- 23 Mart 2017
- 310
- 338
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.861
Merhaba arkadaşlar. 6 haftalik hamileyim. 4.5 -5 haftadan beri çok üşüyorum sanki surekli grip olacakmisim gibi hem halsizlik hem üşüme var. Garip tarafi geceleri de terliyorum. Bagisiklik sistemim pek iyi degildir acaba onunla mi ilgili . Demir eksikligim yok ona baktirdim. Bu durumu yasayan var mi acaba ?
Ben de tam olarak öyleyim. Gün boyu çoğunlukla üşüyorum gece de baya üşüyerek uyuyorum, sonra ter içinde uyanıyorum. Sebebini bilemiyorum ben deAaaa bende öyleyim. Tüm gün battaniyeyle oturuyorum. Gece de sıkıca örtünüp uyuyorum bir uyanıyorum ki ter içinde kalmışım. Doktora gitmedim gidersem sorayım bakalım
Diger gun miratech erken gebelk testi yaptim malesef hic cizgi yok. Kuruma cizgisi bile. Bugun yapmadm artk regl olmazsam yaparim.Onlarda hata olma ıhtımali daha cok olabiliyormus sanırım. Hıc kullanmadım ama buradan öyle okumustuminşallah vardır
Decavit fln hep veriyordu dr eskiden herşey değişmiş demekki bnm ilk gebeliğim ablamda çok ilgi vardı irtibat halindeydi ebeler şaşırdım şimdikiler test yap gönder açıklama yokEczaneden hemen bir folik asit al kullanmaya basla gunde bir tane,digerlerini gerekirse kadın doğum doktorun verir
Regl olmadm henuz ama erken gebelik testinde kuruma cizgisi bile yoktu malesefInsallah olmazsiniz bebis vardirtabi ya kan vermek ikide bir biraz yipratiyor hayirlisi olsun hakkinizda
Cnm gecmis olsun. Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursn insallh. Benmde kimyasal gebeligim olmustum doktor senede birkac defa oldugumuzu ama adetle gittigi icin farketmedigimizi. Bunum aslnda bunyemizin gebelige cok elverisli oldugunu gosteridigini soylemistiYa cnm kimyasal oldu evet farkli hastanelerde doktorada muayene oldum oda rahim.duvarin incelmiş dedi hakkimda boylesi hayilisiymis bazi testlwr yaptiracagam bakalim insllah sonuc guzel çıkar dualarin ve destegin icin ayrica tesekkur ederim cnminsllah saglikla kese ve bebisinin kalp atisini duyarsin duamdasin sen de cnm
Hangi doktorda muayene oluyorsunuz esenler medipoldeKızlar istanbul avrupa yakası için Medipol Esenlerden fiyat aldım
Uzman muayene ücreti 125tl
Yar. Doç. Muayene 195tl
Dr. Burcu aydın boyamacı 280tl
NORMAL DOĞUM ÜCRETİ 1850TL
ZORUNLU SEZARYEN ÜCRETİ 2850TL
İSTEĞE BAĞLI SEZERYAN 5500TL.
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin arkadaşım .Bebeğini 32. Haftada beklenmedik şekilde ansızın kaybeden biri olarak söylüyorum ,seni çok iyi anlıyorumBen hamileyim ama çok korkuyorum. Daha kalp atışı duymadık zaten çok ilgili bir doktorda değildi. 4-5 hafta dedi ama ben bir şeyler ters gidecek diye çok korkuyorum. Doktora gitmek istemiyorum. Daha öncesinde talihsiz bir hamilelik süreci geçirmiştim ve hamileliğim sonlandırılmıştı. Şimdi de Sanki avucumda su taşıyormuş gibi tedirginim.
Dilerim bu gebeligin sağlıcakla ilerler ve mis kokulunu kucağina alirsinÖncelikle hayırlı olsun hamileliğin arkadaşım .Bebeğini 32. Haftada beklenmedik şekilde ansızın kaybeden biri olarak söylüyorum ,seni çok iyi anlıyorumAma bu süreç böyle tedirgin geçmez ,yeni bebeğini düşün meleğin zaten seninle Bol bol dua et kuran oku dinle ,tüm testlerini yaptır gerisini Allah’a bırak canım..Rabbim aldığı gibi bak tekrar verdi çok şükür Ben nasibi varsa zaten olur ama değilse olmaz diyip tevekkül ediyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum ..Gönlüne inşirah ferahlığı versin Rabbim inşallah
Amin inşallahDilerim bu gebeligin sağlıcakla ilerler ve mis kokulunu kucağina alirsin
Tüm anneler hepimiz için bebeklerimiz için sağlık diliyorumm
Hayirlisi ile saglikla gelsin cnm bebegin kan versene varsa çıkar testeRegl olmadm henuz ama erken gebelik testinde kuruma cizgisi bile yoktu malesef
Allah razi olsun cnm ilk defa basima geldi evwt belkide daha once de yasadik ama.farkina varmadim rabbim isteyen herkese nasip etsin ve mucizesini bekleyen herkesi sağlıkla kucaklarina almayi nasio etsinCnm gecmis olsun. Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursn insallh. Benmde kimyasal gebeligim olmustum doktor senede birkac defa oldugumuzu ama adetle gittigi icin farketmedigimizi. Bunum aslnda bunyemizin gebelige cok elverisli oldugunu gosteridigini soylemisti
Daha önce ki doğumumu Ayten olgunda yapmıştım ama gitmiş maalesef. Henüz bi doktora gitmedim burda. Başka bir hastaneye gitmiştim kese için.Hangi doktorda muayene oluyorsunuz esenler medipolde
Düşünme öyle inşllah bu sefer hersey yolunda gıder sglıkla kavusursun yavruna ınsallah hepımuz saglıkla kvusuruzBen hamileyim ama çok korkuyorum. Daha kalp atışı duymadık zaten çok ilgili bir doktorda değildi. 4-5 hafta dedi ama ben bir şeyler ters gidecek diye çok korkuyorum. Doktora gitmek istemiyorum. Daha öncesinde talihsiz bir hamilelik süreci geçirmiştim ve hamileliğim sonlandırılmıştı. Şimdi de Sanki avucumda su taşıyormuş gibi tedirginim.
gecınce yaparsın tekrar canım ben 13 gunluk gecıkmeyle pozıtıfı gordum nasıpDiger gun miratech erken gebelk testi yaptim malesef hic cizgi yok. Kuruma cizgisi bile. Bugun yapmadm artk regl olmazsam yaparim.
Bebeklerin ihtiyaçları ay ay değişiyor örneğin ilk aylarda asıl ihtiyaç folik asitken daha sonra omega3 demir gibi farklılaşıyor. Öncesinde iyi beslenmişseniz sıkıntı olmaz diye biliyorum depolarınız doludur ama vit. Eksiklikleri varsa en azından takviye bişey kullanmanız gerekebilir. Doktorlar tahlil sonucuna göre öneriyor zaten. Suyu da ihmal etmeyin ama o da çok önemli. Zamanla iştahınız da açılırKızlar 4+5 günlük hamileyim ama gün içerisinde hiç birşey yiyemiyorum. Bugün mesela ağzımdan bir lokma dahi geçmedi sadece 1 bardak su içtim. Sizce bebeğime bir zararı olurmu , çok tedirginim. Nebiliyim zeka geriliği, yada herhangi bir problem olur diye de çok korkuyorum. Ama canım hiçbirşey çekmiyor, bu ilk aylar yeterli beslenememe bebekte problem açar mı?
Kusma durumu var mı? Yoksa tabı ki yıyın bulantı oldugu durumda bile yiyebılıyor ınsan bazı besınler harıc.Kızlar 4+5 günlük hamileyim ama gün içerisinde hiç birşey yiyemiyorum. Bugün mesela ağzımdan bir lokma dahi geçmedi sadece 1 bardak su içtim. Sizce bebeğime bir zararı olurmu , çok tedirginim. Nebiliyim zeka geriliği, yada herhangi bir problem olur diye de çok korkuyorum. Ama canım hiçbirşey çekmiyor, bu ilk aylar yeterli beslenememe bebekte problem açar mı?
Çok teşekkür ederim, Pendik bana çok uzak ama Çamlıca için çok müteşekkir olurumAçıkçası gittiğim doktor bu konuda bana bilgi verdi. Kafamdaki tüm soruları da sordum. Koşuyolu biraz yoğun oluyormuş. Çamlıca Medipolü arkadaşım önermişti. Bir de Pendik Medical Park için bir isim önerisi vermişti. Bakıp size yazarım.
Yok canım iğnenin etkisi geçmiştir ama şunu söyleyim erken gebelikle normal kaset test arasında bir fark yok eğer varsa şuan çok silik görünebilirdi hiç mi yok flaş felan tut ben öyle yapmıştım anca gördüm birde 14. Günündebugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var