- 13 Temmuz 2020
- 1.672
- 1.895
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.941
Ne güzel ben de sordum çıkarken hastaneden sadece doğum benim muayene bebeğin muayeneleri testleri bunları kapsıyormuş ne hediye ne çekim hiçbişey yok 4500 fiyat verdiÖyle canim baya da birşey koymuşlar içine ilk nst sini cektirene veriyorlarmustela evet biliyoruz bu marka nasil acaba diye merak ettim
Ben arifoğlu aldım, içeriği piyasadakilere göre daha temiz diye ama hiç denemedim daha önce.Arkadaslar bebek sampuani ne aldınız? Incia tercih eden var mi aranizda , bize hastaneden numune hediyelikler verdiler de sampuan incia koymuslar içeriği de güzel gibi devami içinde bundan mi alsam acaba
Arkadaslar bebek sampuani ne aldınız? Incia tercih eden var mi aranizda , bize hastaneden numune hediyelikler verdiler de sampuan incia koymuslar içeriği de güzel gibi devami içinde bundan mi alsam acaba
İzmir egepol hastanesiSizin fiyat çok iyimiş fotoğrafçı bile içinde baksanıza. Hangi şehirdesiniz
Ayni gün doğurcaz nasipseKızlar biz gün aldık26 ekim
Aynen cnm inşallah
O çay niye iciliyorBende kontrole gittim 10 günde ben hiç kilo almamışım bebek 300 gram almış 2964 gram kilosu boyu 49 cm. Bugün 36+5 im çalışamaz raporunu da aldım. Artık bekleyecez sancı su nisan dedi. Bir sıkıntı yok şükür nst yede girdim sancı falanda yok haftaya ahududu yaprağı çayına başlamayı düşünüyorum
Normalse belli olmaz ki zaten...acelesi yok tutabildigim kadar icerde tutcam deHayırlısı sağlıkla gelsin inşallah
Katılıyorum ama sezeryanın da zorlukları vardır benim de belli değil herkes diyo ki milletin günü belli senin niye değil ne zaman gelirse o zaman gelecek ne yapayım ben sanki geç kaldı da
Sancının başlaması içinmiş canım çay hurmada yicem 3 tane olarak başlarım haftaya. Meryem ana otunu da alicam inşallah onu da doğum başladığında anneme dicem suya koyacak inşallahİzmir egepol hastanesi
Ayni gün doğurcaz nasipsesabah istedim ben ertesi gün iyice toparlayalım diye. Sabah 6.30 da orda olmaz 8de sezeryan kismetse
Aynen cnm inşallah
O çay niye iciliyor
Normalse belli olmaz ki zaten...acelesi yok tutabildigim kadar icerde tutcam de
Baya temkinli bir doktormus ama böyle olması daha iyi bence. Inşallah zamanında gelir şuanda da doğsa bana doktor %10 ihtimalle kuvoze girer demişti o yüzden sıkıntı olmaz ama 38 den sonra doğması daha iyi tabiBen de yarın tekrar nst ye girecem çok temkinli bu doktor açılmam yok ağrım yok kasılma gördü bugün sonra tekrar çağırdı tekrar girdim azalmış kasılmalar ama ne olur ne olmaz diye 4 günlük ilaç verdi doğum olmaması için bir de ciğer geliştirici iğne verdi onları vurulcam idrar yolu enfeksiyonu ve mantar kasılmaları tetiklermiş bir de erken doğumu o yüzden garantiye alalım dedi
Muz, süt, kaşar peyniri, et baya olumlu etkiliyorSmyy21 nasılsın toparlandiniz mi biraz.
Erken doğum riskiyle yatıyorum yedim de bebekime top top et löp löp yağ oldu diyebileceğiniz ne var. Biraz kilo alması lazım. Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler
Saglikla gelsinler insallahİlkini 39+2 de doğurmuştum bu ne zaman gelecek meraklardayım
Hiiic takilma. Benim ilkinde cok fark olmustu 3400 dedi 40 hafta dolmasina ragmen 2750 dogdu. Diyelim dedikleri dogru zayif dogdu yeterki sagligi yerinde olsun sadece tutmak biraz daha korkuyuyorBen de kontrolden geliyorum nstde sıkıntı çıkmadı ama kilosu biraz az dediçok takıyprım kafama geçen hafta 2250 dedi bi doktor bugün başka doktor 2170 diyor nasıl oluyor anlamadım
Süt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı.Smyy21 nasılsın toparlandiniz mi biraz.
Erken doğum riskiyle yatıyorum yedim de bebekime top top et löp löp yağ oldu diyebileceğiniz ne var. Biraz kilo alması lazım. Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler
Olsun saglikla gelsin ve hepsi gelsin insallahYa çok tatlısınızDamarlarda sıkıntı yok gayet iyi olabilir 1 hafta geri dedi ama takıyorum ister istemez gebelik şekeri de var yiyemiyorum ki bi şey MutluBulut_
Canim bir an once kavusursunuz insallahSüt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı.Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede
Şeker sınırda çıkmıştı. Muz süt her gün tüketiyorum. Avakado duydum ama yemem mümkün değilKasar peynir muz hep soylenir zaten. Birde gecen nesquik toz haldeki icecegin kilo aldirdigini duydum ama sagliklida olmaz tabihele sekerin varsa tehlikeli olur
Mut süt tüketiyorum. Kaşar da tuketeyim bari ezineciyim ben başka peynir tanımam ama yapacak bişey yokMuz, süt, kaşar peyniri, et baya olumlu etkiliyor