2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. Benim de adetime 5 gün var bu gün dayanamadım evde test yaptım ancak negatif çıktı. Sizce normal mi? Siz ne zaman nasıl öğrendiniz?

Bugün ne bereketli bi günmüş ya herkesin kontrolu bugün harika haberler geliyo hadi sen de iyi haberler ver
Aman tahlil istedi perşembe gel dedi gönderdi hevesim yarim kaldı resmen
Kızlar ilişkiden 3-4 gün sonra iş yaptıkça müthiş bir bel ağrısı yaşadınız mı? İştah açıklığı da cabası...
Istah açıklığı 3 aydan sonra olurmuş diyetisyenden geldim az önce o dedi
Degerim artmis kizlar 15gun sonra tekrar gidicem yanliz tsham cok dusmus dusuk tehlikem.var ve bebegin gelsiimini etkileyebilir dedi dua edinn
Allah korusun esirgesin canım inşallah atlatırsın tehlikeyi sağlıkla gelir
Merhaba kızlar. Benim de adetime 5 gün var bu gün dayanamadım evde test yaptım ancak negatif çıktı. Sizce normal mi? Siz ne zaman nasıl öğrendiniz?
Gecikmenin 2. günü yaptigimda bile çok çok silik bir çizgi çıkmıştı benim daha varmış biraz daha bekle bence

Ben adete 2 gün kala normal gebelik testiyle ögrendim.
benim ilki 40 cıktı ikinci 140 cıktı erken dönemde böyle düsük cikabiliyormus bende cok korkmustum

Kızlar alt karninda ağri olan varmi. Tam ortada ayaga kalkinca sanki orda birsey var yürürken düşecek gibi. Uzaninca geciyor. Birde ağzimin tadi yok iştahım azaldi. Günde 3 litre su içen ben zar zor su iciyorum.
Kasıgıma agrı giriyo arada ve bende cok istahsızım canım ya

Olsun canım zaten acele etmemek lazım kese kalp atışı hemen olmuyo benim ilk hamileliğimde de 7. Haftada gidip görmüştüm şimdi de öyle yapıcam inşallah sen de içini ferah tut

evet canim vajinal bakti. baska doktora gitme imkanin yokmu.. Cok tesekkur ederim darisi basina.
Demin birine rica ettik kanim 1300 uzeri olmus. Bi radyoloji uzmanına ultrosana baktirdim karindan 2 mm falan bisey goruyorum dedi ama gec dollenmemi biraz kucuk gibi geldi dedi supheli gebelik dedi yarin kendi doktoruma gtcem

Çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…