- 30 Ocak 2015
- 17.510
- 12.944
- 29
Insallah canımBenim de çok ağrım olmadı canım inşallah yine aynı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canımBenim de çok ağrım olmadı canım inşallah yine aynı olur
O zaman yüksek ihtimalle odada giyineceğim demekkiBızde de bugun aynı muhabbet vardı yatıom olmuo oturuyom olmuo napıosun fln dedı dedım napım rahat edemıyorum artık :) otursam olmuo yatsam olmuo
Yaa yerım senı çıtırsın çıtırrrryyy :)
sezaryen de odada oluo ama normal dgmda dogumhanede gıydırıolar öyle gördum
Hahah neden mart Pişman mısın
Niye öyle oluyormuşBende kollarimi hıc unutmuyorum bildiğin aşağı yukari firliyodu annem kapıdan beni öyle gördü doktor cagiriyo koşarak ama normalmis
Hahaha kesinlikle katılıyorummZaten benim stresten bacsklarım tutmaz sedyeyle götürmezlerse sürüyerek götürmek zorunda kalabilirler
Bak sıcağı da sevmem ben ilkbahar ve sonbahar insanıyım tam olarakHahaha ay yok ben sıcağı sevmiyorum evde.gezerken kisin çoraplarımı arada bi çıkarır öyle giyerim daraliyorum
Anlatma diyosunda bak ne diyolar bol bol kalkıp yürümek iyi geliyomuş ben daha yeni dikilmişim kalkıp yürüyemem fenalık basar beni.Beni sedyeyle ite ite gezdirsinler koridordaAnlatma şöyle şeyler gözümde canlanıyor deli gibi gülüyorum kocam korkuyor
Kendini teslim ediyorsun ya artık o andan sonra hatlar kopuyorCanım süt de yapıyordu dimi rezene?
Evet çok soğuk oluyormuş yaa
Ay bian öyle düşününce çok güldğm yaa
Ayy duygusal olarak nasıl oluruz acaba şimdi bile ağlayacak gibi oluyorumm
Aman aman yürümek çok sakıncalı ve tehlikeli olabilir o önlüklee sedyeyle gitmek de ayrı bi korku ama
Valla kocam telefonu yutturacak bana sonunda bir de ninni söylesinler horlaya horlaya gezersin ağzın açık karizma yerlerdeAnlatma diyosunda bak ne diyolar bol bol kalkıp yürümek iyi geliyomuş ben daha yeni dikilmişim kalkıp yürüyemem fenalık basar beni.Beni sedyeyle ite ite gezdirsinler koridorda
Ayy dimi yaa heyecan bastı aha daKendini teslim ediyorsun ya artık o andan sonra hatlar kopuyor
Yok ben halkı selamlayarak gezicem sedyede koridordaValla kocam telefonu yutturacak bana sonunda bir de ninni söylesinler horlaya horlaya gezersin ağzın açık karizma yerlerde
Ilacin etkisindenn dolayi galiba canım bide zaten ameliyathane buz gibi oluyo soğuktan sıcağa geçiyorsunO zaman yüksek ihtimalle odada giyineceğim demekki
Niye öyle oluyormuş
Hahaha kesinlikle katılıyorumm
Bak sıcağı da sevmem ben ilkbahar ve sonbahar insanıyım tam olarak
Ya yarın doğurursam ben de heyecan yaptım çok fazlaAyy dimi yaa heyecan bastı aha da
Anladımm normal bir durum demek o zamanIlacin etkisindenn dolayi galiba canım bide zaten ameliyathane buz gibi oluyo soğuktan sıcağa geçiyorsun
Keşke o kadar soğuk olmasa bebelerimizi de götürecekler soğuk diye amannnAnnemin boynu tutulmuştu ameliyattan çıkınca. Kadın ameliyat acısını değil boyun acısından çekti. Soğuk ortamda ters bir şekilde kaldığından oldu
Evet canım normal biseyYa yarın doğurursam ben de heyecan yaptım çok fazla
Anladımm normal bir durum demek o zaman
Ben en iyisi odamda doğurayım o kdar soğuk madem geçen bi kadın odasında doğurdu valla ama o normal doğumdu sezeryan olsa olmazdı herhalde oda da benim çocukta ters normalde doğmaz şimdiAnnemin boynu tutulmuştu ameliyattan çıkınca. Kadın ameliyat acısını değil boyun acısından çekti. Soğuk ortamda ters bir şekilde kaldığından oldu
Hepsi geçecek bebişim. Odaya gelince sıkı sıkı ısıtırlar. Sıcak su torbası koymak lazım. O baya iş görürKeşke o kadar soğuk olmasa bebelerimizi de götürecekler soğuk diye amannn
Allah bilir hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun canım. Şimdi genel anestezi olmayacağı için rahatsızlık durumunda doktora görevlilere söylenir. Boynum ağrıdı vs diyeBen en iyisi odamda doğurayım o kdar soğuk madem geçen bi kadın odasında doğurdu valla ama o normal doğumdu sezeryan olsa olmazdı herhalde oda da benim çocukta ters normalde doğmaz şimdi
Oo evet baya ısıtır o Ameliyathanede bebeği ısıtıcılı yerde bakım yapıyorlar ya ameliyat bitene kadar orada dursa beraber odaya çıksak olmuyor mu ki acaba yaHepsi geçecek bebişim. Odaya gelince sıkı sıkı ısıtırlar. Sıcak su torbası koymak lazım. O baya iş görür
Evet aman yaa dayanıcaz her türlüsüne işin şakası bi yana bebeğim sağlıklı gelsinde ben dayanırrımAllah bilir hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun canım. Şimdi genel anestezi olmayacağı için rahatsızlık durumunda doktora görevlilere söylenir. Boynum ağrıdı vs diye
Bilmiyorum hiçbir fikrim yok. En doğrusunu yapacaklardır. Biz çıkana kadar babası ile tanışmaya gidebilir ya. Ordada bekleyenler olacak sonuçta yalnız olmayacakOo evet baya ısıtır o Ameliyathanede bebeği ısıtıcılı yerde bakım yapıyorlar ya ameliyat bitene kadar orada dursa beraber odaya çıksak olmuyor mu ki acaba ya
38 den sonra günde 1 tane demi canımHurmayı yemezdim canim ama.38 den sonra yenilebilir heralde . Rezene nin zararı yoktur ssanirim.doktor bana bitki caylari önerdi sadece adaçayı kekik yesilcay içmiyorum.
Bende havlu eklicem hem doğum öncesi hem sonrası içinHatta nohut battaniyeyi de almayaxaktım da annem filan koy ne olur ne olmaz kaç gün kalacağın belli değil dedi ondan aldım. Kendime de 1 havlu aldım, izşn verirlerse eğer doğumdan sonra duşa girmek istiyorum, çok faydalıymış.
bizimki de kaç gündür gündüz uyumuyordu 2-3 gndr uyuyor sabah 6 da araba oynayalım diye kalkıyor luliEvet canım 3 saat uyudu yarım saat önce uyandı. Zabaha kadar burdayız artık
Yok yok biz bırakmayız sizi ya da bırakmayın biziBak çok mantıklı konuştun yürü oraya gidelimilk doğururuz
Anladım canım bende süt için içmiştim ama uyku yapıyordu Bnde gaz için iyiymiş anaGaz sancisiina iyi geliyor canim bebeğe de sütten geçsin gaz olmaması icin iciyorum