2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben hamileyim ama çok korkuyorum. Daha kalp atışı duymadık zaten çok ilgili bir doktorda değildi. 4-5 hafta dedi ama ben bir şeyler ters gidecek diye çok korkuyorum. Doktora gitmek istemiyorum. Daha öncesinde talihsiz bir hamilelik süreci geçirmiştim ve hamileliğim sonlandırılmıştı. Şimdi de Sanki avucumda su taşıyormuş gibi tedirginim.

Aaaa bende öyleyim. Tüm gün battaniyeyle oturuyorum. Gece de sıkıca örtünüp uyuyorum bir uyanıyorum ki ter içinde kalmışım. Doktora gitmedim gidersem sorayım bakalım
Ben de tam olarak öyleyim. Gün boyu çoğunlukla üşüyorum gece de baya üşüyerek uyuyorum, sonra ter içinde uyanıyorum. Sebebini bilemiyorum ben de

Onlarda hata olma ıhtımali daha cok olabiliyormus sanırım. Hıc kullanmadım ama buradan öyle okumustum inşallah vardır
Diger gun miratech erken gebelk testi yaptim malesef hic cizgi yok. Kuruma cizgisi bile. Bugun yapmadm artk regl olmazsam yaparim.

Eczaneden hemen bir folik asit al kullanmaya basla gunde bir tane,digerlerini gerekirse kadın doğum doktorun verir
Decavit fln hep veriyordu dr eskiden herşey değişmiş demekki bnm ilk gebeliğim ablamda çok ilgi vardı irtibat halindeydi ebeler şaşırdım şimdikiler test yap gönder açıklama yok

Cnm gecmis olsun. Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursn insallh. Benmde kimyasal gebeligim olmustum doktor senede birkac defa oldugumuzu ama adetle gittigi icin farketmedigimizi. Bunum aslnda bunyemizin gebelige cok elverisli oldugunu gosteridigini soylemisti

Hangi doktorda muayene oluyorsunuz esenler medipolde

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin arkadaşım .Bebeğini 32. Haftada beklenmedik şekilde ansızın kaybeden biri olarak söylüyorum ,seni çok iyi anlıyorumAma bu süreç böyle tedirgin geçmez ,yeni bebeğini düşün meleğin zaten seninle Bol bol dua et kuran oku dinle ,tüm testlerini yaptır gerisini Allah’a bırak canım..Rabbim aldığı gibi bak tekrar verdi çok şükür Ben nasibi varsa zaten olur ama değilse olmaz diyip tevekkül ediyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum ..Gönlüne inşirah ferahlığı versin Rabbim inşallah

Dilerim bu gebeligin sağlıcakla ilerler ve mis kokulunu kucağina alirsin
Tüm anneler hepimiz için bebeklerimiz için sağlık diliyorumm

Son düzenleme:
Regl olmadm henuz ama erken gebelik testinde kuruma cizgisi bile yoktu malesef
Hayirlisi ile saglikla gelsin cnm bebegin kan versene varsa çıkar teste
Allah razi olsun cnm ilk defa basima geldi evwt belkide daha once de yasadik ama.farkina varmadim rabbim isteyen herkese nasip etsin ve mucizesini bekleyen herkesi sağlıkla kucaklarina almayi nasio etsin

Düşünme öyle inşllah bu sefer hersey yolunda gıder sglıkla kavusursun yavruna ınsallah hepımuz saglıkla kvusuruz
Diger gun miratech erken gebelk testi yaptim malesef hic cizgi yok. Kuruma cizgisi bile. Bugun yapmadm artk regl olmazsam yaparim.
gecınce yaparsın tekrar canım ben 13 gunluk gecıkmeyle pozıtıfı gordum nasıp

Kızlar 4+5 günlük hamileyim ama gün içerisinde hiç birşey yiyemiyorum. Bugün mesela ağzımdan bir lokma dahi geçmedi sadece 1 bardak su içtim. Sizce bebeğime bir zararı olurmu , çok tedirginim. Nebiliyim zeka geriliği, yada herhangi bir problem olur diye de çok korkuyorum. Ama canım hiçbirşey çekmiyor, bu ilk aylar yeterli beslenememe bebekte problem açar mı?

Bebeklerin ihtiyaçları ay ay değişiyor örneğin ilk aylarda asıl ihtiyaç folik asitken daha sonra omega3 demir gibi farklılaşıyor. Öncesinde iyi beslenmişseniz sıkıntı olmaz diye biliyorum depolarınız doludur ama vit. Eksiklikleri varsa en azından takviye bişey kullanmanız gerekebilir. Doktorlar tahlil sonucuna göre öneriyor zaten. Suyu da ihmal etmeyin ama o da çok önemli. Zamanla iştahınız da açılır

Kusma durumu var mı? Yoksa tabı ki yıyın bulantı oldugu durumda bile yiyebılıyor ınsan bazı besınler harıc.

Çok teşekkür ederim, Pendik bana çok uzak ama Çamlıca için çok müteşekkir olurum

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Ya kızlar benim sarıdan sanki yeşile doğru bir akıntım var normal mi bu durum kokusuz böyle jel kıvamında hemen hemen hepimiz aynı haftalarda olduğumuzdan sizde de oluyor mu

Yok canım iğnenin etkisi geçmiştir ama şunu söyleyim erken gebelikle normal kaset test arasında bir fark yok eğer varsa şuan çok silik görünebilirdi hiç mi yok flaş felan tut ben öyle yapmıştım anca gördüm birde 14. Gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…