- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Bakarsın bende olurgirdim canım da acaba değişir mi cinsiyet diye
İnşallah bende öyle bşey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarsın bende olurgirdim canım da acaba değişir mi cinsiyet diye
İnşallah bende öyle bşey olmaz
Bugün de güzel haberler alırsın inşallah canım. Iznim devam ediyor fakat geçen hafta bölgeden aradılar bu şekilde idari izinli olan personellerin evine gerekli teçhizat kurulup çağrı merkezi olarak çalışacakmış. Önce online eğitim vereceklermiş. Her şekilde çalışacağız yani. Fakat benim evimde internet alt yapısı olmadığı için planları yarim kaldi bu durumda ne yapacaklar bilmiyorum merakla bekliyorum bende. Senin çalıştığın kurumda var mı kronik rahatsızlığı olanlara izin hakkı? Gebelik sebebiyle her yerde yok ama kronik rahatsızlığı olanlar izinli sayılıyor genelde.Hayaller o kadar çok ki... allahım hepsini yaşamayı nasip etsin. Evet bana %80 kız dedi. Bugün kontrol var, kesinleşir diye tahmin ediyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım canım, aminnn Bu arada senin izin devam ediyor mu? Benim heyet raporum bu ay sonu bitecek. Kronik hastalığımda var, ne olacak merak ediyorum.
Olmasını mı istiyonBakarsın bende olur
Ben kronik hastalık raporuma istinaden evden çalıştım marttan temmuza kadar. Temmuzda hamilelik başladı, çok kanamam olunca heyet raporuyla evde sürekli yattım ama normalde kronik hastalığı olanlara izin vardı bizde. Hala var mı bilmiyorum, ay sonunda göreceğim. Önümüzdeki hafta perinatoloğa gidicem o karar verir herhalde ne yapmam gerektiğine. Çünkü hastalığımla ilgili ilaçlarımı şuan maalesef kullanamıyorum gebelikten dolayı, yani şuan daha riskliyim allah korusun. Çağrı merkezi mi umarım öyle bişey olmaz.Bugün de güzel haberler alırsın inşallah canım. Iznim devam ediyor fakat geçen hafta bölgeden aradılar bu şekilde idari izinli olan personellerin evine gerekli teçhizat kurulup çağrı merkezi olarak çalışacakmış. Önce online eğitim vereceklermiş. Her şekilde çalışacağız yani. Fakat benim evimde internet alt yapısı olmadığı için planları yarim kaldi bu durumda ne yapacaklar bilmiyorum merakla bekliyorum bende. Senin çalıştığın kurumda var mı kronik rahatsızlığı olanlara izin hakkı? Gebelik sebebiyle her yerde yok ama kronik rahatsızlığı olanlar izinli sayılıyor genelde.
Bakayım canım ben de kullanmam lazım ya benim deOğlumda doktordan özel olarak vinalac isimli bir vitamin takviyesi istedim. Doktor bana dedi ki sen bunu nereden biliyorsun bir hamlenin kullanabileceği en iyi vitamindir bu.. Sonra kaçıncı haftalardı hatırlamıyorum ama bebeğin beyin gelişiminin atak yaptığı dönem vardı o yaman omega3 vitamin yazdırdım. Kalsiyumu 9. Aya kadar aldım. Çok araştırıyorum doktorun da hoşuna gidiyordu. Sen çok bilinçli bir annesin bana Bile gerek kalmıyor diyordu.. İnşallah bunda da başlayacağım bana da 14. Haftada gitmek mantıklı geliyor
Evet bence de korkunç umarım vazgeçerler şubede çalışmaya bile razıyım umarım sen dönmezsin ya zaten sıkıntılı geçiriyorsun bide dışardan virüs kapma korkusu olacak. Günlük yoğunluk ve yorgunluğu hiç saymıyorum bile Allah yardımcın olsun canım benim inşallah raporun devamına karar verilir evde devam edersin gebeliğineBen kronik hastalık raporuma istinaden evden çalıştım marttan temmuza kadar. Temmuzda hamilelik başladı, çok kanamam olunca heyet raporuyla evde sürekli yattım ama normalde kronik hastalığı olanlara izin vardı bizde. Hala var mı bilmiyorum, ay sonunda göreceğim. Önümüzdeki hafta perinatoloğa gidicem o karar verir herhalde ne yapmam gerektiğine. Çünkü hastalığımla ilgili ilaçlarımı şuan maalesef kullanamıyorum gebelikten dolayı, yani şuan daha riskliyim allah korusun. Çağrı merkezi mi umarım öyle bişey olmaz.
Usg görüntüleri farklı ölçebilir canım aynı gün bir doktor 3 gün geri başka bir doktor 1 hafta ileri görüntüleyebilir. Böyle durumlar kafanı karıştırmasınSelam güzel mart anneleri Doktor kontrolünden geldim. Ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür tarama testi için de kan verdim. Bugün 12+5dim sata göre ultrasonda 12+2cikti bastan beri iki gün geriden geliyordu bugün fark üçe çıkmış. Ense kalınlığı değerine o kadar odaklandım ki bu farkı sormak aklima gelmedi. Bununla ilgili doktorundan birsey öğrenen bir tecrübesi olan var mi aranızda??Cinsiyetle ilgili birsey demedi bende sormadım.
Evet ilk baş sağlık sonra gönlümdeki ni ALLAH biliyor en hayırlısı nasip etsin demekten başka da yapacak birşey yokOlmasını mı istiyon
Amin aminnn cinsiyet belli miydi ya ben atlamışım listeyede yazmamışımEvet ilk baş sağlık sonra gönlümdeki ni ALLAH biliyor en hayırlısı nasip etsin demekten başka da yapacak birşey yok
Canım annem hastanede çalışıyor verilen sayılan zaten gerçek değil Eylül ayında büyük patlama geliyor eşin mutlaka eve gelirken hiç bir yere değmesin direk duşa eşyaları makinaya aşırı dikkat etmelisinizEşimin iş yerinde her gün covid vakası çıkıyor ya iyice stres olduk hasta olduğu halde gizleyip bile bile işe giden düşüncesizler var
Net değil yahu13+1 di öğrendim 2 haftaya gidicem kesin. Cinsiyet içinAmin aminnn cinsiyet belli miydi ya ben atlamışım listeyede yazmamışım
Bnm Dr da vermedi hastanedeki dahili No verdi bana. Ben direk Dr ulaşmak isterim zaten değiştircem çünkü eşimi almıyorlar doğum ücretleri 2 3 ayda Bi artıyor.Kızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi
Anladım canımNet değil yahu13+1 di öğrendim 2 haftaya gidicem kesin. Cinsiyet için
İş yerinde dezenfekte odası var giriş ve çıkışlarda içine girip tepeden tırnağa dezenfekte oluyorlar. Maskesiz görülen kişilerin savunması dahi alınmadan işlerine son veriliyor. Her gün defalarca Ateşleri ölçülüyor serviste tek sıra oturuyorlar girip çıkarken ellerini dezenfekte ediyorlar. Eve gelince de doğru banyoya giriyor. Ama dün 10 dakika muhabbet ettiği adamın bu sabah covit olduğunu öğrenmiş. Ama saklıyormuş ya odunla döveceksin böyleleriniCanım annem hastanede çalışıyor verilen sayılan zaten gerçek değil Eylül ayında büyük patlama geliyor eşin mutlaka eve gelirken hiç bir yere değmesin direk duşa eşyaları makinaya aşırı dikkat etmelisiniz
Cnm iğne etkisi 8 9 gün sürüo. Ben 10.gün yaptığımda negatif ti. Senin var gibi sanki inşallah vardırEvet canım inşallah ya çok istiyorum
Ayrıntılı 16. Hafta da yapılıyor mu canım yoksa erken mi olurAyrıntılı ultrason da cinsiyette yanılma olmaz demi kızlar