- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübe konuşuyorkaç gün ceza alıyoruzKim haklı kim haksız konusuna karışmıyorum.
Öğretmenlerin maaş konusu konuşulunca sürekli polemik oluşuyor, bu her topikte oluyor anlamadığım bir şekilde. Burası gerçekten yeri değil muhabbet uzarsa ban yakındır arkadaşlar yapmayın.
Tşk ederim. Bakın saygı duyuyorum sizin görüşünüze ama siz okadar negatif yaklaşıyorsunuz ki bizim görüşümüze. Ki şuan verılmış yada verılcek olan ekders te yok biz görüşümüzü belirttik. Saygılar.Almadım merakınızı giderdim umarım...
Yani banlanmak hoş değil kendimden biliyorumTecrübe konuşuyorkaç gün ceza alıyoruz
Benim görüşüme saygı duymuş olsaydınız öğretmen düşmanı olarak ilan etmezdiniz neyse daha fazla uzatmayalım.Tşk ederim. Bakın saygı duyuyorum sizin görüşünüze ama siz okadar negatif yaklaşıyorsunuz ki bizim görüşümüze. Ki şuan verılmış yada verılcek olan ekders te yok biz görüşümüzü belirttik. Saygılar.
Uzaktan izlerim artık topiğiYani banlanmak hoş değil kendimden biliyorum
İlk seferse 1 gün ilk değilse git gide çoğalıyor işte. Ben 3 4 gündür falan yoktum galiba. O yüzden ban yemeyiniz diye uyarmak istedim
Aaa ne o, nasil bisey:)Kızlar ben bebek kalp sesi dinleme cihazı aldım 3 4 gunde bir dinleyip rahatlıyorum cok iyi oldu yoksa hep aklım kalıyor iyimi diye
Niye üzerinize alındınız ki. Ben sözüm meclisdışı dedim. Bence de uzatıp bebeğimi strese sokmak istemiyorum.Benim görüşüme saygı duymuş olsaydınız öğretmen düşmanı olarak ilan etmezdiniz neyse daha fazla uzatmayalım.
Attım resimlerini canımAaa ne o, nasil bisey:)
M Muallimezzz bak yazıma. Peşin hükümlü olmayın günahımı da almayın. Asıl siz bizim görüşümüze saygı göstermediniz.. Dediğim gibi durduk yere stres yapıp bebeğimi daha fazla üzmek istemiyorum.Martta da yattı ozaman almayacak ozaman da almasaydı keşke. Benim de lafım meclis dışı ama geçen Bi öğretmen grubunda bekar Bi öğretmen cıkmıs diğer öğretmenler yetinmeyi bilmio gibisinden konusmus. Öğretmenin düşmanı yine öğretmen bence.. Benm eşimde öyle. Okula da gidiyor canlı dersini de veriyor. İşletmeler açılırsa oraya da gidecek ki işletmelerden virüs kapan okadar teknik öğretmen var. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ki bu virüsü öğretmenler cıkarmadı. Tedbirler alınıp okul acıldı da öğretmen gitmedi mi??? Seminer dendi gittiler ee okul açıldı dese itiraz edecek bir tane öğretmen olmaz. Herkes gider okula eminim. Buda bnm düşüncem.
Amin canım hepimiz saglıkla alalım insallahRabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Baktım canım şimdi aklımı çeliyorsun ne kadar bunun fiyatıAttım resimlerini canım
Insallah guzel cıkar sonuclarKızlar ikizlerde ikili test yapılmıyor diye biliyordum. Bugün doktor 2 li yapılır 3 lü yapılmaz dedi ense vs ölçtü normal dedi 1.2 çıktı çok şükür bakalım ikili test nasıl çıkacak
Ben Letgodan aldım 130 tl gitti gidiyorda farklı olanları var 250 gibiBaktım canım şimdi aklımı çeliyorsun ne kadar bunun fiyatı
İnşAllah canımInsallah guzel cıkar sonuclar
Gordum canim tesekkurler, arastiracagim bi bakalim nasil biseymis:)Attım resimlerini canım
Benim aklımı çeldin bende şimdi n11den sipariş verdim allahımmm annelik neler yaptırıyor insana. Bu arada teşekkür ederim canım yönlendirmen içinBen Letgodan aldım 130 tl gitti gidiyorda farklı olanları var 250 gibi
Tam beklediğim hamleBenim aklımı çeldin bende şimdi n11den sipariş verdim allahımmm annelik neler yaptırıyor insana. Bu arada teşekkür ederim canım yönlendirmen için
Ruhsuz bunlar gercektenBulursun elbet korkma tüm eczanelere depolara sordurt. Dr lar her zaman en kötü ihtimale alıştırır sıkma canını olacagı varsa olur. Elinden geleni yapıyorsun önlemini alıyorsun. Allaha bırak birseycik olmaz. Sevmediysen degis doktoru yine. Bende sevmem öyle felaket tellallarını. Ama cogu dr böyle ya en kötüye odaklılar hep. Ben kist agrısıyla gittigimde yumurtalıkta dönme yapabilir ameliyatla almamiz gerekir diye cok korkutmuştu mesela. Günlerce agladim yumurtalığımi aldirmam gerekirse diye sonrada hamile kaldım