Erkek doktora gitmeye çekiniyorum bu sebeple düşünmüyorum yine de teşekkür ederim
Ben de Banu Çiftçi’ye gitmeyi düşünüyordum ama bana uzak, Üsküdar Çamlıca’da oturuyorum, herkes kendine çok yakın bir doktor seçmelisin diyor. Çevremde de bildiğim pek doktor yok. Şimdilik Koşuyolu Medipol’e gidiyorum ben de, ama doktoruma bilmiyorum pek ısınamadım. Bir önceki hamileliğimde çok ilgili ve iyi bir doktorum vardı her şeyimle ilgilenir yememi içmemi söyler testlerimi takip ederdi ama düşükle sonuçlandığı için eşim şimdi o doktora gitmeme müsade etmiyor. Özel muayenehanesi olmasına rağmen ona buna git demezdi. Şimdiki doktora ne yiyeyim diye sorsam beslenme için diyetisyene git, kardiyolojiye git, endonrinolojiye git, nefrolojiye git, sanki hastanesinin diğer birimlerine kazandırmak istercesine sürekli başka doktorlara yönlendirip sadece ultrasonla ilgili konuşup gönderiyor. Söylediği tek şey bitki çayı içme, kahve çay içme, derin deniz balığı yeme, e bunları zaten internete de yazsam çıkıyor yani anlamadım ben mi yanlış düşünüyorum... Sizin fikirlerinizi de almak istedim, doktorlarınız bu konuda nasıl?