- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Umarim sonuc alinirCanım isim vermeyim ama eşimin bağlı bulunduğu sendika başvuru yapmıs ek derslerin marttan sonraki gibi ödenmesi için. Bakalım millet bekliyor. İnşallah verılır
Ben de böyle düşünüyorum hatta marttan sonra ek ders yatınca çok şaşırmıştım ama tabi ona göre kredi çekip borca girenler vardı yine de bıçak sırtı bi durum. Devlet büyükleri de yukarı tükürseler bıyık aşağı tükürseler sakal arada kaldılar ek dersin olmayacağı kesin mi bizim müdür hic böyle birşey söylemedi haberim yoktu benimEvet hepimizin ödemeleri var ek derse göre çoğumuz hareket ettik ama işten çıkan insanları düşündükçe maaşımı alayım yeter diyorum. Şuan olağanüstü durum yaşıyoruz Hem uzaktan eğitim ver hem 15 saati geçmeden ek ders al bence etik değil. Ben de öğretmenim bu arada.
Canım daha önceleri kanamam ve lekelenmem çok ololduğunda, bu doktor biliyordu. Görmek istediğinde gel, bebeği göstereyim sana diyordu. Bende dün gittim ,bebeği görmeye geldim dedimAl benden de o kadar ya cok etkilendim. Randevuma daha 10 günden fazla var. Baska doktora gidip ne dedin? Devletten randevu alıp gitmeyi düsünüyorum da ne dicem bekleyemedim de geldim denmez ki
1 haftada çıkmıştı benimkiKızlar 2 li test sonuçları ne zaman çıkıyor benim 2 hafta geçti halen çıkmadı özel de kan vermiştim bu kadar uzaması normal mi
Özelde 3günde çıkmıştı benim. Arayıp sor istersen. Benim onay kısmı laboratuvarda takılmıştı. doktoru aradım ilerlettiler. Belki seninde öyle olmuştur.Kızlar 2 li test sonuçları ne zaman çıkıyor benim 2 hafta geçti halen çıkmadı özel de kan vermiştim bu kadar uzaması normal mi
Evet resmi yazı var uzaktan eğitimi 15 saati haftalık geçene geçtiği kadar ek ders olacak ki doğru olan bu bence kredi vs biz Dr çektik canım ama şu durumda doğru olan verilmemesiBen de böyle düşünüyorum hatta marttan sonra ek ders yatınca çok şaşırmıştım ama tabi ona göre kredi çekip borca girenler vardı yine de bıçak sırtı bi durum. Devlet büyükleri de yukarı tükürseler bıyık aşağı tükürseler sakal arada kaldılar ek dersin olmayacağı kesin mi bizim müdür hic böyle birşey söylemedi haberim yoktu benim
Evet resmi yazı var uzaktan eğitimi 15 saati haftalık geçene geçtiği kadar ek ders olacak ki doğru olan bu bence kredi vs biz Dr çektik canım ama şu durumda doğru olan verilmemesiBen de böyle düşünüyorum hatta marttan sonra ek ders yatınca çok şaşırmıştım ama tabi ona göre kredi çekip borca girenler vardı yine de bıçak sırtı bi durum. Devlet büyükleri de yukarı tükürseler bıyık aşağı tükürseler sakal arada kaldılar ek dersin olmayacağı kesin mi bizim müdür hic böyle birşey söylemedi haberim yoktu benim
Canım eşim teknik öğretmen onların koordinetörlükleri vardı normalde ekders olarak geçiyordu ama şimdi maaş içine alınmış. Öğrenci staja giderse teknik öğretmen işletmelere gitmek zorunda ki bu maaş içinde olmamalı. Ayrıca eşim canlı derste veriyor. Kültür öğretmenleriyle aynı olmuo anlıcagın onların.Bence verilmemeli yüz yüze eğitime kadar kızlar zaten ülkenin durumu ortada binlerce işsiz varken ek ders istemeyi hak etmeden doğru bulmuyorum ben sonuçta maaş karşılığı 15 saat onun üzerinde ders veren varsa zaten alsın ama haftalık 10 saat uzaktan eğitim verip ek dersim de olsun demek doyumsuzluk oluyor
Öğrenciler şuan staj yapıyor mu canım eşiniz gidiyor mu canlı dersi ben de yapıyorum haftada 2 defa da okula gidiyorumCanım eşim teknik öğretmen onların koordinetörlükleri vardı normalde ekders olarak geçiyordu ama şimdi maaş içine alınmış. Öğrenci staja giderse teknik öğretmen işletmelere gitmek zorunda ki bu maaş içinde olmamalı. Ayrıca eşim canlı derste veriyor. Kültür öğretmenleriyle aynı olmuo anlıcagın onların.
Pazartesi belli olcakÖğrenciler şuan staj yapıyor mu canım eşiniz gidiyor mu canlı dersi ben de yapıyorum haftada 2 defa da okula gidiyorum
Ben de bursadayım canım medikalde hangi doktora gidiyorsun ve nereden geliyorsun 4 saat çokmuş.. Ben de medikale gitmiştim daha önce ama doktorumla tartışıp çıktım. Bir daha da gitmedimBen doktora gitmek icin yaklaşık 4 saat yol gidiyorumbulunduğunuz yerde medical park varsa genelde doktorları iyi oluyor. Ben ankaradayken de bu hastaneye gidiyodum şimdi de tüm yolu goze alarak bursa medicalpark'a gidiyorum. Hastanede çok ilgileniyorlar. Sürekli memnun kaldınız mi diye soruyolar filan. Baska bi hastaneye gidiyodum ikili test sonucumu bile 2 hafta ugrasip öğrenememiştim.
Sabah medicalparkta idrar ve kan testi yaptirdim doktorumun asistani kendisi arayip sonucları soyledi. Velhasılı benim için doktor da hastane de çok onemli. Gerekirse son aylarda bursada ev tutup doguma kadar beklemeyi düşünüyorum.
Martta da yattı ozaman almayacak ozaman da almasaydı keşke. Benim de lafım meclis dışı ama geçen Bi öğretmen grubunda bekar Bi öğretmen cıkmıs diğer öğretmenler yetinmeyi bilmio gibisinden konusmus. Öğretmenin düşmanı yine öğretmen bence.. Benm eşimde öyle. Okula da gidiyor canlı dersini de veriyor. İşletmeler açılırsa oraya da gidecek ki işletmelerden virüs kapan okadar teknik öğretmen var. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ki bu virüsü öğretmenler cıkarmadı. Tedbirler alınıp okul acıldı da öğretmen gitmedi mi??? Seminer dendi gittiler ee okul açıldı dese itiraz edecek bir tane öğretmen olmaz. Herkes gider okula eminim. Buda bnm düşüncem.Evet belki verdiğimiz canlı ders ek ders almamıza yetmiyor ama kimse bu süreçte canlı dersini verip gerisine ben karışmam demiyor. Şahsım adına konuşuyorum okula gitmiyorum nöbet tutmuyorum ama en azından okul varken okula gidip görevimi bitirip evime geldiğimde evimle ilgilenirdim kafam rahat olurdu. Şimdi ne gecesi var ne gündüzü ne haftasonu. Öğrencileri sürekli ödevlendiriyoruz ödevleri bize whatsapptan yolluyorlar hatalarına bakıp geri dönüt veriyoruz. Verilen ders saatleri hem not almaya hem ders anlatmaya yetmiyor. Dersten sonra öğrencilerin defterlerine yazacakları notları elimde yazıp gönderiyorum onlar defterine geçirip çalışsınlar diye. Ders kitaplarının ne kadar verimli olduğunu hepimiz biliyoruz sürekli kaynak araştırması yapıyorum canlı ders dışında günümün çoğunu bilgisayara bakmakla geçiriyorum. Veliler zaten sağolsun ne gece biliyorlar ne gündüz kafalarına estikçe arıyorlar ve asla benim mesai saatlerim dışında diyip cevap vermemezlik yapmıyoruz. Ben geçen dönem sahurda sınava hazırlanan öğrencilerin attıkları soruları çözüyordum. kimse bana bunu yapacaksın demedi ama vicdanım rahat etmiyordu. Ben bunları severek isteyerek yaparken işin içinde olmayan insanların sürekli öğretmen maaşları ve ek dersleri üzerinden vurmaları sinirimi bozuyor. Sözüm meclisten dışarı. Hakketmediğimizi düşünen arkadaşlar olabilir. Konu hak mevzusuysa ben hakkettiğimi düşünüyorum. Ülke zor durumdayken kimsenin ek ders diye tutturacağını düşünmüyorum ama konu haksa düşüncem bu.
Sibel Özsoy'a gitmeye başladım. 2 defa gittim baya ilgilendi ultrasonda da detaylı şekilde anlattı. Marmara adasından geliyorum. 4 saat çok ama zaten en yakın hastane 2.5 saat uzaklıkta. O kadar yoldan sonra biraz daha gitmek sıkıntı olmuyor simdilik. Acil bi durum olmaz insallah. Zaten gunde 2 kere feribot var.Ben de bursadayım canım medikalde hangi doktora gidiyorsun ve nereden geliyorsun 4 saat çokmuş.. Ben de medikale gitmiştim daha önce ama doktorumla tartışıp çıktım. Bir daha da gitmedim
Nerdesin sen canimm yaaaAnca geldim yahu
Gözün aydın canımMerhaba kızlarrrr gösterdi kendiniikızım oluyor çok değişik ve mutlu hissediyorum ilk çocuğum kız olucak ve şimdiden diyorum ki okadar şanslıyım ki kız çocuğu şanstır❤ Okuyamadım neler yazıldığını daha önceden ama kız yada erkek evladı olucak olanlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin