- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürederimAmin diyeyim
Dünyam hastanesi canım. İbrahim demir.
Geliyorlar kız hemen benimkide çok gidiyor muayene sırasjnda
o ortamı çok bilmediğim için sanırım ben UtanırdımMalatya yada sivasda doktor önerisi olan varmı. Bulundgum yer iki sehirede yakın nereye gitsem bilmiyorum.bide internette televizyonda görüyorum hep esimizde doğumda yanımıza girse çok güzel olmazmi
sizde mi kayseridesinizTeşekkürederim
Haber et kuzumBilmiyorumki canim. Simdi kan aldilar yine hcg bakalim dediler insallah gelir.
Evet virüs bu zamana kadar korkutuyordu ama şimdi daha çok korkuyorum Allah korusun esirgesin hepimizi yavrularımızı hiç dışarı çıkmadan da olmuyor kiEvet ya değişik bi süreçten geçiyoruz bitse gitse de şu virüs herkes eski hayatına dönse artık her şeyden çekinir olduk biz hamileler özellikle bu süreçte daha dikkat etmeliyiz Allah korusun hepimizi
Ben istemem girmesini biz kendimizi gormeyecez ama o unutmayacak o anı travma yaşatmaya gerek yok hemde bi yerde okumuştum erkekler eşlerini doğumda görünce soğuma olabiliyormuş ne kadar doğru bilmem amaMalatya yada sivasda doktor önerisi olan varmı. Bulundgum yer iki sehirede yakın nereye gitsem bilmiyorum.bide internette televizyonda görüyorum hep esimizde doğumda yanımıza girse çok güzel olmazmi
Ben kendimi izlesem kendimden soğurumEvet virüs bu zamana kadar korkutuyordu ama şimdi daha çok korkuyorum Allah korusun esirgesin hepimizi yavrularımızı hiç dışarı çıkmadan da olmuyor ki
Ben istemem girmesini biz kendimizi gormeyecez ama o unutmayacak o anı travma yaşatmaya gerek yok hemde bi yerde okumuştum erkekler eşlerini doğumda görünce soğuma olabiliyormuş ne kadar doğru bilmem ama
Bende kesinBen kendimi izlesem kendimden soğurum
Görmüyorsa evet soğuma olayı olmayabilir doğru diyorsun inşallah her anında yanında olur eşinBen hemsireyim bı çok kez doğuma girdim yani orda örtü oluyo erkekse basinda dikildiği için orayı girmuyo zaten.gorse soguyabilir evet ama ne bilim ya eşim her anında yanımda olsun istiyorum
Benim doğumumda eşim yanımdaydı.. çok şükür bir soğuma olmadı. hiç sorun yaşamadım. ben de yanında olması gerektiği taraftarıyım. hüzel oluyor bence.Evet virüs bu zamana kadar korkutuyordu ama şimdi daha çok korkuyorum Allah korusun esirgesin hepimizi yavrularımızı hiç dışarı çıkmadan da olmuyor ki
Ben istemem girmesini biz kendimizi gormeyecez ama o unutmayacak o anı travma yaşatmaya gerek yok hemde bi yerde okumuştum erkekler eşlerini doğumda görünce soğuma olabiliyormuş ne kadar doğru bilmem ama
Özel hastanedemi dogurdun devlet Hastanesi'nde mi . Devlette aliyolarmiBenim doğumumda eşim yanımdaydı.. çok şükür bir soğuma olmadı. hiç sorun yaşamadım. ben de yanında olması gerektiği taraftarıyım. hüzel oluyor bence.
Kızlar ilk sayfaya liste yapalım mı başka topiklerde gördüm hoş duruyor
Ayyy denedim ama beceremedim yaaa o kutu kutu şeyleri nasıl yapacağımevet çok iyi olur gerçekten
benim de hiç bir fikrim yok nasıl yapıyorlar. acaba excel den dosya oluşturup öyle mi ekliyorlarAyyy denedim ama beceremedim yaaa o kutu kutu şeyleri nasıl yapacağım
canım buldum şimdi aşağıda mesaj yazdığımız bölümde tablo ekle seçeneği var ordan yapıyosunAyyy denedim ama beceremedim yaaa o kutu kutu şeyleri nasıl yapacağım
Sanırım yaptım canım kızlar söyleyin tablodaki yazıları sizleride ekleyinbenim de hiç bir fikrim yok nasıl yapıyorlar. acaba excel den dosya oluşturup öyle mi ekliyorlar
Eklememi yada şu gereksiz olmuş diyeceğiniz bişey varsa onu ekleyip yada çıkarabilirimcanım buldum şimdi aşağıda mesaj yazdığımız bölümde tablo ekle seçeneği var ordan yapıyosun