Merhaba! Cinsiyet le ilgili bir tahmınım yokta ult kağıdında dbakırı görünce yazmak istedim BNde dbakırdayım sağlıkla alın kucağınızaCanlarım cinsiyeti konusunda yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba! Cinsiyet le ilgili bir tahmınım yokta ult kağıdında dbakırı görünce yazmak istedim BNde dbakırdayım sağlıkla alın kucağınızaCanlarım cinsiyeti konusunda yardımcı olurmusunuz
Normalde 20.haftadan sonraymış canım. Ama ben 15+4 te yaptırdım yok olmaz diyen olmadıAyrıntılı 16. Hafta da yapılıyor mu canım yoksa erken mi olur
Benim normalde 3 gün önden giderdi 12.hafta da günüyle aynı cıktı Dr sordum o ultrason ölçümleryle alakalı dedi. Canını sıkma bşy olmaz. Ense kalınlığı kaç cıktı canımSelam güzel mart anneleri Doktor kontrolünden geldim. Ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür tarama testi için de kan verdim. Bugün 12+5dim sata göre ultrasonda 12+2cikti bastan beri iki gün geriden geliyordu bugün fark üçe çıkmış. Ense kalınlığı değerine o kadar odaklandım ki bu farkı sormak aklima gelmedi. Bununla ilgili doktorundan birsey öğrenen bir tecrübesi olan var mi aranızda??Cinsiyetle ilgili birsey demedi bende sormadım.
Bikac gun onden bikac gun geriden gelmesini sorun etme canim, sagligi iyiymis cok sukurSelam güzel mart anneleri Doktor kontrolünden geldim. Ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür tarama testi için de kan verdim. Bugün 12+5dim sata göre ultrasonda 12+2cikti bastan beri iki gün geriden geliyordu bugün fark üçe çıkmış. Ense kalınlığı değerine o kadar odaklandım ki bu farkı sormak aklima gelmedi. Bununla ilgili doktorundan birsey öğrenen bir tecrübesi olan var mi aranızda??Cinsiyetle ilgili birsey demedi bende sormadım.
İnşallah canım ya umarım vardır hala idrarda 17.gün pozitifCnm iğne etkisi 8 9 gün sürüo. Ben 10.gün yaptığımda negatif ti. Senin var gibi sanki inşallah vardır
Benim de özellikle akşamları midem iyice şişiyo yanma da oluyo tabi, az az sık sık yeme yudum yudum su diyolar uygulamaya çalışıyorum bakalımKızlar hamileliğim boyunca hiç kusmadım dünden beri mide asidim boğazımı yaktı şimdi boğazım şiş dün 3e kadar uyuyamadım boğulur gibi oldum hep en son 1 kaşık Nutella yedim buğazım rahatladı şimdi hiç uyuyamıyorum yatmaya kalksam boğuluyorum gibi hissediyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum doğru düzgün kulağım tıkanıp duruyor başıma ağrı yapıyor durmadan çok kötü oldum sizde yaşadınız mı ya sizde yatarken mide bulantısından boğulacak gibi oldunuz mu hiç?
Pislikler insan değil onlarmilletin umrunda değil çoluk çocuk park bahçede kızımı gece kimse yokken çıkarıyorum evime asla kimseyi kabul etmiyorum karmizdaki yanımizdaki evladlarimiza mal olacaklarİş yerinde dezenfekte odası var giriş ve çıkışlarda içine girip tepeden tırnağa dezenfekte oluyorlar. Maskesiz görülen kişilerin savunması dahi alınmadan işlerine son veriliyor. Her gün defalarca Ateşleri ölçülüyor serviste tek sıra oturuyorlar girip çıkarken ellerini dezenfekte ediyorlar. Eve gelince de doğru banyoya giriyor. Ama dün 10 dakika muhabbet ettiği adamın bu sabah covit olduğunu öğrenmiş. Ama saklıyormuş ya odunla döveceksin böylelerini
Ne kadara Yaptrdın canım özel hastanede mi yapıldıNormalde 20.haftadan sonraymış canım. Ama ben 15+4 te yaptırdım yok olmaz diyen olmadı
Bizim bahçede kamelya falan var ne zaman dışarı çıkıp otursak karşı binada Bi teyze elişi çantasını alıp geliyordu mecbur oturmasına izin veriyorduk yaşına hürmet ediyorduk. Geçen hafta covid den hastaneye yatırıldığını öğrendik. Gram akıl yok kimsede her yerimizi sardı biz evden çıkmaya korkar olduk da pozitif olanlar eve girmiyor sankiPislikler insan değil onlarmilletin umrunda değil çoluk çocuk park bahçede kızımı gece kimse yokken çıkarıyorum evime asla kimseyi kabul etmiyorum karmizdaki yanımizdaki evladlarimiza mal olacaklar
İlerleyen zamanlarda gaviscon şişesini kafasına dikenlerle dolacak burası merak etmeBenim de özellikle akşamları midem iyice şişiyo yanma da oluyo tabi, az az sık sık yeme yudum yudum su diyolar uygulamaya çalışıyorum bakalım
Klinik kuzum. 400 tlNe kadara Yaptrdın canım özel hastanede mi yapıldı
Aman şubede çalışmak daha riskli canım. Dönme derim ben sana. Allah korusun. Bizim şubelerde pozitif çıkan arkadaşlar oldu 2haftadır. çok kötü şuan şubeler. Benimde inşallah devam eder raporum. Sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımızaEvet bence de korkunç umarım vazgeçerler şubede çalışmaya bile razıyım umarım sen dönmezsin ya zaten sıkıntılı geçiriyorsun bide dışardan virüs kapma korkusu olacak. Günlük yoğunluk ve yorgunluğu hiç saymıyorum bile Allah yardımcın olsun canım benim inşallah raporun devamına karar verilir evde devam edersin gebeliğine
Teşekkürler canımMerhaba! Cinsiyet le ilgili bir tahmınım yokta ult kağıdında dbakırı görünce yazmak istedim BNde dbakırdayım sağlıkla alın kucağınıza ☺☺
Aynen olablrKimyasal gebelik yaşamışsın canım sen
Yok ona baktirdim sonuc cikmis sonucu gostericem bebisede bakar ins diyorum cnm2lide ulturason bakılır zaten kardeşim ense boyu ölçülüyor
Son adet tarihim 27 mayıs, ovulasyon takibi yaptım haziranda yumurtlama oldu.Emoshhh peki hangi ay hamile kaldınız
Kimisi oyle oluyor benimkide laf soktu mersk edicek baska sey yokmu nspicsksin yuzde elli iste diye .Aslında benim ultrasona göre de 13+4 çıktı . Yine de yorum yapmadı . Ben gördüğü halde yorum yapmadığını düşünüyorum ☺ Aslında kız erkek farketmez bunca yıl bekledikten sonra sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun yeter ama bi taraftan da insanız işte merak merak ☺☺
Evet canım şubeler çok kötü haklisin geçmişte çağrı merkezi tecrübem oldu berbattı hatırlamak bile istemiyorum o sebepten öyle deyiverdim. Senin randevun saat kaçta bugün?Aman şubede çalışmak daha riskli canım. Dönme derim ben sana. Allah korusun. Bizim şubelerde pozitif çıkan arkadaşlar oldu 2haftadır. çok kötü şuan şubeler. Benimde inşallah devam eder raporum. Sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza
Yarin 1 hafta oluyo aradim cıktı dediler ama cinsiyeti soylemez doktorum 16 dan once bakamam bakmam dedi zaten bdaha gtmiycem ona dayanamadim carsambaya aldim ha 7 ha 10 gun dedimDoktorunu dinle bende. Benim de 2 hafta sonra gel demisti. 1 hafta sonra ciktigi halde. Bebek büyüsün istedi hem cinsiyeti de söyledi. Grafik 1 haftadan önce cikmiyo özel hastane bnmki bide
5te doktor randevum. Çok merak ediyorum miniğimi. Umarım herşey yolundadırEvet canım şubeler çok kötü haklisin geçmişte çağrı merkezi tecrübem oldu berbattı hatırlamak bile istemiyorum o sebepten öyle deyiverdim. Senin randevun saat kaçta bugün?