- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Sagol canım baktrmadı ama 7 binlerde betam son baktrdıgıma goregozunuz aydin beta hcg degerinz kacti acaba karindan gordugunuzde
Benimde tüp bebek bu ay tuttu çok şükür inşallah seninde tutar çok kasma kendini rahat bırak ozmn oluyorBende tüp bebek deniyorum olursa tutarsa 2021 mart annesi olabilirim
Kuzucum korkma bnm ilk gebeligim de tsh çok düşüktü sürekli takip edildim t3 t4 normal olduğu sürece sorun yok dedi vücut hcg yı tsh gibi algiliyormus 13. Haftadan sonra düzeldi herşeyDegerim artmis kizlar 15gun sonra tekrar gidicem yanliz tsham cok dusmus dusuk tehlikem.var ve bebegin gelsiimini etkileyebilir dedi dua edinn
Senin ki hayırlı olsunmerhaba hayırlıolsun bende ankaradayım
İnşallah yarın yükselmiş olur benimkideBen adete 2 gün kala normal gebelik testiyle ögrendim.
benim ilki 40 cıktı ikinci 140 cıktı erken dönemde böyle düsük cikabiliyormus bende cok korkmustum
Canım benim cumartesi 39 dün 140 geldi normal dendi 31 mayıstı batPerşembe günü 20 bugün 177
Fazla katlamış oluyo o zaman seninki galiba 2 kattan fazlaCanım benim cumartesi 39 dün 140 geldi normal dendi 31 mayıstı bat
.Kuzucum korkma bnm ilk gebeligim de tsh çok düşüktü sürekli takip edildim t3 t4 normal olduğu sürece sorun yok dedi vücut hcg yı tsh gibi algiliyormus 13. Haftadan sonra düzeldi herşey
Amin canım hepimizİnşallah yarın yükselmiş olur benimkide ☺☺Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Evet canım 2 günde 3 kattan fazla artmış. Ama seninde normal perş 20 cumartesi 40 olmalı pazartesi 80 olmalı en az. salı 160ı geçmesi lazımdı e senin 177 gelmiş normal yani 2 ser kat artmışFazla katlamış oluyo o zaman seninki galiba 2 kattan fazla
Ne demek her zaman o zamanlar çok korkmuştum ama çok sukur bise olmadi inşallah sende de bise olmayacak.
Insallah cnm insallah dualarina talibim destegin icin cok tsk ederim cok iyisin❤
Gözün aydın cnm coooook sevindim rabbim kucağına aldigin gunleride göstersin bende tüp bebek ile hamile kaldım . Tüp bebek ila hamile kalanları görünce kendim hamile kalmışım gibi çok seviniyom. Şimdi ne zmn gidiceksin kontrole doktor ne zmn gel dediMerhabaaTüp bebek tedavisi yolculuğumun sonunda miniğimle sarıldık, bırakmadı beni çok şükür.
Mart annesi olmaya adayım inşallahŞuan bu topiğe yazabiliyor olmak inanılmaz duygulandırdı. Hepimizin Allah yardımıcısı olsun. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirip, hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.
Yanlış hesap yapınca daha çok bekliyordum panikledim o yüzdenEvet canım 2 günde 3 kattan fazla artmış. Ama seninde normal perş 20 cumartesi 40 olmalı pazartesi 80 olmalı en az. salı 160ı geçmesi lazımdı e senin 177 gelmiş normal yani 2 ser kat artmış☺ Telaslanma
Allah razı olsun canım beniiimGözün aydın cnm coooook sevindim rabbim kucağına aldigin gunleride göstersin bende tüp bebek ile hamile kaldım . Tüp bebek ila hamile kalanları görünce kendim hamile kalmışım gibi çok seviniyom. Şimdi ne zmn gidiceksin kontrole doktor ne zmn gel dedi
Merhaba hayırlı olsunMerhabaaTüp bebek tedavisi yolculuğumun sonunda miniğimle sarıldık, bırakmadı beni çok şükür.
Mart annesi olmaya adayım inşallahŞuan bu topiğe yazabiliyor olmak inanılmaz duygulandırdı. Hepimizin Allah yardımıcısı olsun. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirip, hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.