- 16 Nisan 2019
- 983
- 1.548
- 36
Aa melekcim öncelikle gecmıs olsun. Tayını oraya ıstemenıze cok sasırdımmm ama kucuk bebek olunca ınsan aılefen bırıleri arıo sımdı nasılsın metehan nasılKızlar mrb. Tayinimiz cıktı die yazmıstım. Tam geldik temizlik yapıp yerleştirelim derken. Ben apar topar hastanelik oldum. Sağ Kasıkta feci Bi ağrı hemn acile gittik tabi idrar enfeksiyonu deyip gönderdiler ertesi gün ağrı kesilmedi tekrar gittik. Apandisit cıktı ve ameliyat oldum. Bebeğim henüz ek gıdaya geçmemişti mama da yemiyordu. Ablam yanımdaydı ama mamayı nasıl yedircegını şaşırdı. Çünkü oğlum hayatta ağzını açmaz kaşığa. Biberon bilmez. Neyse hemn kız kardeşim geldi. Onunda 2 aylık bebeği var. Oğlumun süt annesi oldu teyzesi saolsun. Yeni yeni toparlanıyorum. Aydının sıcagı felaket. Buarada kv ve eltim Aydın merkezde. tayin zamanı bizi etkileyip aydını tayinler arasına yazdırdılar ve aydına cıkınca tayin, yüz cevirdiler ameliyat oldum aramadılar bile. Ki Dr un dediğine göre cok zor Bi ameliyat geçirdim. 1 saat daha dursam apandisit patlayacaknış ve aşırı büyümüş. Bildikleri halde aramadılar. Bebeğimi bile sormadılar arayıp ama düşmez kalkmaz bir Allah.