2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşime bir plan çıkarmıştı doktor bulursam atayım yanlış yönlendirmek istemem . Biz oglan a 2 doz yaptırmak istiyoruz cok pahalı dolara bağlı artıyor fiyatı.insallah kızamık aşısı vardır kuzenim gecen ay yaptırmamis 1 yaş aşısı sanirim oğlu 1 yaşında.
Paylaşırsan çok sevinirim canim kafam iyice karıştı aşı konusunda en azından bir fikir olur.

Proctolog kremden eşim memnundu birde ilacı var ama emziriyorsun icemeyebilirsin. Oruc tutuyor musun? Insallah kizim biberona alışmaz yok işin zor ister istemez mamaya yönlenirsin l. sen gumus kapak kullanmalıydın?
İnşaAllahh alşmaz arada agzna veryorm gögsümü alyor çok şükür ilaç degilde fitşl ve kremi varmş eczaneden sordu eşim onlarn zararı yok inşallah kullanmadm kuzm

kizlar korona olduk esimle cok hafif belirtilerimz var bebegime bisi olurmu cok korkuyirum. Maskeyle emziriyorum ama ayni odada uyuyoruz nekdr koruyabilirm😔😔
canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşirsiniz. Çift maske tak mutlaka emzirmeye devam et mutlaka dualarım seninle🤲

Insallah oyle olur valla bana cok moral oldu bu yazdigin insaallah sknti cikmaz Rabbm evladimizla imtihan etmesin cok zor dunden beri beynim durmus gbi naptigimi bilmiyorm
Amin inşallah. Bak oğlum 6 yaşında şükür hiç bir şey olmadı sizinde olmaz kafana takıp kendine yazık etme ☺️

Günaydın kızlar nasılsınız 🤗
2 aylık aşımızı olduk sabah çok ağladı kuzum ya😔 6 kilo 61 cm olmuşuz gayet güzel dedi ebemiz. Rota yaptırmaya düşünüyorsan 3 aylıkken gel yapalım dedi. Sizler düşünüyor musunuz özel aşıları oğlumda sadece menenjit yaptırmıştık
Salgın varmış bu aralar valla çok dikkat edelim. Dün baktım yanlış hatırlamıyorsam 214 tl tek dozu 3 doz olarak yapılıyor

Amin inşallah. Bak oğlum 6 yaşında şükür hiç bir şey olmadı sizinde olmaz kafana takıp kendine yazık etme ☺️
Cocuklarin 3 kardes mi canim?yas araliklsri nasil ? Birde siz neler yapiyosunuz yaptığınız sevdiginiz oyunlari paylasalim fikir olsun

Cocuklarin 3 kardes mi canim?yas araliklsri nasil ? Birde siz neler yapiyosunuz yaptığınız sevdiginiz oyunlari paylasalim fikir olsun
Evet canım oğlum 6 yaşında girecek az kaldı kızım da 2 yaşına girecek haziranda malum pandemiden dolayı asla dışarıya çıkamıyoruz evde de kısıtlı oluyor aktiviteler boyama yapıyo oyuncaklarla oynuyor kardeşiyle şükür uyumlu herkesin suyuna gider genellikle cazgır olan benim kız 😁 ama onunda eline boyama veriyorum minikten fırsat buldukça sevdiği şarkıları açıp birlikte oynuyoruz öyle işte canım evde ne kadar oluyorsa artık

Emzirdigimiz icin ilaç icilmeyebilir. Kendini rahatlatacak şeyler düşün bebe Gi arada bırakıp eşimle vakit geçirin. Ben zona çıkarmıştık ilk dogum da ilk defa ve kapandım küçük bebeğin sorumluluğunu tasiyabilcek mıyım derken ilaç falan vermedi doktor emzirdigim için krem sürdüm sadece. Aslında pozitif düşünsek bak ne güzl annen yaninyanında istedigi n zaman eşinle bir kkahve içersin vakit geçirirsin dışarı markete cikabilirsin. Kovidden dolayi sinirlida olsa hic kimsesi olmayana göre şanslısın iyi tarafından görelim.
Çok şükür annem yanımda bugün doktora gittik ilaca başlıycaz çok kötü durumdayım çocuk doktorumuzdan da izin aldık benim gibi zorluk çekenler varsa mutlaka doktora gitsin bazı şeyler kendi kendine hallolmayabilir.

Siz geçirdiniz sira bizde huysuzluk yapiyot karma asi. Yavrum nasil canı yandı kim bilir . Sünnet geliyor aklıma daha da farkına varmadan yaptırmak istiyorum eşim ağırdan alıyor herşeyi ağırdan aldığı gb 😣
Şu saate kadar şükür ateş yok ama huysuzlugu var uyumadı doğru düzgün sürekli meme istiyor. Biz sünneti 5 aylıkken yaptırmıştık zor olmuştu çünkü sürekli eli oraya gidiyor dönüyor falan hareketlenmeden yaptırmak lazım

canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşirsiniz. Çift maske tak mutlaka emzirmeye devam et mutlaka dualarım seninle🤲
Saol canim🙏🏻
Eldivende tak olur mu ? Dokunmayla da geçiyormuş Allah sifa versin Gecmis olsun. Ilac icecek misin
Nekdr uzak durabilirm agliyo kucak istiyo maskeyleyz suan. Yurtdisindaym ben canim hafif gectigi icin ilacc vermiyolar advil icmem soylendi 😔 bol bol emzir dediler

Burun temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Her gün yapılmalı diyen var, burnu tıkandıkça yapılmalı diyen var, her beslenmeden önce yapılmalı diyen var kafam karıştı benim de. Bizim doktorumuz burnu tıkandıkça yapın demişti ben de öyle yapıyorum ama biz fark etmeden de burnu tıkanır mı acaba

Burun temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Her gün yapılmalı diyen var, burnu tıkandıkça yapılmalı diyen var, her beslenmeden önce yapılmalı diyen var kafam karıştı benim de. Bizim doktorumuz burnu tıkandıkça yapın demişti ben de öyle yapıyorum ama biz fark etmeden de burnu tıkanır mı acaba
Ben tıkandığını hissettiğim zaman damla sıkıyorum onun dışında müdahale etmiyorum.

Ben sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce mutlaka yapıyorum, ek olarak gün içinde tıkanırsa yapıyorum. Bazen de serum fizyolojik kullanmadan sadece otribebe ile çekerek kontrol ediyorum hava yolu açık mı diye. Tıkanıklığı fark etmem belki.
Emmeyi çok etkiliyor, dikkat etmeye çalışıyorum.

X