2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben kendisinin gelmesini beklemedim maalesef doktorum haftasonu hastanede olmadığı için ve 2cm açıklık vardı cuma günü gel doğurtalım demişti. Bende artık çok sıkıldığım için gittim doğuma. Birde suni sancı bebeği strese sokuyormuş öyle bişey de okumuştum.

Muzlu ballı denedim. Biraz zorlarsam alışırım dedim ama damak tadı sanırım bebek için taş koku yerim ama bunu içim almadı başka maceralara sansimi deniyorum
Bir de mutlaka olgunlasmis olmasi gerek, oteki türlü tadı sası oluyor. Tuzlu versiyonunu da cok severim ben, peynir, zeytinyagi, ceviz ekleyince. Ama illa da yemek zorunda degilsin zorlama cok kendini. Veya normal buyuk yesillikli bir salata yapip icine dograrsan anlasilmaz.
Günaydın henüz yok ama şu nst de çıkan kasılmalarım sinirimi bozmaya başladı enfeksiyon ve mantar ayrı zaten orasını hiç katmıyorum ağrım sancım yok enfeksiyondan heralde bu kasılmalar
Sıkma canını, dogursan bile artık cok erken değil ne kdr çıktı kasilma? Enfeksiyondan olabilir belki de. Benim de sag kasigimda iğne batmasi oluyor. Yarin kontrolüm var zaten icim biraz rahat o sebeple.

Süper, maasallah kuzuya olmaz olmaz inşallah, ilk etapta olsa bile, bebek emdikce ihtiyaci kadar cikmaya baslar oyle dusun. İyi dusun

Doğurdun mu peki simdi cnm

Şuan düzenli değil ama düzene binebilir 34. Hafta erken doğum için. Bebek aşağı baskı yapıyor o yüzden bacak arası agriyordur. Bence doktoruna sor belki nst ister

Ahududu yapragi cayi hurma yürüyüş merdiven perine masaji bildigim bunlar canim açılma hizlandirma icin
Hepsini yapıyorum canım bakalım aklında bulunsun göbek deliği ve çevresine çörekotu yağı sürmekte iyi geliyor. 36+3 oldum 37de cumartesi başlicam sürmeye. Bu söylediklerinin hepsini yapıyorum. Perine sadece yırtılmayı önler dedi doktorum ama inşallah açılmayada faydası olur

selam kızlar.
mide yanması için neler yapıyorsunuz acaba?
normalde süt içtiğimde kesiliyordu yanma, geçmezse gaviscon şurup içiyordum ama bugün ne yaptıysam geçiremedim. ekstra yediğim birşey de yok hatta kahvaltı bile yapamadım yanmadan artık bulantı yapmaya başladı şurup bile 15-20 dk etki ediyor sadece.
tavsiye edeceğiniz birşey var mı acaba çok berbat bi hal aldı bugün içim acıyor resmen

Çörekotu neye iyi geliyomus canım doğum için mi bende yapayım bari

Merhaba bana salatalık iyi geliyor bir deneyin

Her yandiginda birkac yudum soda içinde cok iyi geliyor bana. Gece bile başımda duruyor soda.

Doğurdun mu peki simdi cnm
Hayır canım ikinci oğlumda böyle olmuştu şimdi korkum o zaten ya bu miniğim de küveze girerse falan diye düşünüp kötüyü çağırmamaya çalışıyorum ama illaki aklıma geliyor.
Bir yudum soğuk süt içmek iyi geliyor bana. Fazlası değil ama tam bir yudum

He tamam simdi anladim, olmaz insallah kotu düşünme her sey yolunda olacak inşallah

Dün yüksek ve düzenliydi 60 70 e kadar çıkmıştı bugün şükür ki düştü 30 larda dün geceki fitil fayda etti anlıyorum çünkü gaz ve hazımsızlık var midemde o beni çok rahatsız etti bugün daha iyiyim
Beni de mahvediyo her zaman olmuyo ama olduğunda da gün boyu ölüyorum yanmasından süt beni rahatlatıyo başka soda elma salatalık denedim ama geçici kesiyo onlar benim yanmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…