- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.901
Canım öncelikle kendini üzme ve olumsuz düşünme geçen gebeliğin den sonra bu gebelikte iğne başladın mı yada neren durmuş kalbi baktırdın mı hiçGünaydın bir hafta süren bulantılarım birden kesildi. Acaba bebeğin kalbi falan mı durdu diye düşünüyorum. Bir önceki gebeliğim de böyle normale döndüğümde doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Bugünde doktora gitme ihtimalim yok. Kendi kendimi yiyip durucam şimdizaten daha kalp atışı içinde gitmemiştim. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum
Ya evet bende de bi titreme geliyo sıtma gibi, dun aksam sicak su torbasi yaptim, rengim ellerim yüzüm sapsariydi. Normal demek kiMerhaba arkadaşlar. 6 haftalik hamileyim. 4.5 -5 haftadan beri çok üşüyorum sanki surekli grip olacakmisim gibi hem halsizlik hem üşüme var. Garip tarafi geceleri de terliyorum. Bagisiklik sistemim pek iyi degildir acaba onunla mi ilgili . Demir eksikligim yok ona baktirdim. Bu durumu yasayan var mi acaba ?
Bunum cevabını kadin dogum doktorun verebilir en iyi canim.Ya kızlar soruma cevap gelmedi diye hatırlıyorum ben Aralık ayında korona oldum vitamin değerlerim düşüktü hep ama sağlık ocağı hiç ilaç vereyim demedi sizinkiler nasıl verdi mi
Günaydın çok iyi anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalışGünaydın bir hafta süren bulantılarım birden kesildi. Acaba bebeğin kalbi falan mı durdu diye düşünüyorum. Bir önceki gebeliğim de böyle normale döndüğümde doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Bugünde doktora gitme ihtimalim yok. Kendi kendimi yiyip durucam şimdizaten daha kalp atışı içinde gitmemiştim. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum
Önceki gebeliklerimde oldu cnm bir sıkıntı olmadı ama doktor progestan verip sürekli dinlen demişti belki sana da rapor verir . Kaçta gideceksiniz doktora ?Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Kızıma hamıleyken cok cok bulantım vardı 2 gun boyunca bırden kesıldı kendımı cok ıyı hıssedıyprdum falan korkudan doktora gittik sukur ıyıydı bir sonraki gun bulanyılar devam etmıstı zaten. Ama doktor gelmemızın onemli oldugunu boyle durumda alsatılmaması gerektıgını soylemıstı. Ne zamandan berı bulanmıyo? İçini ferah tut birşey olmaz Allah ın izniyle ama yınede erken gıtmekte fayda varGünaydın bir hafta süren bulantılarım birden kesildi. Acaba bebeğin kalbi falan mı durdu diye düşünüyorum. Bir önceki gebeliğim de böyle normale döndüğümde doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Bugünde doktora gitme ihtimalim yok. Kendi kendimi yiyip durucam şimdizaten daha kalp atışı içinde gitmemiştim. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum
Ben gebelik öncesi kullaniyordum omega, doktorum bıraktırdı şuan banaKızlar günaydın ben balık yağı ile ilgili takviye kullanmak istiyorum takviye kullananan varmı Dr tavsiyesi ile bende almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Ben de öyle kullanıyorum, önceden 100lüktü değiştirdik, hem daha pratik oluyor böyleKızlar progesteronu günde kaç kez kullanıyorsunuz ben 200 lük sabah akşam
Yok bakılmadı. Daha doktora da gitmedim. Gitmişken kalbini duyayım diye bu haftasonu gitmeyi düşünüyordum.Canım öncelikle kendini üzme ve olumsuz düşünme geçen gebeliğin den sonra bu gebelikte iğne başladın mı yada neren durmuş kalbi baktırdın mı hiç
Aynen sağlıklıysa bizimle kalacak. Diğerinde çok üzülmüştüm o yüzden buna çok bağlanmamaya çalışıyorumGünaydın çok iyi anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalışbenim bulantım çok hafif benim de bazen oluyor bazen olmuyor, bugün mesela hiç yok göğüs hassasiyetim de aynen öyle, değişiyor, olumlu düşünmeye çalışalım sağlıklıysa ilerleyecektir bir sorun yoktur Allah’ın izniyle
Dünden beri yok. Kaç gündür yatıyordum. Öğlenden sonra birden kesildi. Uyandım bugünde yokKızıma hamıleyken cok cok bulantım vardı 2 gun boyunca bırden kesıldı kendımı cok ıyı hıssedıyprdum falan korkudan doktora gittik sukur ıyıydı bir sonraki gun bulanyılar devam etmıstı zaten. Ama doktor gelmemızın onemli oldugunu boyle durumda alsatılmaması gerektıgını soylemıstı. Ne zamandan berı bulanmıyo? İçini ferah tut birşey olmaz Allah ın izniyle ama yınede erken gıtmekte fayda var
Ben decaviti sordum sağlık ocağı Dr na.üçüncü aydan sonra başlayacağız dedi.Decavit fln hep veriyordu dr eskiden herşey değişmiş demekki bnm ilk gebeliğim ablamda çok ilgi vardı irtibat halindeydi ebeler şaşırdım şimdikiler test yap gönder açıklama yok
Bugun olmasada yarın gıt ıcın rahat etsın nasılsa hafta sonu gıdecekmıssınYok bakılmadı. Daha doktora da gitmedim. Gitmişken kalbini duyayım diye bu haftasonu gitmeyi düşünüyordum.
Aynen sağlıklıysa bizimle kalacak. Diğerinde çok üzülmüştüm o yüzden buna çok bağlanmamaya çalışıyorum
Dünden beri yok. Kaç gündür yatıyordum. Öğlenden sonra birden kesildi. Uyandım bugünde yok
İnşaAllah bakalım. Dediğim gibi daha kalp atışı için bile gidememiştim. Hayırlısı olsun hakkımızdaBugun olmasada yarın gıt ıcın rahat etsın nasılsa hafta sonu gıdecekmıssın
Selam canım.ben de ilk çocuğuma hem yumurta hemde çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım.benim ilkinde de ikincisinde de evde yapılan testlerde çıkmadı.hatta sabah tekrarlamistim testleri.ilkinde bildiğin adet ağrıların hepsini çektim.kasik ve bel ağrısından duramamistim.bu arada ikisinde de hamileliğe dair belirtim olmadı.sadece oğlum da şu içmeye doyamıyorum.hamileligim boyunca en güzel gelen tat su olmuştuo zaman 2 gün sonra sabah tekrar deniyim test yapmayı. peki test yaptığına adet benzeri belirtilerin var mıydı? benim adet olacak gibi sancılarım var çünkü
Amin canım inşallahİnşaAllah bakalım. Dediğim gibi daha kalp atışı için bile gidememiştim. Hayırlısı olsun hakkımızda
İki türlü kullanılıyor canımKızlar bana doktor progestan verdi ya bu hap gibi nasıl vajinadan fitil gibi koyulacak ki