2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım öncelikle kendini üzme ve olumsuz düşünme geçen gebeliğin den sonra bu gebelikte iğne başladın mı yada neren durmuş kalbi baktırdın mı hiç

Ya evet bende de bi titreme geliyo sıtma gibi, dun aksam sicak su torbasi yaptim, rengim ellerim yüzüm sapsariydi. Normal demek ki

Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?

Günaydın çok iyi anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış benim bulantım çok hafif benim de bazen oluyor bazen olmuyor, bugün mesela hiç yok göğüs hassasiyetim de aynen öyle, değişiyor, olumlu düşünmeye çalışalım sağlıklıysa ilerleyecektir bir sorun yoktur Allah’ın izniyle

Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Önceki gebeliklerimde oldu cnm bir sıkıntı olmadı ama doktor progestan verip sürekli dinlen demişti belki sana da rapor verir . Kaçta gideceksiniz doktora ?

Kızıma hamıleyken cok cok bulantım vardı 2 gun boyunca bırden kesıldı kendımı cok ıyı hıssedıyprdum falan korkudan doktora gittik sukur ıyıydı bir sonraki gun bulanyılar devam etmıstı zaten. Ama doktor gelmemızın onemli oldugunu boyle durumda alsatılmaması gerektıgını soylemıstı. Ne zamandan berı bulanmıyo? İçini ferah tut birşey olmaz Allah ın izniyle ama yınede erken gıtmekte fayda var

Canım öncelikle kendini üzme ve olumsuz düşünme geçen gebeliğin den sonra bu gebelikte iğne başladın mı yada neren durmuş kalbi baktırdın mı hiç
Yok bakılmadı. Daha doktora da gitmedim. Gitmişken kalbini duyayım diye bu haftasonu gitmeyi düşünüyordum.
Aynen sağlıklıysa bizimle kalacak. Diğerinde çok üzülmüştüm o yüzden buna çok bağlanmamaya çalışıyorum
Dünden beri yok. Kaç gündür yatıyordum. Öğlenden sonra birden kesildi. Uyandım bugünde yok

Bugun olmasada yarın gıt ıcın rahat etsın nasılsa hafta sonu gıdecekmıssın

o zaman 2 gün sonra sabah tekrar deniyim test yapmayı. peki test yaptığına adet benzeri belirtilerin var mıydı? benim adet olacak gibi sancılarım var çünkü
Selam canım.ben de ilk çocuğuma hem yumurta hemde çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım.benim ilkinde de ikincisinde de evde yapılan testlerde çıkmadı.hatta sabah tekrarlamistim testleri.ilkinde bildiğin adet ağrıların hepsini çektim.kasik ve bel ağrısından duramamistim.bu arada ikisinde de hamileliğe dair belirtim olmadı.sadece oğlum da şu içmeye doyamıyorum.hamileligim boyunca en güzel gelen tat su olmuştu

Bende şuan 4+4 üm sık idrara çıkma eğer tutarsam uykuda WC gittikten sonra yaptıktan sonra ağrı oluyor kasıkta göğüste ağrı devam ediyor. Uyku her zamanki gibi sadece birde öğlen uyuyorum. Bende kan versem mi bu akşam böyle tedirgin oluyorum benimde bebeğimin kalbi 8 de durmuştu o zaman ama şuan kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…