2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de erken doğum riski sebebiyle yatışım yapıldı az önce kontrole diye geldim. 34+2 deyım. Nst de agrım çıktı ağır grıp gecırıyordum bır haftadır iyileşemedim. Bir de suyum da fazlaydı zaten dıkkat et demişti en son kontrolde. Ya hastalıktan ya da yalancı sancı da olabilir dedi doktor. Ciğer geliştirici vurulacam dahiliye takıbım yapılacak. Takip edilecem inşallah erken doğum olmaz dua edin
İnşallah biraz daha bekler hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah 🤲
Regl ağrısına benzer bir ağrı sadece kasıklarımda var, belime vurmuyor.
İki gündür kabızlık çekmiyorum, hafif ishalim var.

Bunlar doğum öncesi belirtiler midir acaba? Kasılma pek hissetmiyor gibiyim ama 1,5 hafta önce nst’de düzenli sancım çıkmıştı, doktor erken gelebilir demişti. Ay çok heyecanlıyım 😬
Nasılsın bugün canım azcık daha dursun içerde aceleci bebiş 🤗
🙋‍♀️günaydııınn

Birkac buyuk yudum alinca orayi cozzz yapip ilk etapta yakiyor gibi ama hemen birkaç saniye sonrasi inanilmaz rahatlatiyor, ama fark edebilir tabii bsy diyemiyorum. Maalesef bazen cok zor oluyor.
yakınca içmedim bende dediğin gibi devam etmek lazımdı belki de :KK43: ah analık ahhh zor valla:110::110::KK200:

Denersin bir daha olmazsa, az kaldi insallah geçecek bunlar ❤️❤️ ne kolay ki, kadinlara her sey zor 🙈🤭
aynen inşallah sağlıkla gelsinler de hepsine katlanıyoruz :)
doğru arkadaşım bize ne kolay ki :)
bu arada bebişleriniz nasıl kızlar benimki yüzünü hala ısrarla göstermemekte ısrarlı bi kere görebildim sadece:110:
gelişimi de güzel dedi doktor geçen hafta kontrolde 2350 gr ve 45 cm ölçtü. az kaldı gelmelerine artık :KK36::KK36:

bu arada bebişleriniz nasıl kızlar benimki yüzünü hala ısrarla göstermemekte ısrarlı bi kere görebildim sadece:110:
gelişimi de güzel dedi doktor geçen hafta kontrolde 2350 gr ve 45 cm ölçtü. az kaldı gelmelerine artık :KK36::KK36:
Gecen kontrolde aniden gittigim icin aklımda pek bsy kalmamis ama iyiydi cok sukur, bugun yine kontrol var merakla bekliyorum bakalım nasıl 🥰🥰

Denersin bir daha olmazsa, az kaldi insallah geçecek bunlar ❤️❤️ ne kolay ki, kadinlara her sey zor 🙈🤭
Cidden hersey kadinlara zor 😕
Yok canim hep eli vardi bu sefer ustune kordonda var gozunu biraz gorebildik komplesi yok 😁 ablasinida goremeden dogurmustum ben oyle olacak herhalde yine 🥰

Cidden hersey kadinlara zor 😕

Yok canim hep eli vardi bu sefer ustune kordonda var gozunu biraz gorebildik komplesi yok 😁 ablasinida goremeden dogurmustum ben oyle olacak herhalde yine 🥰
ya aynen canım ya kontrol gecesi butün gece pire gibi zıpladı 1 dk uyutmadı kendi de uyumadı sabah doktora kontrole gittik eliyle yüzünü kapatmış yan tarafında da göbek kordonu beyfendi horul horul uyuyor salladık vurduk karnıma ama tık yok asla keyfini bozmadı. bütün gece yoruldu tabi afacan :halay::halay::halay:
bizde doğunca görebilcez napalım arkadaşım şimdiki çocuklar fena :KK48::KK48:

Pazar günü üşüttüm dün grip oldum kötüydüm bugün daha iyiyim şükür ki çok ağır değil idrar yolu ve mantar için de fitil 1.yi kullandım rahatlattı biraz diğerini de perşembe akşam kullanıcam inşallah kurtulurum enfeksiyon çok kötü yapıyo beni böyle bekliyorum haftaya kontrol inşallah hepimiz güzel haberlerle gireriz doğumlara sen nasılsın 😊
Bizimki de öyle baştan beri göstermiyo renklide 1 foto bile yok plasentanın altındaymış kafası o yüzden görüntü bozuk oluyo artık renksiz de ne kadar gördüysek o 😁

Hepinize toptan çok teşekkür ederim 🥰 İyiye gidiyor dedi dr inşallah çok geçmeden toplar. Bende elimde pompa geziyorum süt yolluyorum korkum fazla süt olacak bu sefer geldiğinde emme de zorlanır mi tazik sorunu yaşicaz mı 🤦‍♀️
Canım doğum yapmışsın çok girip bakamıyorum gozunaydinn sağlıkla büyüt insallah ♥️♥️ en kısa zamanda da toparlayıp evinize dönersiniz insalalh 🙏🙏

ya aynen canım ya kontrol gecesi butün gece pire gibi zıpladı 1 dk uyutmadı kendi de uyumadı sabah doktora kontrole gittik eliyle yüzünü kapatmış yan tarafında da göbek kordonu beyfendi horul horul uyuyor salladık vurduk karnıma ama tık yok asla keyfini bozmadı. bütün gece yoruldu tabi afacan :halay::halay::halay:
bizde doğunca görebilcez napalım arkadaşım şimdiki çocuklar fena :KK48::KK48:
Akrep olacak bebekler icin dogal bu durum 😁 saglikli olsunlarda artik doguma bekleriz 🥰
Pazar günü üşüttüm dün grip oldum kötüydüm bugün daha iyiyim şükür ki çok ağır değil idrar yolu ve mantar için de fitil 1.yi kullandım rahatlattı biraz diğerini de perşembe akşam kullanıcam inşallah kurtulurum enfeksiyon çok kötü yapıyo beni böyle bekliyorum haftaya kontrol inşallah hepimiz güzel haberlerle gireriz doğumlara sen nasılsın 😊

Bizimki de öyle baştan beri göstermiyo renklide 1 foto bile yok plasentanın altındaymış kafası o yüzden görüntü bozuk oluyo artık renksiz de ne kadar gördüysek o 😁
Cok gecmis olsun. İnsallah ilaclarin ise yararda kurtulursun 😐 bende hastayim ya. Kizim anaokuluna gidiyor 1 aydir surekli hasta yavrum tam iyilesti diyorjm yine hasta simdi banada gecti insallah suanki halimden ilerlemez 😕

süpriz yapacaklar demek ki :)
Benim elle tutulur birkac fotom var Allahtan ama elleri hep yuzunde gerçekten. 2 kontrol öncesi bi eli gözünde, biri yanağında o da yetmemis dizini de dudaklarina çekmişti 🤣🤣🤣 asla da kilini kıpırdatmadi. Odaya girmeden 1-2 dk oncesine kadar ise sn durmuyordu halbuki

Akrep olacak bebekler icin dogal bu durum 😁 saglikli olsunlarda artik doguma bekleriz 🥰

Cok gecmis olsun. İnsallah ilaclarin ise yararda kurtulursun 😐 bende hastayim ya. Kizim anaokuluna gidiyor 1 aydir surekli hasta yavrum tam iyilesti diyorjm yine hasta simdi banada gecti insallah suanki halimden ilerlemez 😕
Ya geçmiş olsun canım son zamanlarımız inşallah ilerlemeden atlatırsın c vitamini almaya çalış bolca

çokkkk doğru bir cevap oldu bu canım bende kardeşimden biliyorum akrepleri.
dayımız da akrep babamız şimdiden tedirgin yandık diyor :KK48:
eşim ve ben akreplerle anlaşamıyoruz zıt karakterleriz bakalım bu oğlan bize napacak :halay::halay:

X