2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 gün öncesine kadar geceleri 3 4 saat aralıksız uyuyan oğlum sürekli uyanıp emmek istiyo benim gibi olan var mı acaba ne yaptınız

Gecmis olsun canım mete iyi arda okula başladı oda bugün biraz hasta gibi grip olcak sanırım inşallah olmaz bayramda bi rota virüsü oldu 1 Ay boyunca sürekli kusma ateş ishal tekrar etti hastalık adı duymak istemiyorum psikolojim bozuldu resmen

Aaa size de geçmiş olsun cnm. Aman dikkat et

2 gün öncesine kadar geceleri 3 4 saat aralıksız uyuyan oğlum sürekli uyanıp emmek istiyo benim gibi olan var mı acaba ne yaptınız
Benim kızımda uykuya çok zor dalar ama daldıktan sonra kesintisiz uzun uyurdu bu aralar çok uyanıyor mesela 9.30dan bu yana 4 kere uyandı disten diye düşünüyorum

Oy maşallahhh bizde hâlâ tik yok. Sabaha kadar sürekli uyandı artık 5 gibi yanıma aldım emerek uyudu
Bizim de diş ve ya diş belirtisi bile yok. Bnm oğlan hep benle yatıo. İstanbulda anne yanı beşiğinde yatıyordu. Ee malum yazın tatilde mecbur yanımda yattı ve alıştı sanırım. Gece uyanınca hemn meme istio. Bide Bi kaç gündür geceleri pış pışla uyuyor. Gündüzleri pış pışı severdi ama geceleri de alıştı sanırım. Süpürgeli pış pış bide

Yaa öyle mi bende sabahları yanıma alıyorum ara sıra onun dışında beşiğinde yatıyor dişler bi çıksa da biraz rahatlasa diyorum. Ben hep ayakta gezdirerek uyutuyorum gecede gündüzde artık belime vurmaya başladı ağırlaştıkca ama yapacak birsey yok. Gündüzleri nadiren emerek daldığı da oluyor.

Canım gündüzleri ayakta Kucakta gezmek istio. Ee bende yeni ameliyat oldum mecbur gezdiriom biraz. hamak beşiğimiz var uyku saati gelince ona koyup sallıom uyuyor hemn. Zaten gündüzleri tam 2 saat arayla uyur. O yüzden şanslıyım 2 saat olmasına yakın mızır mızır etmeye başlıo.

Oy maşallahhh bizde hâlâ tik yok. Sabaha kadar sürekli uyandı artık 5 gibi yanıma aldım emerek uyudu
Biraz erken çıkardı alt 2 dış 4 bucuk aylıkken çıktı ben yanıma hiç almiyorum çünkü arda sabah uyanınca koşarak geliyo yataga zipliyo
Gunduz kaç kere uyuyo ben artık 2 uyku yapıyorum bi sabah uyandıktan 2 2 bucuk saat sonra bide öğlen 2 2 bucuk gibi yatiriyorum 4 4 hucuga kadar uyuyo bazen 3 bucuk sonra bi daha uyutmuyorum 7 bucuk 8 arasıda gece uykusuna geçiyoruz

Canım 3 4 kez uyuyp uyanıo 2 saat arayla işte. Ama bazen 20 dk bazen 30 dk bazen de 2 saat uyuyor.2 saat oldu mu mızırdıo ve de uyutmak zorunda kalıyorum. Aman aman cok erken yatınca erken kalkıo. Mesela dün akşam 9 bucuk gibi uyudu. Sabah 5 bucukta uyandı. Gece uyanmalar da oluo tabi ama hmn uyuyor geceleri.

Bakalım ne zaman patşayacaklar tomurcuklar görünüyor ama daha ortada bişey yok
Bizde tomurcukta yok yolumuz daha uzun mu acaba. Eller çok fena ağızda olmaya başladı zaten ağızdaydı ama baya attı. İnşallah ateşlenmeden güzel güzel patlatırlar dişlerii
Maşallah diyelim canım. 3 4 aylıkken benim kızımda 2 saat arayla uyurdu ama şimdi 2 uyku zor yapıyor öyle olunca geceye kadar baya eziyet çekiyoruz
Biraz erken çıkardı alt 2 dış 4 bucuk aylıkken çıktı ben yanıma hiç almiyorum çünkü arda sabah uyanınca koşarak geliyo yataga zipliyo
Aceleci miniiik. Yeğenimde kızımla aynı doğumlu o da 2 tane alttan patlattı bir anda.
Aman canım Allah korusun almamakla iyi yapıyorsun Arda zıplıyorsa
Maşallahh bende bu düzene alıştırabilir miyim acaba.. Bizimki genelde gündüz son uykudan 5.30 gibi uyanıp gece uykusuna 9.30 gibi geçiyor hatta 10u buluyor bu vakitlerden önce uyutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…