2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha erken sanırım 1.5 yaşından sonra görülüyor diyorlar. Azıları çıktı mı ? Biz azılarda bahsettiğin durumu yaşadık.
Yok azilar için doktoru belirti var ama daha cikmaz dedi. Her gece aynı saatte agliyor gözleri kapalı halde. Etkileniyor sanirim

4 kişilik ailemiz ile ilk tatilimizi yaptik şükürler olsun sorunsuz keyifle atlattık.ama tatil sonrası oğlum huysuzlandi ateşi çıktı azi dislerinden şüpheleniyorum.elleri ağzında corabiyla oyalıyor damaklarini insallah distir bu kadar eziyet cekmisken

Slm kızlar bu aralarhatta birkaç gecedir oğlum uyanıp agliyor kesinlikle sakinleşmiyor meme istemiyor, şu istemiyor sâllâyamiyorum hatta o kadar zor durumda kalıyorum. Uyku terörü olabilir mi acaba ?
Bizim de öyle oluo arada ama yeni olan bşy deil bizim. Önceden de olurdu. Rüyasında bildiğin ağlıo susmuyor. Azıları biri cıktı biri de çok fena şişmiş çok zorlanıyor Bi türlü çıkmadı patladı ama sanki diş yerleri yara olmuş gibi. Ve şuan annemlerde yiz köyde Bnm oğlan köyde değişio.sürekli yürümek istio sokakta evde bağda bahçe de. İzin vermeyince baya huysuz oluo

Merhaba hanımlar benim oğluş hala yürümüyor var mı bizm durumumuzda olan sıralama ayakta durma var adım atmak istemiyo çağırınca hemen oturuyor

selam hanımlar çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı birden aklıma geldi genel olarak da kk pek girmiyorum çocuklar iş güç derken. Benim kız çok fena 1 dakika yerinde durmuyor oradan oraya atlayıp duruyor. Geçen gün prize kalem sokmuş elekrik çarptı ucuz atlattık şükür ama ben korkudan ölüyordum. Sizler ne yapıyorsunuz K KurkmantoluS hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıcakla gelsin inşallah

Merhaba hanımlar benim oğluş hala yürümüyor var mı bizm durumumuzda olan sıralama ayakta durma var adım atmak istemiyo çağırınca hemen oturuyor
bazı bebekler geç yürüyor arkadaşimin oğlu 18 aylıkken yürümeye başlamıştı. Ayakta durup sıralama yapıyorsa sıkıntı yok yürümekten korkuyor demekki yürüme arkadaşınız var mı onunda çok faydası oluyor.

Onunla yürüyor canım var

Teşekkür ederim canım. Pirizlere korumalık tak Allah korusun

Bebeklere akıl ermiyor vallahi kimisi çok aceleci kimi rahat, sizin bebiste emekleyerek işini görüyor sanırım.birde anne baba var hazırda taşıyan ohh
O kadar yorgunum ki 2.5 Yaşını görsek belki daha kolaylaşır.

Bende 14 aylıkken yürümüşüm bu bebiş beni de geçti insan takmadan edemiyo artık tek soru hala yürümedi mi doktorrda çok üstünde durmadı benim ki oturmayı da geç yaptı sanırım bu konuları ağırdan alacak

Hayırlı zamanda daha zamanı var demekki. ALLAH in izniyle en kısa zamanda bırak yürümeyi koşmaya başlar canim aradaki geçen zamanı bile kapatır. Üzme canını. İnsan illaki düşünüyor

Bu gerçek mi bilmiyorum ama bi tanıdığımın kızı da sanırım 18 aylıkken falan yürümüştü. İyot eksikliği demişlerdi. Belki öyle bişeydir. Ama bana saçma gelmişti

Hayırlı zamanda daha zamanı var demekki. ALLAH in izniyle en kısa zamanda bırak yürümeyi koşmaya başlar canim aradaki geçen zamanı bile kapatır. Üzme canını. İnsan illaki düşünüyor
Çok takıntı haline getirmiyorum ama analık işte

Bebiş dün ilk adımlarını attı çok şükür bir bucuk olunca artık tam yürümüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…