2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Dün yüksek ve düzenliydi 60 70 e kadar çıkmıştı bugün şükür ki düştü 30 larda dün geceki fitil fayda etti anlıyorum çünkü gaz ve hazımsızlık var midemde o beni çok rahatsız etti bugün daha iyiyim

Beni de mahvediyo her zaman olmuyo ama olduğunda da gün boyu ölüyorum yanmasından süt beni rahatlatıyo başka soda elma salatalık denedim ama geçici kesiyo onlar benim yanmamı
maalesef bende aynıyım oldugunda geçmek bilmiyor :KK43:
nefes alırken acı hissediyorum bakalım ne zaman geçiçek bugünde :KK43:

M

Merhaba 2.dozu oldunuz mu acaba? Ben bugün 2.doz biontech aşısı oldum da bizim gibi haftalarda olanlardan fikir almak isterim🌺
Selam ben 2.dozu 8 ekimde oldum, 1 gun hafif kol ağrısı dışında bsy olmadı.
Dün yüksek ve düzenliydi 60 70 e kadar çıkmıştı bugün şükür ki düştü 30 larda dün geceki fitil fayda etti anlıyorum çünkü gaz ve hazımsızlık var midemde o beni çok rahatsız etti bugün daha iyiyim

Beni de mahvediyo her zaman olmuyo ama olduğunda da gün boyu ölüyorum yanmasından süt beni rahatlatıyo başka soda elma salatalık denedim ama geçici kesiyo onlar benim yanmamı
İnsallah daha da olmaz, iltihap böyle etkiler yaratıyormus evet. Fitile devam o halde, bir de bol su, hic bsycik kalmayacak 🥰
maden sodası değil mi?
bana 1 çay kaşıgı karbonat karıştı suya iç dediler onu da yaptım ama soda deneyim bakayım bi saol canım
Ben yillardir mide yanmasi çekiyorum. Bazi zamanlar hic geçmiyor ilacla bile, bazen de ufak tefek hamlelerle hafifliyor. Onceden birkac yudum süt cok iyi gelirdi, ama son zamanlarda bana iyi gelen sadece birkac yudum soda. Normal maden suyu yani, ozkaynak kullanıyorum ben. Karbonati duymustum ama uygulamadim

Günaydın henüz yok ama şu nst de çıkan kasılmalarım sinirimi bozmaya başladı enfeksiyon ve mantar ayrı zaten orasını hiç katmıyorum ağrım sancım yok i
Birsey sorucam arkadaslar nst girdigimde hemsire dediki bebek hareket ederse nst daha duzgun cikar. Dun nstye girdim nerdeyse hic hareket etmedi hemsire dr tekrar isteyebilir dedi AMA drum gerek gormedi
Sizler nstdeyken surekli hareket ediyormu bebisler
Etmeyeni tekrar gonderdimi doktoru

Birsey sorucam arkadaslar nst girdigimde hemsire dediki bebek hareket ederse nst daha duzgun cikar. Dun nstye girdim nerdeyse hic hareket etmedi hemsire dr tekrar isteyebilir dedi AMA drum gerek gormedi
Bende dün girdim hemşire açsan dr tekrar ister dedi istemedi ama

Ben yillardir mide yanmasi çekiyorum. Bazi zamanlar hic geçmiyor ilacla bile, bazen de ufak tefek hamlelerle hafifliyor. Onceden birkac yudum süt cok iyi gelirdi, ama son zamanlarda bana iyi gelen sadece birkac yudum soda. Normal maden suyu yani, ozkaynak kullanıyorum ben. Karbonati duymustum ama uygulamadim
sodayı denedim biraz önce sanki asit içmişim gibi yaktı :KK43:
buda bugün işe yaramadı demek ki. bazı günler gerçekten olacaksa çare bulamıyoruz sanırım.
bugün zaten acayip bebiş sürekli gögsümün altında nefes aldırtmıyor mideme baskı yaptıgı için bu kadar kötü :KK43:

Smyy21 Smyy21 canim dayler dayler dayler dayler dedigi gibi ilk gelen kismi sagsan oyle okumustum bende 🥰 deneme yapamadim cunku bende sut gelsin diye savas veren oldum 🥰
Denedim ama o zaman olmamştı şuan çok sık sağmıyorum fazla artış olmasn diye iki meme toplam 60cc bi sağımda henüz 40cc ile besliyoruz dedi dr

Hayır henüz olmadım. Kol ağrısı olmuştu ilk dozda. Ama 2.dozu olan arkadaşlardan 3gün yattığını söyleyenler vardı bu topikte.
Benim de ilk dozumda ilk günkol ağrım oldu onun dışında bir semptom yaşamadım şükür.. inşallah 2.doz da 1.gibi olur diyeyim o halde teşekkür ederim

Ben de dün nst ye girdim benim hemşirem de inşallah çok hareket etmez kalp atışı kayıyor dedi 😊 ve o kadar hareketliydi ki kalp atışları tam algılanamadı 🙆 doktorum da maşallah çok hareketli dedi ve sadece sancımı yorumladı..

Benimde neredeyse hiç hareket etmedi. Sancı olup olmadığını sordum hemşireye. Sancı yok ama kalp atışı için tekrar istemez İnşaAllah dedi. Doktorum hiç bişey demedi. Boşuna insanı korkutuyorlar. Randevuya girene kadar stres oldum 🙄

Hepsini yapıyorum canım bakalım aklında bulunsun göbek deliği ve çevresine çörekotu yağı sürmekte iyi geliyor. 36+3 oldum 37de cumartesi başlicam sürmeye. Bu söylediklerinin hepsini yapıyorum. Perine sadece yırtılmayı önler dedi doktorum ama inşallah açılmayada faydası olur
Yırtılmayi önlemesi de büyük nimet canim🤭ben de biraz ilerlesin haftam başlayacağım bunlara çörekotu icinde teşekkür ederim ha bide sancin başlayınca meryem ana otunu suya koy acilmayi cok hızlandırir diye yazmışlardı bi yerde

Kızlar aranızda ikinci yada üçüncüye hamile olanlar vardır dün den beri bacak aralarim.agriyor adım atarken bişey varda aşağı düşürecek misim gibi bir his geliyor arada yatınca adet sancısı gibi sancı var ve yayılıyor belime doğru erken doğum riskim var başka da belirti yok bunlarda düzenli değil doktora haber versem mi
Sordunuz mu doktora aynı durum bende de söz konusu yürümekte zorlanıyorum bacak arası ağrım sebebiyle

Evet benimkide uyuyodu bi gün nst çekilirken hemşire dediki çok sakin doktor bi daha yollamasın seni biraz rahatsız edelim bebeği salladı sonra az da olsa hareketlendi şimdi gerek olmadı ama hareketliydi zaten yani ne çok oynayacak ne az 😁

sodayı denedim biraz önce sanki asit içmişim gibi yaktı :KK43:
buda bugün işe yaramadı demek ki. bazı günler gerçekten olacaksa çare bulamıyoruz sanırım.
bugün zaten acayip bebiş sürekli gögsümün altında nefes aldırtmıyor mideme baskı yaptıgı için bu kadar kötü :KK43:
Birkac buyuk yudum alinca orayi cozzz yapip ilk etapta yakiyor gibi ama hemen birkaç saniye sonrasi inanilmaz rahatlatiyor, ama fark edebilir tabii bsy diyemiyorum. Maalesef bazen cok zor oluyor.

Denedim ama o zaman olmamştı şuan çok sık sağmıyorum fazla artış olmasn diye iki meme toplam 60cc bi sağımda henüz 40cc ile besliyoruz dedi dr
Birsey merak ediyorum yenidogan bir kaşıkla doyar diyorlar 40 cc kac kasik ki fazla değil mi
Ben de dün nst ye girdim benim hemşirem de inşallah çok hareket etmez kalp atışı kayıyor dedi 😊 ve o kadar hareketliydi ki kalp atışları tam algılanamadı 🙆 doktorum da maşallah çok hareketli dedi ve sadece sancımı yorumladı..

Çok değil aç ve yorgundum çünkü 😂😂 ama dr iyi dedi nst haftaya tekrar gel dedi

Benimde neredeyse hiç hareket etmedi. Sancı olup olmadığını sordum hemşireye. Sancı yok ama kalp atışı için tekrar istemez İnşaAllah dedi. Doktorum hiç bişey demedi. Boşuna insanı korkutuyorlar. Randevuya girene kadar stres oldum 🙄

Evet benimkide uyuyodu bi gün nst çekilirken hemşire dediki çok sakin doktor bi daha yollamasın seni biraz rahatsız edelim bebeği salladı sonra az da olsa hareketlendi şimdi gerek olmadı ama hareketliydi zaten yani ne çok oynayacak ne az 😁
Teşekkürler arkadaşlar

X