2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de yarın tekrar nst ye girecem çok temkinli bu doktor açılmam yok ağrım yok kasılma gördü bugün sonra tekrar çağırdı tekrar girdim azalmış kasılmalar ama ne olur ne olmaz diye 4 günlük ilaç verdi doğum olmaması için bir de ciğer geliştirici iğne verdi onları vurulcam idrar yolu enfeksiyonu ve mantar kasılmaları tetiklermiş bir de erken doğumu o yüzden garantiye alalım dedi

Öyle canim baya da birşey koymuşlar içine ilk nst sini cektirene veriyorlarmustela evet biliyoruz bu marka nasil acaba diye merak ettim
Ne güzel ben de sordum çıkarken hastaneden sadece doğum benim muayene bebeğin muayeneleri testleri bunları kapsıyormuş ne hediye ne çekim hiçbişey yok 4500 fiyat verdi

Ben kaçırdım kim doğum yaptı allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı evlat olsun

Bu arada cidden yatamıyorum karnım kocaman oldu son 42 ama hala ortalarında sanıyorum sağa döneniyorum dönsem kasılmalar daha sık oluyor sola dönünce de bir gıdım kasılma başlıyor sırt üstü yatınca korkuyorum ayakta uyuyorum resmen allahım bu başka bişey

Arkadaslar bebek sampuani ne aldınız? Incia tercih eden var mi aranizda , bize hastaneden numune hediyelikler verdiler de sampuan incia koymuslar içeriği de güzel gibi devami içinde bundan mi alsam acaba

Sizin fiyat çok iyimiş fotoğrafçı bile içinde baksanıza. Hangi şehirdesiniz
İzmir egepol hastanesi
Kızlar biz gün aldık 26 ekim
Ayni gün doğurcaz nasipse sabah istedim ben ertesi gün iyice toparlayalım diye. Sabah 6.30 da orda olmaz 8de sezeryan kismetse
Simdiden iki tane ayni gun dogum var Sibelim84 ayni gun
Aynen cnm inşallah
O çay niye iciliyor
Normalse belli olmaz ki zaten...acelesi yok tutabildigim kadar icerde tutcam de

Sancının başlaması içinmiş canım çay hurmada yicem 3 tane olarak başlarım haftaya. Meryem ana otunu da alicam inşallah onu da doğum başladığında anneme dicem suya koyacak inşallah

Baya temkinli bir doktormus ama böyle olması daha iyi bence. Inşallah zamanında gelir şuanda da doğsa bana doktor %10 ihtimalle kuvoze girer demişti o yüzden sıkıntı olmaz ama 38 den sonra doğması daha iyi tabi

Ben de kontrolden geliyorum nstde sıkıntı çıkmadı ama kilosu biraz az dedi çok takıyprım kafama geçen hafta 2250 dedi bi doktor bugün başka doktor 2170 diyor nasıl oluyor anlamadım

Ben de kontrolden geliyorum nstde sıkıntı çıkmadı ama kilosu biraz az dedi çok takıyprım kafama geçen hafta 2250 dedi bi doktor bugün başka doktor 2170 diyor nasıl oluyor anlamadım
Hiiic takilma. Benim ilkinde cok fark olmustu 3400 dedi 40 hafta dolmasina ragmen 2750 dogdu. Diyelim dedikleri dogru zayif dogdu yeterki sagligi yerinde olsun sadece tutmak biraz daha korkuyuyor siz minyonmusunuz mesela ? Benim kizimi besleyen damarda tikaniklik vardi ondan cok kilo alamamisti bu arada duzenliyorum bak daha azj cikmis demek ki daha az olabilir diye dusunme arti eksi fark olabiliyor

Süt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı. Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede

Canim bir an once kavusursunuz insallah

Kasar peynir muz hep soylenir zaten. Birde gecen nesquik toz haldeki icecegin kilo aldirdigini duydum ama sagliklida olmaz tabi hele sekerin varsa tehlikeli olur
Şeker sınırda çıkmıştı. Muz süt her gün tüketiyorum. Avakado duydum ama yemem mümkün değil nimettir ama o nasıl bir şeydir alladim pulladim balladim yok yani

Kızlar oksapar iğne kullanıyorum dr doğumdan bir gün önce yapma dedi sıkıntı olmaz mı dedim yok dedi ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…