU bilgiyi yeni öğrendim,Allah en kısa zamanda sağlıkla gebelikler nasip etsin inşallah sana 🤲🏻 Çok geçmiş olsun

Ilk kez duydum ben de , aslında binde bir ihtimal belki ama o kadar çok şey duyuyoruz ki , sanki normal gebelikten çok bunlar varmış gibi. Çok da didiklememek lazim aslında. Güzel şeyler düşünüp, hamileliğin tadını çıkarmak en güzeli

Canım öyle bir durumum yok inşallah sadece bU bilgiyi yeni öğrendim,Allah en kısa zamanda sağlıkla gebelikler nasip etsin inşallah sana 🤲🏻 Çok geçmiş olsun
Aa afedersin ben mi yanlış okudum. Nasl kalmışsa aklımda özür dilerim. Şuan hamileyim cuma gidcm kalp atımı için inş sağlıklı ilerler bu.

Aa afedersin ben mi yanlış okudum. Nasl kalmışsa aklımda özür dilerim. Şuan hamileyim cuma gidcm kalp atımı için inş sağlıklı ilerler bu.
Canım ben bir şey sorayım mı sana?
Boş gebelik olunca beta ve progesteron normalden farklı mı oluyor? Mesela progesteron düşük seviyelerde miydi? Ya da ilk beta değeri ve artışı skntılı mıydı?
Bu gebeliğimiz hepimizin sağlıkla ilerlesin, dilerim 🤗

Ilk kez duydum ben de , aslında binde bir ihtimal belki ama o kadar çok şey duyuyoruz ki , sanki normal gebelikten çok bunlar varmış gibi. Çok da didiklememek lazim aslında. Güzel şeyler düşünüp, hamileliğin tadını çıkarmak en güzeli
Zaten en sonunda eşim telefonu yasaklıcam sana dedi ben de okuyup modumu düşürüyorum ama kendime söz verdim olumsuz düşünmicem inşallah her şey çok güzel olacak 🤲🏻

Kızlar valla okurken içim ürperiyo bu kadar evham yapmasak mı :KK17: Ben geçen hafta biraz endişeliydim ama artık takılmıyorum o kadar sizde deneyin bence herşey çok güzel olacak inşallah:KK76:

Back