Aynen cok surmuslerdi ama kendime geldigimde temizlemislerdiO kadar çok muu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cok surmuslerdi ama kendime geldigimde temizlemislerdiO kadar çok muu
Aslında takip ediyorum mesajları okumaya çalışıyorum ama pek mesaj atmıyorum sanırım.Hayırlısı olsun canım. Günlerimiz neredeyse aynı. Çok sık yazmıyorsun sanırım ilk defa gördüm adını. Lütfen daha sık katıl
Bana o kadar sürmediler kız. Sadece genital bölge ve üzerine sürdülerKizlar ben genel anestezi oldugumda narkoz oncesi ameliyathanede gogus altimdan dizlerime kdr baticon surmuslerdi, spinalde de okdr cok suruyolar mi
Ay dur yapma sakın öyle bişeyYa yarın doğurursam ben de heyecan yaptım çok fazla
Anladımm normal bir durum demek o zaman
Yaaa çok romantikkHatırlattın bak şimdi.. Bebek doğar doğmaz iki sevdiler bana öptürdüler giydirip çıkardılar. Ben yaklaşık 10-15 dakika sonra çıktım. Çıktığımda kapıda bir tek eşim kalmıştı gözler ağlamaktan kıpkırmızı diğerleri bebeğin peşinde gitmişti .. Gözümüz aydın çok güzel bir oğlumuz oldu aşkım demişti. Demiştim ki bu adam beni gerçekten seviyor..
Bu olmadı ama bak şimdiAmin amin bak bu mesajı yazarken topla şut çekti bana vurdu resmen bunlar hep çok sevgiden
Dimi yaa her defasında hatırlatıyor saolsunHadi ya benim doktor doğumhane 7/24 açık diye her kontrolde tekrarlıyor bu tekrarı beni heyecanlandırıyor
Ne güzel yaa ben de çok merak ediyorum tepkileri nasıl olacak diyee beni kimsenin gözü görmüyormuşAy benim eşimde yanıma gelip alnımdan öpmüştü herkes bebeğin başındayken çok sasirmistim ❤
Neden o kadar sürdülerki canım çokmuş yaKizlar ben genel anestezi oldugumda narkoz oncesi ameliyathanede gogus altimdan dizlerime kdr baticon surmuslerdi, spinalde de okdr cok suruyolar mi
Değişiyor demekkiBana o kadar sürmediler kız. Sadece genital bölge ve üzerine sürdüler
Aa bende tam tersi oldu kizda gobek oglumda heryerimKızda kalça büyüyormuş öyle diyolar erkekte sadece göbekmis ne kadar doğru bilmem ama.kizim olmadığı için deneyimleyemedim
Ikiside erkek kalçada felan değişiklik yok aynı
Demekki bol buldular ozmn aman brdha istemem buz gbiBana o kadar sürmediler kız. Sadece genital bölge ve üzerine sürdüler
Bilmiyorm ki canm baya surmuslerdi ameliyathne buz gbi ne titremistim ayAy dur yapma sakın öyle bişey
Yaaa çok romantikk
Bu olmadı ama bak şimdi
Dimi yaa her defasında hatırlatıyor saolsun
Ne güzel yaa ben de çok merak ediyorum tepkileri nasıl olacak diyee beni kimsenin gözü görmüyormuş
Neden o kadar sürdülerki canım çokmuş ya
Yok anacm bgnde doguramadim sabah 8 den beri sanci sanci kasilma ne gelen vaaar ne giden nyse yarin doktor kontrolum var bakalm ne olckDoğuran var mı kızlar. Hiç takip edemiyorum valla
Normal istiyorum ama bakalım kıssssmettttKim normal kim sezeryan bekliyordu şaşırdım bende Normal doğumu bekleyenler. Görünce bir selam verin kızçeler
Sorma kuzu yaAcayip ağırlaştım ben de ya son zamanlar oturmak kalkmak bile sıkıntı
Bende ikisi de büyüdü benimki ne oluyor şimdiKızda kalça büyüyormuş öyle diyolar erkekte sadece göbekmis ne kadar doğru bilmem ama.kizim olmadığı için deneyimleyemedim
Ikiside erkek kalçada felan değişiklik yok aynı
Al canım sen istedigini. Biz ne desek boş.Arkadaş 1 ay önce aynı hastanede doğum yaptı, 10 cm açılma ile doğuma gitti. Korona testini doğumdan sonra yapmışlar 2 gün hastanede kaldı ondan dolayı. Bende normal doğumu bekliyorum şuanda. Bebeğin pozisyonu da normal doğum pozisyonunda. Beni de 2 gün tutabilirler testten dolayı diye öyle eşya aldım. Havlu kundağı da kuzenim söyledi, onda lazım olmuş al mutlaka ne olur ne olmaz dedi. Ondan dolayı aldım.
Yapmam inşallah pek güvenemiyorum kızıma bu konudaAy dur yapma sakın öyle bişey
Aynen öyle gidek görek şu doğumhaneyi artık hocam diyeceğimDimi yaa her defasında hatırlatıyor saolsun
Minimum ziyaretçiyi kabul ediyorlarmış canım. Annem refakatçi kalacak eşimde geceye kadar gidip gelebilecekmişKizlar ,hastaneniz doğumda aile kabul ediyor mu?Benim hastanem sadece refakatçi kabul ediyor. Eşim dahi gelemeyecek yani, biraz moralim bozuldu bu duruma..
Eşin refakatçi sayılamıyormu canım. Kadın mı istiyorlar? Şuam genel olarak sadece 1 kişiye izin veriliyor pandemi sebebiyle sanırım.Kizlar ,hastaneniz doğumda aile kabul ediyor mu?Benim hastanem sadece refakatçi kabul ediyor. Eşim dahi gelemeyecek yani, biraz moralim bozuldu bu duruma..
Ahaha bende de aynen öyle oldu hiç ayrım yapmadı kilolarımBende ikisi de büyüdü benimki ne oluyor şimdi
Benim de annem kalacak yanımda,tekrar sorayım o zaman eşim geceye kadar gidip gelebilecek mi acabaYapmam inşallah pek güvenemiyorum kızıma bu konuda
Aynen öyle gidek görek şu doğumhaneyi artık hocam diyeceğim
Minimum ziyaretçiyi kabul ediyorlarmış canım. Annem refakatçi kalacak eşimde geceye kadar gidip gelebilecekmiş
Annem refakatçi kalacak bana daha iyi yardımcı olur diyeEşin refakatçi sayılamıyormu canım. Kadın mı istiyorlar? Şuam genel olarak sadece 1 kişiye izin veriliyor pandemi sebebiyle sanırım.
Ahaha bende de aynen öyle oldu hiç ayrım yapmadı kilolarım
Sor bakalım inşallah gidip gelebilir ❤Benim de annem kalacak yanımda,tekrar sorayım o zaman eşim geceye kadar gidip gelebilecek mi acaba
Evet evet doğumhane mühimm benim eşim trip yapıyor ya annen kalmasın ben kalırım diyor napcam benYapmam inşallah pek güvenemiyorum kızıma bu konuda
Aynen öyle gidek görek şu doğumhaneyi artık hocam diyeceğim
Minimum ziyaretçiyi kabul ediyorlarmış canım. Annem refakatçi kalacak eşimde geceye kadar gidip gelebilecekmiş
Evet çok doğru düşünmüşsünüz canım odan tek kişilikse müsamaha gösterirler inşallah yaAnnem refakatçi kalacak bana daha iyi yardımcı olur diye