- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Ben yanlış mı düşünüyorum kızlar ya bu düşüncemden dolayı öğretmen düşmanı damgası yedim resmen sayfada. Ki ben öğretmenim...Aynı şekilde polisin terör ücreti yani canının karsiligi verilen aylık 200 tl ise gitmeidginde kesiliyor.
Benm branşım Rehberlik. Bizim branşda full alıyoruz biz. Zaten bizler için alınacak diyorlar. Ama ben diğer branşlarında kesilmemesi tarafıyım. Hayrlısı olsun artk. Kendimle empati yapınca insanlar bu ek dersleride hesaba katarak borçun altına giriyor.Maaş kesilse siz
Maaş kesilse kesinlikle sizinle aynı fikirde olurum ama kesilen ek ders ek derste zaten yapılırsa verilir nasıl ki yaz tatilinde alamıyoruz ek ders şu durumda aynı hemen hemen
Neyse yazmayız bir daha kusura bakmayın. Yersiz olduğu konusunda haklısınız konu açılınca yorum yazdım daha yazmamBu sayfada bu konuyu tartışmak yersiz bence
O nasıl bir cihazmış cnm ne kdra aldın. Ben hergün dinlerimKızlar ben bebek kalp sesi dinleme cihazı aldım 3 4 gunde bir dinleyip rahatlıyorum cok iyi oldu yoksa hep aklım kalıyor iyimi diye
Doktora sordunuz mu bebek için zararı var mı acabaKızlar ben bebek kalp sesi dinleme cihazı aldım 3 4 gunde bir dinleyip rahatlıyorum cok iyi oldu yoksa hep aklım kalıyor iyimi diye
Ne
Neyse yazmayız bir daha kusura bakmayın. Yersiz olduğu konusunda haklısınız konu açılınca yorum yazdım daha yazmam
Hergun zararlı olabilir diye tutuyorum kendimi çok net duyuyorum kalbini ben Letgodan aldım canım istersen resim atayımO nasıl bir cihazmış cnm ne kdra aldın. Ben hergün dinlerim
Kullanan arkadaşla görüştüm 3 4 gunde bir zararı olmadı dedi kullanıcı yorumlarında baktımDoktora sordunuz mu bebek için zararı var mı acaba
Bence doktora sorun canım en iyi onlar bilir eğer tamam derse biz de alalımKullanan arkadaşla görüştüm 3 4 gunde bir zararı olmadı dedi kullanıcı yorumlarında baktım
Uzun sürdü biraz bu defa. Birdaha gitmem umarım aminBşy oldu sandım kız
Çok haklisin gerçekten bende öğretmenlik yaptım her mesleğin zorlukları var. Sen doğru ol Bosver buzamanda doğruluk kazanmıyor yada iyiye gelmiyor.Ben yanlış mı düşünüyorum kızlar ya bu düşüncemden dolayı öğretmen düşmanı damgası yedim resmen sayfada. Ki ben öğretmenim...
AminUzun sürdü biraz bu defa. Birdaha gitmem umarım amin
Benim kimseye akıl verme gibi durumum yok. Ben ekdersi mantığını iyi biliyorum kimse bana öğretmesin. Kimsenin maaşına karışmıyoruz. Aldıgınız maaşa değil ek ders almayı uygun bulmuyormuşsunuz bende sizin hesabınıza yatarsa okullara bağışlayın die tavsiye de bulunabilirim. Sizin ihtiyacınız yoksa tavsiye ye üzerinize alınmayın. haa buarada sizin gibi 15 saat deil eşimin 20 saat maaş karşılığı sizde bunu iyi bilmeniz gerekiyor. Birde şu var bakanlık 15 saatle sınırlandırdı canlı dersi haberiniz yok sanırım 30 saat nasıl verebiliyor??benim amacım burda tartışma konusu yaratmak değildi ama siz baya baya tartışmaya meyillisniz.almak istemiyorsanız ek ders size yanlış geliyorsa almayın diyorum ee aldgımız paranın hesabını biz yaparız diyorsunuz. Marttan itibaren yatan ekdersi almadınız mı siz peki sadece bunu öğrenmek istiyorumNeden içler acısı olsun ki insanlar fikrini beyan edemez mi? Sizinle aynı fikirde olmadık dlye fikrimizi beyan etmeyelim mi? Ek ders mantığını öncelikle anlayıp sonra beyan da bulunun. 30 saat uzaktan eğitimi veriyorsa eşiniz zaten alacak ek dersini
Almadım merakınızı giderdim umarım...Benim kimseye akıl verme gibi durumum yok. Ben ekdersi mantığını iyi biliyorum kimse bana öğretmesin. Kimsenin maaşına karışmıyoruz. Aldıgınız maaşa değil ek ders almayı uygun bulmuyormuşsunuz bende sizin hesabınıza yatarsa okullara bağışlayın die tavsiye de bulunabilirim. Sizin ihtiyacınız yoksa tavsiye ye üzerinize alınmayın. haa buarada sizin gibi 15 saat deil eşimin 20 saat maaş karşılığı sizde bunu iyi bilmeniz gerekiyor. Birde şu var bakanlık 15 saatle sınırlandırdı canlı dersi haberiniz yok sanırım 30 saat nasıl verebiliyor??benim amacım burda tartışma konusu yaratmak değildi ama siz baya baya tartışmaya meyillisniz.almak istemiyorsanız ek ders size yanlış geliyorsa almayın diyorum ee aldgımız paranın hesabını biz yaparız diyorsunuz. Marttan itibaren yatan ekdersi almadınız mı siz peki sadece bunu öğrenmek istiyorum
Ama öğretmenler raporlu yada izinli değil. Virüs yüzünden okullar acılmıo. Eğer okullar açıldı da öğretmen gitmiyorsa tabiki almasın ek dersi. Ama virüsü öğretmenler çıkarmadı. Mesela kar tatilinde ekders alınır. Çünkü bu öğretmenin elinde olan bşy değildir. Virüste de öyle öğretmen yüzünden tatil edilmedi.dediğim gibi rapor yada izinli oldgunda kimse kalkıp ekders alsın demiyor şuan durum farklı ama bazı arkadaşlar tartışma konusu yapmaya hazır yani.Arkadaşlar öğretmen değilim ve ülkemizde mesleğini layıkıyla yapan öğretmenler şuan aldıkları maaşın kat be kat üstünde almayı hakediyorlar ama şöyle de bir durum var ek ders ücreti nedir maaşın üstüne fazla ders saati üzerinden verilen ek bir ödeme değil mi? Yani net maaş ek ders ilaveli ücret değil. Bende sağlıklıyım ek ödememiz var ama eğer izinliysem yada raporluyumsam o ek ödememiz kesiliyor. Ve bizlerde buna razı oluyoruz.
Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBenim kanamam lekelenmelerim coktu acile gittigimdede alttan muayne ediyolardı oyuzden gerek duydum almaya ilk bebegimide kaybettim boyle rahatlıyorum