- 17 Haziran 2016
- 264
- 584
- 35
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.041
Az az başladılar bide mamalarda falan yeni doğumda verilen mama miktarı hep bir ölçek 30cc yazıyor bilemicem..Birsey merak ediyorum yenidogan bir kaşıkla doyar diyorlar 40 cc kac kasik ki fazla değil mi
Teşekkürler arkadaşlar
Benim nstde sadece bir kere hareket ettiği için o gün yatışım yapılıp takip edilmişti canım.Birsey sorucam arkadaslar nst girdigimde hemsire dediki bebek hareket ederse nst daha duzgun cikar. Dun nstye girdim nerdeyse hic hareket etmedi hemsire dr tekrar isteyebilir dedi AMA drum gerek gormedi
Sizler nstdeyken surekli hareket ediyormu bebisler
Etmeyeni tekrar gonderdimi doktoru
Teşekkürlerİlk birkaç gün bir kaşıkla doyar .Ancak sık sık emzirmek lazım. Mide kapasiteleri küçük olduğu içi çabuk soyup çabuk acikirlar. Bir haftalık bebek yaklaşık 30 CC yi bir seferde içebilir.Gun gün mide genişler
Benim nstde sadece bir kere hareket ettiği için o gün yatışım yapılıp takip edilmişti canım.
Her dr farklı mı davranıyor neBenim de çok az hareket etti. Doktor ikinci kez Nst istedi.
Insallah canım az daha durur acele etmez inşallahBen de erken doğum riski sebebiyle yatışım yapıldı az önce kontrole diye geldim. 34+2 deyım. Nst de agrım çıktı ağır grıp gecırıyordum bır haftadır iyileşemedim. Bir de suyum da fazlaydı zaten dıkkat et demişti en son kontrolde. Ya hastalıktan ya da yalancı sancı da olabilir dedi doktor. Ciğer geliştirici vurulacam dahiliye takıbım yapılacak. Takip edilecem inşallah erken doğum olmaz dua edin
Görüş farklılıkları illa ki oluyordur canım.Teşekkürler
Her dr farklı mı davranıyor ne
Insallah canım az daha durur acele etmez inşallah
Nst çekilirken bir buton veriyorlar elime ve bebek hareket ettikçe basıyorum ben. Kızımda bir kere hiç hareket etmemişti doktorum meyve suyu çikolata ye tekrar gir demişti öyle tekrar cekmislerdiBirsey sorucam arkadaslar nst girdigimde hemsire dediki bebek hareket ederse nst daha duzgun cikar. Dun nstye girdim nerdeyse hic hareket etmedi hemsire dr tekrar isteyebilir dedi AMA drum gerek gormedi
Sizler nstdeyken surekli hareket ediyormu bebisler
Etmeyeni tekrar gonderdimi doktoru
Benim ikizler biri 34birş 38 gün kaldı orda çok çok iyi bakılıyor zor bir sreç ama geçici sıkma canını arkadaşım kavuşmanız yakındırSüt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı.Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede
Ins bekler biraz daha...Bir bilgim yok cnm ilkim sezeryan olduğu içinRegl ağrısına benzer bir ağrı sadece kasıklarımda var, belime vurmuyor.
İki gündür kabızlık çekmiyorum, hafif ishalim var.
Bunlar doğum öncesi belirtiler midir acaba? Kasılma pek hissetmiyor gibiyim ama 1,5 hafta önce nst’de düzenli sancım çıkmıştı, doktor erken gelebilir demişti. Ay çok heyecanlıyım
Aktif sancı yapıyor canımÇörekotu neye iyi geliyomus canım doğum için mi bende yapayım bari
Meryem ana otuda aldım hazırladım inşallah kullanmak nasip olurYırtılmayi önlemesi de büyük nimet canimben de biraz ilerlesin haftam başlayacağım bunlara çörekotu icinde teşekkür ederim ha bide sancin başlayınca meryem ana otunu suya koy acilmayi cok hızlandırir diye yazmışlardı bi yerde
Ben bebişin bakım ürünlerini incia aldım canım. İçerikleri çok güzel, tavsiye ediliyor. Daha kullanmak nasip olmadı ama bana güzel geldi şimdilikArkadaslar bebek sampuani ne aldınız? Incia tercih eden var mi aranizda , bize hastaneden numune hediyelikler verdiler de sampuan incia koymuslar içeriği de güzel gibi devami içinde bundan mi alsam acaba
Evet ishal doğum belirtisi olabilir. Kendinize dikkat edinRegl ağrısına benzer bir ağrı sadece kasıklarımda var, belime vurmuyor.
İki gündür kabızlık çekmiyorum, hafif ishalim var.
Bunlar doğum öncesi belirtiler midir acaba? Kasılma pek hissetmiyor gibiyim ama 1,5 hafta önce nst’de düzenli sancım çıkmıştı, doktor erken gelebilir demişti. Ay çok heyecanlıyım
Yenince mi sancı yapıyorAktif sancı yapıyor canım