2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaaa çok mutlu oldum sağlıkla al kuzucugunu kucağına kız evlad hemde ne şanstır kız evlad vefadır sonsuz sevgidir her daim yanında olacak olandır herşeydir ne mutlu size

Hayırlı olsun canım benim de ilk çocuğum kız. İkizlere hamileyim bugün bana da bir kız bir erkek diye tahmin yaptı bakalım hayırlısı :)

Öğretmenlik her şeyden önce gönül işi cabım mesaisi cidden yok ben köy okulunda ilk defa bu sene 4 fen lisesi çıkardım.Ama neler yaptım. Korona döneminde markete gitmeye korkan ben sınava hazırlanan öğrencim merkeze gelemiyor diye evlerine kitap servisi yaptım canlı dersler konuşmalar kaynak kitapları demiyorum bile. Öğretmen maaşının bu kadar konuşulma sebebini hiç bilmiyorum zaten ama ek dersi şu dönemde doğru bulmuyorum. Ben hiçbir canlı ders vermeyip mart ayından beri ek dersini alan çok öğretmen de gördüm maalesef her meslek grubunda olduğu gibi çürük elmalar da çok. Ben de kredi çektim ben de zorlanıyorum ödemelerde ama ek ders alma hakkını kendimde şahsen görmüyorum o kadar mücadele etmeme rağmen. Bu benim kişisel fikrim diğer fikirlere saygım sonsuz

Katılmıyorum buna. Biz devlet memuruyuz. Hangi memurlukda kesildi ki ücretler bizde de kesilsin... Ekonomi içinse amenna.. bizde elimizi taşın altına sokarız. Ama neden bu ülkede öğretmn maaşı bu kadar konuşulur ki.. neden kesintiye direk bizim üzerimizden gidilir??? Camilerde kapalı, sen gördün mü hiç hocaların maaşını keselim dediklerini... her meslekde dönüşümlü evden çalışıyor, onlar paşalar gibi alırken, öğretmen evde o almasın ek dersi çok yanlışşş düşünce

Kızlar 13.haftadayım baş ağrısından duramıyorum böyle değildi ama şimdi her gün düzenli olarak ağrıyor her gün saat 2 gibi başlıyor geceye kadar sürüyor var mı benim gibi olan

Cnm bu aralar benimde ağrıyor öpleden sonra 3-4 gibi başlıyor bir süre ağrıyo geçiyo

Gozunuz aydin:)

Kızlar ben bebek kalp sesi dinleme cihazı aldım 3 4 gunde bir dinleyip rahatlıyorum cok iyi oldu yoksa hep aklım kalıyor iyimi diye

Maaş kesilse siz Maaş kesilse kesinlikle sizinle aynı fikirde olurum ama kesilen ek ders ek derste zaten yapılırsa verilir nasıl ki yaz tatilinde alamıyoruz ek ders şu durumda aynı hemen hemen

Size sonuna kadar katılıyorum. İstemeyen almasın ekdersini yada alsın okulların ihtiyacı var oralara bağışlasın.burda bunu tartışmak çok saçma.zaten öğretmenlerin maaşları yeterince tartışma konusu ve bunun öğretmenlerin içinden demeleri içleracısı.

Yani ek ders zaten 15 saat üstü ders yapanlara verilir şuan kimse onun üstüne çıkamıyor çıkanlarda zaten alacak

Neden içler acısı olsun ki insanlar fikrini beyan edemez mi? Sizinle aynı fikirde olmadık dlye fikrimizi beyan etmeyelim mi? Ek ders mantığını öncelikle anlayıp sonra beyan da bulunun. 30 saat uzaktan eğitimi veriyorsa eşiniz zaten alacak ek dersini

Ayrıca aldığımız parayı nereye harcayacağımıza izin verin biz karar verelim. Zira parayı nereye vermemiz gerektiği ile ilgiyi tavsiyeye ihtiyacımız yok.

Canım senin durumunu araştırdım sen cidden aşırı dikkatli olmasın stres yorgunluk asla olmamalı seni yoracak egzersizler yapmamalisin haftada bir doktora git öyle bir doktor bul o ne dmek ölmeden dogursaydim babamı 5 yaşında kaybettim hala içimde yaradır bir çocuğun annesiz büyümesi bu düşünemiyorum uzak falan dinleme durumunu bilen tecrübeli bir doktora git

Arkadaşlar öğretmen değilim ve ülkemizde mesleğini layıkıyla yapan öğretmenler şuan aldıkları maaşın kat be kat üstünde almayı hakediyorlar ama şöyle de bir durum var ek ders ücreti nedir maaşın üstüne fazla ders saati üzerinden verilen ek bir ödeme değil mi? Yani net maaş ek ders ilaveli ücret değil. Bende sağlıklıyım ek ödememiz var ama eğer izinliysem yada raporluyumsam o ek ödememiz kesiliyor. Ve bizlerde buna razı oluyoruz.

Aynı şekilde polisin terör ücreti yani canının karsiligi verilen aylık 200 tl ise gitmeidginde kesiliyor.

Anlatayım canım. Öğretmenin maaş karşılığı 15 saattir. Öğretmen 15 saat üzerine ne kadar saat derse girerse o kadar ücret alır. Raporlu olunca da ek ders biz de de kesilir. Benim demek istediğimi arkadaşlar yanlış anlıyor. Maaşını kesilmiyor ki ek dersin kesiliyor. Hatta kesilme de değil 15 saati tamamla haftalık 15 saati geçerse yine ek dersin veriliyor. Branş öğretmeniyim ben haftada 21 saat derse giriyordum 6 saat ek ders ücreti alırdım haftalık mesela ee şimdi ben haftada 10 saat canlı ders yapıyorum ve ek dersi zaten hak etmiyorum ki hak etmediğim bir şeyi neden talep edeyim. Neden bunu deyince öğretmen düşmanı oluyorum. Bence insanlar at gözlüğünü çıkarmalı. Kendi çıkarlarını düşünmemeli objektif yorum yapmalı. Borçsa hepimizin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…