2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kim haklı kim haksız konusuna karışmıyorum.
Öğretmenlerin maaş konusu konuşulunca sürekli polemik oluşuyor, bu her topikte oluyor anlamadığım bir şekilde. Burası gerçekten yeri değil muhabbet uzarsa ban yakındır arkadaşlar yapmayın.

Kim haklı kim haksız konusuna karışmıyorum.
Öğretmenlerin maaş konusu konuşulunca sürekli polemik oluşuyor, bu her topikte oluyor anlamadığım bir şekilde. Burası gerçekten yeri değil muhabbet uzarsa ban yakındır arkadaşlar yapmayın.
Tecrübe konuşuyor😂kaç gün ceza alıyoruz 😀

Tşk ederim. Bakın saygı duyuyorum sizin görüşünüze ama siz okadar negatif yaklaşıyorsunuz ki bizim görüşümüze. Ki şuan verılmış yada verılcek olan ekders te yok biz görüşümüzü belirttik. Saygılar.
Benim görüşüme saygı duymuş olsaydınız öğretmen düşmanı olarak ilan etmezdiniz neyse daha fazla uzatmayalım.

Martta da yattı ozaman almayacak ozaman da almasaydı keşke. Benim de lafım meclis dışı ama geçen Bi öğretmen grubunda bekar Bi öğretmen cıkmıs diğer öğretmenler yetinmeyi bilmio gibisinden konusmus. Öğretmenin düşmanı yine öğretmen bence.. Benm eşimde öyle. Okula da gidiyor canlı dersini de veriyor. İşletmeler açılırsa oraya da gidecek ki işletmelerden virüs kapan okadar teknik öğretmen var. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ki bu virüsü öğretmenler cıkarmadı. Tedbirler alınıp okul acıldı da öğretmen gitmedi mi??? Seminer dendi gittiler ee okul açıldı dese itiraz edecek bir tane öğretmen olmaz. Herkes gider okula eminim. Buda bnm düşüncem.
M Muallimezzz bak yazıma. Peşin hükümlü olmayın günahımı da almayın. Asıl siz bizim görüşümüze saygı göstermediniz.. Dediğim gibi durduk yere stres yapıp bebeğimi daha fazla üzmek istemiyorum.

Bulursun elbet korkma tüm eczanelere depolara sordurt. Dr lar her zaman en kötü ihtimale alıştırır sıkma canını olacagı varsa olur. Elinden geleni yapıyorsun önlemini alıyorsun. Allaha bırak birseycik olmaz. Sevmediysen degis doktoru yine. Bende sevmem öyle felaket tellallarını. Ama cogu dr böyle ya en kötüye odaklılar hep. Ben kist agrısıyla gittigimde yumurtalıkta dönme yapabilir ameliyatla almamiz gerekir diye cok korkutmuştu mesela. Günlerce agladim yumurtalığımi aldirmam gerekirse diye sonrada hamile kaldım
Ruhsuz bunlar gercekten

X