2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikizlerde ikili test yapılmıyor diye biliyordum. Bugün doktor 2 li yapılır 3 lü yapılmaz dedi ense vs ölçtü normal dedi 1.2 çıktı çok şükür bakalım ikili test nasıl çıkacak
Sen ikiz dedikce için gidiyor maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK36:

Arkadaşlar öğretmenler olarak her düşünceye saygılı olmamız lazım. Biz böyle tartışırsak diğer insanlar ne yapmaz. Ayrıca burasıda yeri değil. Herkes fikrini söyledi konu kimse kırılmadan kapansın. Hem anne adayı hem öğretmenler olarak daha hassas olmalıyız ❤️💜❤️💜❤️

Bakın isterseniz anlarsanız eğer
Benim bildiğim crl yazarsa baş popo mesafesi demek. Artık kiloda ölçtüğü için tümden ölçüyor galiba ama bana boyunu doktorum sözlü söyledi. Kağıtta kilosu var sadece. Boy yazmıyor. Bence sizinde boy değil sanki o.

Benim bildiğim crl yazarsa baş popo mesafesi demek. Artık kiloda ölçtüğü için tümden ölçüyor galiba ama bana boyunu doktorum sözlü söyledi. Kağıtta kilosu var sadece. Boy yazmıyor. Bence sizinde boy değil sanki o.
Benimki baş popo ölçtü sadece küçük diye sanırım

Kızlar 16+4 üm ilk hamileliğim ama hareketleri hissedemiyorum diye çok strese giriyorum. Annem kayınvalidem eşim sorup duruyor. Ben yok diyorum herkese. Ne zaman hissedecez ya. Sürekli elim karnımda belirti arıyorum ama yok ☹️

Kızlar 16+4 üm ilk hamileliğim ama hareketleri hissedemiyorum diye çok strese giriyorum. Annem kayınvalidem eşim sorup duruyor. Ben yok diyorum herkese. Ne zaman hissedecez ya. Sürekli elim karnımda belirti arıyorum ama yok ☹
Stres yapma canım daha 20. haftaya kadar normalmiş bende hissetmiyorum galiba arada bi kıpırdama oluyor ama bebiş değil galiba 2 3 haftaya kesin hissedersin stres yapıp strese girmesin bebisinde:KK200:

Kızlar 16+4 üm ilk hamileliğim ama hareketleri hissedemiyorum diye çok strese giriyorum. Annem kayınvalidem eşim sorup duruyor. Ben yok diyorum herkese. Ne zaman hissedecez ya. Sürekli elim karnımda belirti arıyorum ama yok ☹
İlk hamileligimde zayif olmama ragmen 20.haftada hissettim daha erken canim soran olursa da top oynuyor icerde hissediyorum de 😁

Kulaklıkla kalp atışı sesini mi duyuyorsunuz? Yoksa sadece ekranda kalp atım sayısını mı gösteriyor?

Bu kalp atışı sesi dinleme meselesi hep kafamda soru işareti benim. Dün doktor uzun uzun dinletti bana ben de tedirgin oldum bi zarari olur mu dedim olmaz dedi ama ne bileyim ben iskilleniyorum 😃
Kulaklıkla dinliyorum canım

Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.

Benim kanamam lekelenmelerim coktu acile gittigimdede alttan muayne ediyolardı oyuzden gerek duydum almaya ilk bebegimide kaybettim boyle rahatlıyorum
Bende letgo da gördüm 100 tl civarydi. Eşim bide bunu çıkarma belki bebeğe zararı olur dedi sık dinlemek. Çünkü ilk hamile kaldıgımda Dr çok dinlemek zararlı demişti. Ordan aklında kalmıs heralde 🤣

X