2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Demin birine rica ettik kanim 1300 uzeri olmus. Bi radyoloji uzmanına ultrosana baktirdim karindan 2 mm falan bisey goruyorum dedi ama gec dollenmemi biraz kucuk gibi geldi dedi supheli gebelik dedi yarin kendi doktoruma gtcem

Canim vajinal 1500 üzeri görünürken karnindan zor görmesi cok normal. 4000 5000 olmali

Anladım canım embriyo olustugu icin yüksek demekki senin değerlerin benimki daha embriyo bile değildir. Sağlıkla devam etsin insallah bu süreç ben cok tedirginim sen nasilsin
Bende de çok korku heyecan bir arada hamile olduğuma inanamiyorum bide henüz bı belirti yaşamıyorum ya hamile değilmişim gibi geliyo.

Kızlar ben benim minişi çok erken öğrendim galiba bugün değerim 177 çıktı ama ilk öğrendiğime göre 2 günde ikiye katlamış oluyor daha doktora göstermedim ama geç döllenme mı oldu yumurtlamam adetten önce mı oldu bilmiyorum

Kızlar ben benim minişi çok erken öğrendim galiba bugün değerim 177 çıktı ama ilk öğrendiğime göre 2 günde ikiye katlamış oluyor daha doktora göstermedim ama geç döllenme mı oldu yumurtlamam adetten önce mı oldu bilmiyorum

Hangi günler degerlerin kacti canim.

X