2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada bebeğinizin boy ve kilosu ne alemde? 14 haftalığız biz 95 gram boy 109,6 mm

Arastirmadsyim çok sagol düşünüp arastirdigin için hep en kötüsünü diyo doktorlar ignemi aksatmadsn yapiyorum heyet raporunu degistirip igneleride buldummu tmmdir ins gerisi dua Allah in takdiri . Esimde boyle oluncs keske hic cocuk yapmasaydik senden onemli hicbisiy yok demeye basladi korkunca . O.birde yogun bakimds yattigimda sözlüydük o zamanlar cok aci çekmiş yogun bskim kapısında beklerken doktorlar herşeye hazir olun deyip imza attirmis aileme diye. Baya kötüydüm ama akcigerimin damarı tikaninc nefessizlikten demir sapliyolsr gibi sancılar asiri siddetli morfinin bile gecirmedigi agrilar cekmistim o zamanlar 2014 de . Benim durum daha once pihti sttigi icinde digerlerine gore daha riskli ondsn boyle diyo doktorlar anladim artık. Ins sag saglim dogururum cocugu . Logusslikds pihti stma riski en yuksekmis ozellikle hamileliğin son ayları 60 kat daha fazlaymış insallah bisey olmadan atlatirim anlik bi durum bu pihti daha once yasadim Rabbim tekrar yasatmaz insallah . Ciddi ölümle sonuclanablr çünkü korkmuyordum ama endiselenmeye basladim

Doktorlar cok moralimi bozdular ondan oldu . Cok sagol canim deneyeceğim

Ben Letgodan aldım 130 tl gitti gidiyorda farklı olanları var 250 gibi
Kulaklıkla kalp atışı sesini mi duyuyorsunuz? Yoksa sadece ekranda kalp atım sayısını mı gösteriyor?

Bu kalp atışı sesi dinleme meselesi hep kafamda soru işareti benim. Dün doktor uzun uzun dinletti bana ben de tedirgin oldum bi zarari olur mu dedim olmaz dedi ama ne bileyim ben iskilleniyorum

Kızlar bu arada bebeğinizin boy ve kilosu ne alemde? 14 haftalığız biz 95 gram boy 109,6 mm
Muz yiyin baya kilolanıyor benm ki 15 cm. 185 gr. 17 haftalığım. Adam bana vitamn bile önermedi. Bebeğin gelişimi gzel dedi. Beni de kilolu görünce ek birşy gerek duymadı. Demir ilacını da verdi. Dene beğenmezsen bırak dedi tecrübeli doktorları seviyorm. Adam yaşlı olunca bu beni doğurtamaz dedim. Baktm baya müdavimi var. Buarada her doğanda kız doktor kız bebeklere çalışmşsn resmn.

Allah korusun kötü şeyler düşünüp en güzel suretinizi olumsuz etkilemeyin bence...Her şey güzel olacak,bu günleri hayal meyal hatirlayacagiz

Canım durumundan dolayı normal doğum yapabileceğini sanmıyorum doktorun çok önemli çok iyi araştır ve hafta da bir git herşeyden kesin doktora her hafta görün hafif yürüyüş yap yediğine lütfen dikkat et ilk yavrunu düşün aciktikca elma salatalık ye elden keşke birşey gelse konu aç isterseb şehrin neresi ise doktor araştır illaki memnun oldukları veyahut senin gibi sorun geçirmiş insanlar vardır için hem daha rahat eder hem daha tecrübeli kişilerle konuşmak rahatlatır eşine gelince vicdan yapması. Çok normal tehlikenin farkında canını sıkan herkesten uzaklaş ve acil doktor bul kuzum duam seninle

Canım baş popo mesafesi mi , boyumu bu söylediğin? Benim doktorum baş popo mesafesini söylemedi. Kiloyu ölçerken tüm boyu söyledi sanırım. Bizimde 14 hafta 100gr, 145mm

Evet sezaryen olacagim yuksek ihtimal . Araştırmadayım cnm cok sagol yazdıkların ve yardımların icin iyiki varsınız ❤

Kızlar ikizlerde ikili test yapılmıyor diye biliyordum. Bugün doktor 2 li yapılır 3 lü yapılmaz dedi ense vs ölçtü normal dedi 1.2 çıktı çok şükür bakalım ikili test nasıl çıkacak
Benim doktorum yapmadı hatta sordum yapılacak test var mı diye hayır dedi. Ense kalınlıklarını ve burun kemiklerine baktı sadece

Canım baş popo mesafesi mi , boyumu bu söylediğin? Benim doktorum baş popo mesafesini söylemedi. Kiloyu ölçerken tüm boyu söyledi sanırım. Bizimde 14 hafta 100gr, 145mm
14 hafta 1 günlüktü dün gittiğimde ozaman boyu baya küçük sizinkine göre erkekmi sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…