2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Süt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı. 😢 Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede 😢
Sağlıkla kucağında büyüt inşallah. Toparlanıp yakında evinde sesi yankilansin🙏

Şeker sınırda çıkmıştı. Muz süt her gün tüketiyorum. Avakado duydum ama yemem mümkün değil 😓 nimettir ama o nasıl bir şeydir alladim pulladim balladim yok yani
Evet bende begenmiyorum ama ezip yogurtla karistirinca bir derece oldu. Kilo almasina katkisi varsa hizlica ye evlat icin 🥰

Hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah 😊

Katılıyorum ama sezeryanın da zorlukları vardır benim de belli değil herkes diyo ki milletin günü belli senin niye değil ne zaman gelirse o zaman gelecek ne yapayım ben sanki geç kaldı da 🤦‍♀️😄
Bana da sorup duruyorlar bir de soranlar da 3 4 çocuk doğuran kişiler.hiç mi bilmiyorlar normal doğumda tam tarih yoktur bazılarını gerçekten anlamıyorum 😃 sezaryan zordur zaten ona bir şey demedim iki türlü doğumda zor Allah yardımcımız olsun

@Smyy21 nasılsın toparlandiniz mi biraz.
Erken doğum riskiyle yatıyorum yedim de bebekime top top et löp löp yağ oldu diyebileceğiniz ne var. Biraz kilo alması lazım. Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler 🙏
Arkadaşlar yazmıştır ama bende kendi yaptığım ve bildiklerimi ekleyeyim. Öncelikle 3 ana öğünü atlamayın. et, etli yemek, veya köfte kvaltı hariç her öğünde olsun ,( yanında salata ya da bakliyat-pilav )Muz kaşar peynir, taze kuruyemiş ( fındık, fıstık, badem, ceviz) bol bol yiyin. somon balığını öneriyorlar birde.

Arkadaşlar yazmıştır ama bende kendi yaptığım ve bildiklerimi ekleyeyim. Öncelikle 3 ana öğünü atlamayın. et, etli yemek, veya köfte kvaltı hariç her öğünde olsun ,( yanında salata ya da bakliyat-pilav )Muz kaşar peynir, taze kuruyemiş ( fındık, fıstık, badem, ceviz) bol bol yiyin. somon balığını öneriyorlar birde.
Teşekkür ederim tavsiye veren herkese. 2 hafta daha dursun inşallah canım kızım. Hepimiz sağlıkla kucaklayalim yavrularımızı. Keseler kalp atışları nifty testler ayrıntılilar şeker yüklemeleri derken sonuna yaklaştık 🥰 heyecanlı ve mutlu bekleyiş 😌

Saglikla gelsinler insallah 😍 hurmaya kacinci haftada baslamak lazimmis diger mesajinda baslayacagjni okudumda 37 mj uygun olan. Bende bu sefer yicem insallah birde kac tane yemek gerekiyor biliyormusun 🤔
Genelde 37+ larda başlamışlar. Bende haftaya 37+5 olunca pazartesi günü başlayayım dedim. Tek sayılarda yemek lazımmış 3 tane 5 tane gibi. 5 yemeyi planlıyorum şeker sıkıntım olmadığı için

İzmir egepol hastanesi

Ayni gün doğurcaz nasipse🥰 sabah istedim ben ertesi gün iyice toparlayalım diye. Sabah 6.30 da orda olmaz 8de sezeryan kismetse

Aynen cnm inşallah

O çay niye iciliyor

Normalse belli olmaz ki zaten...acelesi yok tutabildigim kadar icerde tutcam de😁
Aynen öyle diyorum 😊
Baya temkinli bir doktormus ama böyle olması daha iyi bence. Inşallah zamanında gelir şuanda da doğsa bana doktor %10 ihtimalle kuvoze girer demişti o yüzden sıkıntı olmaz ama 38 den sonra doğması daha iyi tabi
Benim ilk doğum olacak bence hiç erken doğmaz ailede de yok erken doğum genetik olarak neyse vurulmicam bakayım yarınki nst kaç çıkacak zaten araştırdım bu iğne hakkında bazı bilgiler doğumdan bir gün önce bile vurulsa etki ediyormuş kortizon iğnesiymiş hormon yani doğalcıyım ben bir de şu enfeksiyondan kaldım ben bu hale yoksa hiç belirtim yoktu cumartesiden beri bitik haldeyim zaten haftada 1 gidicem artık kontrollere bi sıkıntı olursa o zaman vurulurum
Ben de kontrolden geliyorum nstde sıkıntı çıkmadı ama kilosu biraz az dedi 😢 çok takıyprım kafama geçen hafta 2250 dedi bi doktor bugün başka doktor 2170 diyor nasıl oluyor anlamadım
Stres yapma ben de geçenki gitmemde 600 gram birden aldı öyle çıktı 2 haftada şimdi 10 gün geçti gittim 200 gram almış inşallah senin bebiş te bu hafta alır kilo bir de genetik faktörler var ailede doğum yapanlar kaç kilo doğurmuş
Süt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı. 😢 Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede 😢
Canım ya inşallah hemen toparlayacak başka hastalığı olmasın yeter ki 🙇‍♀️
Bizim fiyatta fazla ssvd olursa 5500 6000 falan olacak sezeryan olursa 4000 falan galiba
Neyse öyle ya da böyle ödicez yeter ki sağlıkla alalım kucaklarımıza ne yapalım

X