Anladim canim gece metede çok uyaniyo bu ara bi haftadır mahvetti beni en son dün nerdeyse yarım saatte bi kalktiCanım 3 4 kez uyuyp uyanıo 2 saat arayla işte. Ama bazen 20 dk bazen 30 dk bazen de 2 saat uyuyor.2 saat oldu mu mızırdıo ve de uyutmak zorunda kalıyorum. Aman aman cok erken yatınca erken kalkıo. Mesela dün akşam 9 bucuk gibi uyudu. Sabah 5 bucukta uyandı. Gece uyanmalar da oluo tabi ama hmn uyuyor geceleri.
Bayadır bu düzende gidiyoruz canım biz 3 uyku uyuduğu zaman baktim 8de uyumuyo 10da bile zor uyutuyorum gunduz uykusunu 2ye indirdim mesela bugün 3 bucukta uyandi öğlen bi daha gunduz uykusu yapmadim biraz önce uyuttum gece uykusu tabi gece kalkiyo ama yapcak bisey yokBizde tomurcukta yok yolumuz daha uzun mu acaba. Eller çok fena ağızda olmaya başladı zaten ağızdaydı ama baya attı. İnşallah ateşlenmeden güzel güzel patlatırlar dişlerii
Maşallah diyelim canım. 3 4 aylıkken benim kızımda 2 saat arayla uyurdu ama şimdi 2 uyku zor yapıyor öyle olunca geceye kadar baya eziyet çekiyoruz
Aceleci miniiik. Yeğenimde kızımla aynı doğumlu o da 2 tane alttan patlattı bir anda.
Aman canım Allah korusun almamakla iyi yapıyorsun Arda zıplıyorsa
Maşallahh bende bu düzene alıştırabilir miyim acaba.. Bizimki genelde gündüz son uykudan 5.30 gibi uyanıp gece uykusuna 9.30 gibi geçiyor hatta 10u buluyor bu vakitlerden önce uyutamıyorum
İnşallah hemencik çıkarlar. Benim kızımın da tam 6 aylık olduğunda çıktı ilk dişi yani 2 gün önce, çok şükür biraz daha rahatladık. 5 aylıkken emeklemeye başladı, 6 aylık olduk şimdi de dizleri üzerinde dik durmaya çalışıyor bir yere tutunup ayağa kalkmaya sıralamaya çalışıyor. Aceleci birazÇıkmayan 2 dis beni benden aldi. Oğlan her seye ağlıyor gülerken ağlıyor. Uyurken ağlıyor hep ağlıyor.dua edin hemencik patlasin ben patlayacm yakında
Ya gerçekten bebekten bebege fark ediyor sanırım maşallah diyim nazar değmesin benimkide 2 uyku yapıyor bazen ona 2 uyku bile denmez ama yok yani 9.30dan önce uyumaz. Bugün nasıl olduysa 9da uyudu tabi bedeli ödeniyor 11de malesef uyandı 1 saat uyutmaya çalıştım yok şuan öyle gülümsüyor bana bakıpBayadır bu düzende gidiyoruz canım biz 3 uyku uyuduğu zaman baktim 8de uyumuyo 10da bile zor uyutuyorum gunduz uykusunu 2ye indirdim mesela bugün 3 bucukta uyandi öğlen bi daha gunduz uykusu yapmadim biraz önce uyuttum gece uykusu tabi gece kalkiyo ama yapcak bisey yok
İlla ki birseyler oluyor ve düzen bozuluyor bir dönem ben de 11den önce uyutamıyordum. Suan daha erken uykusu geliyor ama sürekli uyanıyor bugünler de geçecek hep böyle olmayacak tabii ama ilginç olan birsey de gece kaçta yatarsa yatsin sabah uyanış vakti belli bir aralıkta o hiç bozulmuyor mesela dün gece 11de tamamen ayıldı ve birdaha 3te uyudu sabah 8de uyandı şaka gibiUykusuz Koala Benimki 23. 00 den önce uyumaz 2 ay önce 22.30 22.00 gibi filan uyurken şimdi en erken 23.00 de uyuyor. O da çok nadir. Dişi patlamadan 2-3 hafta önce ateşlenmişti, o günden beri gece 00.30-01.00 - 02.00 gibi uyumaya başladı. Birde sık sık uyanmaya başladı eskiden böyle sık uyanmazdı geceleri şimdi uyuduktan sonra her yarım saatte veya saatte bir kalkıyor uyanıo beni istiyor geri uyuyoe sonra sabaha kadar kalkmadan uyuyor.
Geç uyuduğu için de en erken gece 23.30 gibi yatarsa 10.30 gibi, 1-2 gibi yatarsa da gündüz 12.30-14.00 arasında kalkıyor.
Mesela bugün 10 30 da kalktı. Şuan ilk uykusuna yatırdım. Kalktıktan 2-2,5 saat sonra da ikinci uykusuna yatıracağım. İkinci uykusu genelde 15-16 gibi oluyor ve kısa sürüyor. Üçüncü uykusu dan 18. 00-20.00 saatleri arasında oluyor. Bazen son uykusunfan öncende 5 dk filan gece 22.30 gibi uyumak istiyor. Kafamız çok karışık bu konuda. Diş süreci işi bozdu.
Aynen öyle ama benimki eskisi gibi aynı saatlerde kalkmıyor. Bazen 10.30 bazen 12.30 bazen 14.30 ama kalkana kadar bir kaç kere uyanıp mızırdanıp geri uyuyor.İlla ki birseyler oluyor ve düzen bozuluyor bir dönem ben de 11den önce uyutamıyordum. Suan daha erken uykusu geliyor ama sürekli uyanıyor bugünler de geçecek hep böyle olmayacak tabii ama ilginç olan birsey de gece kaçta yatarsa yatsin sabah uyanış vakti belli bir aralıkta o hiç bozulmuyor mesela dün gece 11de tamamen ayıldı ve birdaha 3te uyudu sabah 8de uyandı şaka gibi
6-8 arasi uyanır genelde. 1 saat civarı takılır geri uyuturum. 9da uyandığını varsayarsak 12ye kadar oynarız 12 civarı uyur. 14e kadar uyumasını beklerim uyursa uyur uyumazsa birdaha 16ya kadar oyalanir ve 16da uyur 18e kadar uyusun isterim ama genelde uyumazuyumadigi için de saat 21 olana kadar baya bir zorlar bizi. Sonrası da uzun geceler diye devam eder
Diş dönemi bebeklerin dengesini çok bozuyor.
O yönden iyiymişAynen öyle ama benimki eskisi gibi aynı saatlerde kalkmıyor. Bazen 10.30 bazen 12.30 bazen 14.30 ama kalkana kadar bir kaç kere uyanıp mızırdanıp geri uyuyor.
1 haftadır neredeyse geceleri saate bır kalkıo2 gün öncesine kadar geceleri 3 4 saat aralıksız uyuyan oğlum sürekli uyanıp emmek istiyo benim gibi olan var mı acaba ne yaptınız
Bizim 1 haftayı geçti öyleydi. Diş falan cıkmadı. Fizyolojik serumla günde 2 kez cektiriyordum bşy yok.dr götürdüm diş belirtisi olabılır dedi ama yok henüz. En son buhar makinesiyle uyuyoruz odanın içi buhar doluyor resmen. Sabaha kadar çalışıyor. Şuan çok şükür hırıltı geçti. Emerken balgam gibi sanki takılıyordu. Süt nefes borusuna kaçacak die cok korkuyordum.şükür 2 gündür yok. Buhar makinesi dene bide cnm. Bide gece üstünü örttürmez bnm oğlan ondan kaynaklı da oluyor. Uyku tulumu giydirdim hepKızlar merhaba kizımda geniz akıntısı var dış çıkarma belirtisi olabilir mi burnu temiz serum fizyolojik verdim ama genzi kapalı hirliyor
Bi yere gitmediysek düzenimiz hep bu şekilde dogdugundan bu zamana gece uykusu çok iyi diyemem surekli uyaniyo disi ciktigindan beri ama emip uyuyo öyle uyanik kalmiyoYa gerçekten bebekten bebege fark ediyor sanırım maşallah diyim nazar değmesin benimkide 2 uyku yapıyor bazen ona 2 uyku bile denmez ama yok yani 9.30dan önce uyumaz. Bugün nasıl olduysa 9da uyudu tabi bedeli ödeniyor 11de malesef uyandı 1 saat uyutmaya çalıştım yok şuan öyle gülümsüyor bana bakıp
Çok şükür canım maşallah diyelim. Umarım böyle sıkıntısız devam eder. Biryere gidip gelince düzen falan kalmıyorBi yere gitmediysek düzenimiz hep bu şekilde dogdugundan bu zamana gece uykusu çok iyi diyemem surekli uyaniyo disi ciktigindan beri ama emip uyuyo öyle uyanik kalmiyo
Aynı durum bizde de var soğuk algınlığı dedi doktoru. Dişler sivrilmiş ama.ayni anda 4 dis geliyorKızlar merhaba kizımda geniz akıntısı var dış çıkarma belirtisi olabilir mi burnu temiz serum fizyolojik verdim ama genzi kapalı hirliyor
Acaleci bebek masallah annesi yavruna. Benimki tam.emekleyemesede sürünüyor koktuga tutunup kalkmak istiyor .disi sivrilmiş dedi doktor ah bir çıksa. Ama üstlerde geliyor aynı zamandaİnşallah hemencik çıkarlar. Benim kızımın da tam 6 aylık olduğunda çıktı ilk dişi yani 2 gün önce, çok şükür biraz daha rahatladık. 5 aylıkken emeklemeye başladı, 6 aylık olduk şimdi de dizleri üzerinde dik durmaya çalışıyor bir yere tutunup ayağa kalkmaya sıralamaya çalışıyor. Aceleci birazmaşallah diyelim.
Odanın nemini olcuyormusunuz canim.bize en son doktoru cok.kullanmayin nem oranı 40/60 bandı arasında normal dedi.. Fazla kullanılırsa başka hastalıklara sebep olabilirmis. ben de çalıştırmak istiyorsam çocukları yatırmadan önce çalıştırıp kapatıyorum.klima d.gaz daha çalıştırmadık. Balgam içind e bir şurup verdi 1 cay kaşığı veriyorum uyaninca ver o oksurtup atacak dedi doktor. Tam.anlamiyla iyileşmedik dişin salyasida etkiliyorBizim 1 haftayı geçti öyleydi. Diş falan cıkmadı. Fizyolojik serumla günde 2 kez cektiriyordum bşy yok.dr götürdüm diş belirtisi olabılır dedi ama yok henüz. En son buhar makinesiyle uyuyoruz odanın içi buhar doluyor resmen. Sabaha kadar çalışıyor. Şuan çok şükür hırıltı geçti. Emerken balgam gibi sanki takılıyordu. Süt nefes borusuna kaçacak die cok korkuyordum.şükür 2 gündür yok. Buhar makinesi dene bide cnm. Bide gece üstünü örttürmez bnm oğlan ondan kaynaklı da oluyor. Uyku tulumu giydirdim hep
Aynen, çok aceleci dengede dursa kalkıp yürüyecek, ek gıda verirken bile oturduğu yerden kalkıp tutunarak ayakta yiyorAcaleci bebek masallah annesi yavruna. Benimki tam.emekleyemesede sürünüyor koktuga tutunup kalkmak istiyor .disi sivrilmiş dedi doktor ah bir çıksa. Ama üstlerde geliyor aynı zamanda