Merhaba hanımlar hepimizin çok az zamanı kaldı doğum için hatta aramızda doğum yapan arkadaşımızda var hayırlı olsun inşallah. Ben başından beri çok sıkı takipteyim sayfayı ama arada birkaç mesaj dışında bişey yazmadım.
Sizlere birşey sormak istiyorum doğum yapacağınız hastanede doğum paketinde ilk muayeneler kontroller falan filan dışında atıyorum kapı süslemesi olsun lohusa şerbeti olsun bunlar gibi neler var ve doğum ücretiniz ne kadar?
Geçen gün kendi hastanemle görüştüm gerçekten koronanın arkasına sığınıp herşeyi bırakmışlar. Ben 6 sene önce de aynı hastanede doğum yaptım bebeğe hastane çıkışı odaya lohusa şerbeti ikinci gün odaya kuaför hizmeti kapı süsü hastaneden çıkarken deneme paketlerinden bir sürü bebek bezi ıslak mendili şampuan krem falan bir sürü şey verilmişti. Bunlar benim hatırladıklarım.
Şerbete kuaför hizmetine birşey demiyorum onlar olmasın ama en azından kapı süsü yapılabilir ama onuda yapmıyorlarmış. Ayrıca listede şöyle birşey yazıyordu. Bebek doğduktan sonra istenilen 20 kişiye bildiri tebrik mesajı gönderiliyor diye ama onuda göndermiyorlarmış. Bende zaten mesaj göndermelerini istemeyeceğim halde sinirlenip haklısınız mesajla da korona bulaşabilir risk almamak lazım dedim
ücrete gelince herşeyi fazlasıyla alıyorsunuz ama hizmet yok. Tamam bunlar olmasada olur önemli olan bakımı ilgileri iyi olsun o konuda memnun kalmıştım zaten ama o zaman fiyatlarda da yapmadıkları hizmetleri düşmeleri gerekiyor.
Yani benim bahsettiğim bu hastane ucuz bir hastane de değil zorunlu sezaryen olacağım ve 7.500 tl fiyatı. o yüzden bu kadar takıldım bu konuya sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda