- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.081
analarına garezleri gerçekten bak işte hepsi aynı inat bu çocuklar inatBenim elle tutulur birkac fotom var Allahtan ama elleri hep yuzunde gerçekten. 2 kontrol öncesi bi eli gözünde, biri yanağında o da yetmemis dizini de dudaklarina çekmiştiasla da kilini kıpırdatmadi. Odaya girmeden 1-2 dk oncesine kadar ise sn durmuyordu halbuki
Sagol canim. Kizimada uzuluyorum bir yandan ilaclarda fayda etmedi. Bir yandan da minigimiz dogunca nasil olacak eve surekli hastalik girince bilmiyorum. Kendimi en sona aldim malum baya halsiz halssiz yatiyorumYa geçmiş olsun canım son zamanlarımız inşallah ilerlemeden atlatırsın c vitamini almaya çalış bolca
Artik mecburçokkkk doğru bir cevap oldu bu canım bende kardeşimden biliyorum akrepleri.
dayımız da akrep babamız şimdiden tedirgin yandık diyor
eşim ve ben akreplerle anlaşamıyoruz zıt karakterleriz bakalım bu oğlan bize napacak
sizin daha bi zormuş ev kaos gibi :) allah yardımcınız olsun çok zor valla :)Sagol canim. Kizimada uzuluyorum bir yandan ilaclarda fayda etmedi. Bir yandan da minigimiz dogunca nasil olacak eve surekli hastalik girince bilmiyorum. Kendimi en sona aldim malum baya halsiz halssiz yatiyorum
Artik mecburbizim ilkide akrep olunca esim akrep olacagini ogrenince bir çöktu benimde yukselen akrep. Ve bence esiminde yukselen akrep onun dogum saatini bilmiyoruz ama oyle hissetiriyo
ahhh ahhh inşallah akıllı uslu olurlar da geneli çok inatlar arkadaşımAkrep burcu nasıl oluyo ki acep inşallah çektirmez
yaa ne şansBizim ilk kez son kontrolde yüzünü tam anlamıyla gösterdi. Hatta ağzı açıktı. Gülüyor gibiydi bıdık. Ama olayın heyecanı ile foto alamadık. Bakakaldık. Doktor çekene kadar döndü yine hahaah
Hmm araştırayım birDoktorum bana günde bir çorba kaşığı iç dedi ama asla içemedim, yutamadım. Karnınada normalde 38den sonra sür diyorum sen 37de sürebilirsin dedi. Ben içmek ne işe yarıyor bilmiyorum ama kanına sürmek sancı yapıyormuş denicez görücez
Cidden oyle hepimiz inatciyizsizin daha bi zormuş ev kaos gibi :) allah yardımcınız olsun çok zor valla :)
Cok sinir bozucu amaBizim ilk kez son kontrolde yüzünü tam anlamıyla gösterdi. Hatta ağzı açıktı. Gülüyor gibiydi bıdık. Ama olayın heyecanı ile foto alamadık. Bakakaldık. Doktor çekene kadar döndü yine hahaah
Aynen öylesüpriz yapacaklar demek ki :)
İnşallah hastalık bu yıl daha çok herkes hasta çocuklar hasta oluyo sana geçiyo eşine geçiyo tekrar çocuklar derken döngü gibi oluyo allah şifa versin vitaminler işe yarıyo ama ben normalde ağır geçirirdim grip oldummu ama bu hamilelikte d vitamini kan ilacı ayriyeten bir vitamin daha var bir de b12 yiyorum ondan heralde çabuk toparladım yanında da meyve limon bitkisel çaylar hemen geçiyo şükürAkrep olacak bebekler icin dogal bu durumsaglikli olsunlarda artik doguma bekleriz
Cok gecmis olsun. İnsallah ilaclarin ise yararda kurtulursunbende hastayim ya. Kizim anaokuluna gidiyor 1 aydir surekli hasta yavrum tam iyilesti diyorjm yine hasta simdi banada gecti insallah suanki halimden ilerlemez
Ben yine vitamini aksattim bugun iceyim onlariAynen öyle
İnşallah hastalık bu yıl daha çok herkes hasta çocuklar hasta oluyo sana geçiyo eşine geçiyo tekrar çocuklar derken döngü gibi oluyo allah şifa versin vitaminler işe yarıyo ama ben normalde ağır geçirirdim grip oldummu ama bu hamilelikte d vitamini kan ilacı ayriyeten bir vitamin daha var bir de b12 yiyorum ondan heralde çabuk toparladım yanında da meyve limon bitkisel çaylar hemen geçiyo şükür
Evet, tombik bir surat gördük. Zaten şurada doğuma ne kaldı. O bal suratları öpeceğimiz günler yakın :)yaa ne şansgörmüşsünüz enazından :)
Ben de heyecanla bugün doğuran var mı diyeSelam kızlar hepinize,
Valla her gün bugün doğum var mı bakalım diye açıyorum forumu
Nst çekilirken bir buton veriyorlar elime ve bebek hareket ettikçe basıyorum ben. Kızımda bir kere hiç hareket etmemişti doktorum meyve suyu çikolata ye tekrar gir demişti öyle tekrar cekmislerdi
Anladim kızlar sagolun. Bende bir dahaki sefere aç gitmeyeceğimSon nst da Benimkisi de pek hareketli değildi.. hemşire aç mısınız dedi önce, sonra da birdahaki sefere şekerli bişeyler ye gelirken dedi. dr tekrar isteyebilir dedi. Benim doktor da tekrarını istemedi ama bir dahaki sefere gitmeden şekerli birşeyler yiyeceğim yinede.
Allah yardımcın olsun arkadaşım diş çok zor bir ağrı. Bende şekerli tüketemiyorum dişlerim yüzünden o kadar çok çürük varki dolgu olması gereken. Doğumdan sonra baya dişçinin kapısını aşındırıcam bellikiAnladim kızlar sagolun. Bende bir dahaki sefere aç gitmeyeceğim
Su disimde gecse doğuma kadar nasıl dayancam bilmem
Bana da son 25 diyorÇok heyecanlı 10 gün sonra gün alan arkadaşlar kavuşmaya başlıyor sanırım bebişlere. Benimde son 21 gün görünüyor 3 hafta hemen geçer bakalım ne zaman kavuşucaz :))