-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.921
InsAllah canim insAllahAl bendende o kadar canım ama sonra vicdan yapıyorum bebeğime anı kalacak ilerde diye herşey olabildiğince güzel olsun diye uğraşıyorum.Sağlıkla kavuşacağız hepimiz inşallah birdahaki ay evlerimizden bebeklerimiz yanımızda yazacağız inşallah buralaraGazını kakasını uykusunu
Malesef oyle. Devlette yapsak buyuk sehir oldugundan belkide oda sikinti kim bilir ayni anda kac tane dogum olur. Neyse saglikla doguralim insallah napalimİnanın mesaj atılsa bile attırmayacaktım ama bunun içinde pandemiye sığınmaları çok saçma oldu. Ben istemiyorum ama atmak isteyenler olabilirdi mesajın sonunda pandemiden dolayı ziyaretçi kabul edilmediği yazılabilirdi eğer ondan dolayı atmıyorlarsa. Neyse önemli olan sağlıcakla kolaylıkla doğumumuzu yapıp çıkmak. Zaten özel hastanelerin para tuzağı olduğunu biliyoruz maalesef
Hayirlisiyla az kaldi sebjn bize gore ilki kacta gelmisti :)Belli değil canım normal için bekliyoruz dediğin çok doğru yedek bir kıyafet ekleyeyim kendime teşekkür ederim :)
Youtubede izledigim bir bayan ayni seni gjbi sanci cikiyordu haftalar sonra dogum yapti.Kızlar ben de kontrolden geldim yine gideceğim tekrar nst bakacak nst de düzenli sancı çıktı ama bende ağrı yok açılmaya da baktı o da yok şükür ki çatı da uygunmuş normal doğuma haberler böyle kilo 2860 larda bence bişey yok ta işte doktor ne olur ne olmaz diye çağırdı erken doğum riski tespit ederse takip altına alacakmış biraz mantar var ona da fitil verdi zaten idrar enfeksiyonu da vardı o beni mahvediyo başka sıkıntım yok haberler böyle
4 bebeğini bekleyen arkadaşımız ilk doğumunu yaptı anidenBen orayı kaçırdım galiba kim doğum yaptııı?
Bizim 4900. Sadece bir kapı süsü takıyorlar birde doğum fotografcisi varmış...doğumda birkac poz birde ertesi gün tekrar çekime geliyorlarmis. Sizinde fiyat baya yüksekmiş..Merhaba hanımlar hepimizin çok az zamanı kaldı doğum için hatta aramızda doğum yapan arkadaşımızda var hayırlı olsun inşallah. Ben başından beri çok sıkı takipteyim sayfayı ama arada birkaç mesaj dışında bişey yazmadım.
Sizlere birşey sormak istiyorum doğum yapacağınız hastanede doğum paketinde ilk muayeneler kontroller falan filan dışında atıyorum kapı süslemesi olsun lohusa şerbeti olsun bunlar gibi neler var ve doğum ücretiniz ne kadar?
Geçen gün kendi hastanemle görüştüm gerçekten koronanın arkasına sığınıp herşeyi bırakmışlar. Ben 6 sene önce de aynı hastanede doğum yaptım bebeğe hastane çıkışı odaya lohusa şerbeti ikinci gün odaya kuaför hizmeti kapı süsü hastaneden çıkarken deneme paketlerinden bir sürü bebek bezi ıslak mendili şampuan krem falan bir sürü şey verilmişti. Bunlar benim hatırladıklarım.
Şerbete kuaför hizmetine birşey demiyorum onlar olmasın ama en azından kapı süsü yapılabilir ama onuda yapmıyorlarmış. Ayrıca listede şöyle birşey yazıyordu. Bebek doğduktan sonra istenilen 20 kişiye bildiri tebrik mesajı gönderiliyor diye ama onuda göndermiyorlarmış. Bende zaten mesaj göndermelerini istemeyeceğim halde sinirlenip haklısınız mesajla da korona bulaşabilir risk almamak lazım dedimücrete gelince herşeyi fazlasıyla alıyorsunuz ama hizmet yok. Tamam bunlar olmasada olur önemli olan bakımı ilgileri iyi olsun o konuda memnun kalmıştım zaten ama o zaman fiyatlarda da yapmadıkları hizmetleri düşmeleri gerekiyor.
Yani benim bahsettiğim bu hastane ucuz bir hastane de değil zorunlu sezaryen olacağım ve 7.500 tl fiyatı. o yüzden bu kadar takıldım bu konuya sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda
Yani idrar yolu enfeksiyonu da tetikleyebilir dedi bence ondandır yoksa bende bişey yokYoutubede izledigim bir bayan ayni seni gjbi sanci cikiyordu haftalar sonra dogum yapti.
Ne güzel hastaneymiş önden verdi hediyelikler bende hiç uğramadım fiyat yerine bugün bi uğrayıp sorsam mı medikalpark bizim hastaneArkadaslar bebek sampuani ne aldınız? Incia tercih eden var mi aranizda , bize hastaneden numune hediyelikler verdiler de sampuan incia koymuslar içeriği de güzel gibi devami içinde bundan mi alsam acaba
Sizin fiyat çok iyimiş fotoğrafçı bile içinde baksanıza. Hangi şehirdesiniz4 bebeğini bekleyen arkadaşımız ilk doğumunu yaptı aniden
Bizim 4900. Sadece bir kapı süsü takıyorlar birde doğum fotografcisi varmış...doğumda birkac poz birde ertesi gün tekrar çekime geliyorlarmis. Sizinde fiyat baya yüksekmiş..
Heyecanlı ve stres doluSezeryan olanların ne güzel günleri belli biz her an her şey olabilir diye bekliyoruz38 mi 39 mu 40 da mı gelecek gece uyurken mi gündüz mü belirsiz
Kasar peynir muz hep soylenir zaten. Birde gecen nesquik toz haldeki icecegin kilo aldirdigini duydum ama sagliklida olmaz tabiSmyy21 nasılsın toparlandiniz mi biraz.
Erken doğum riskiyle yatıyorum yedim de bebekime top top et löp löp yağ oldu diyebileceğiniz ne var. Biraz kilo alması lazım. Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler
İlkini 39+2 de doğurmuştum bu ne zaman gelecek meraklardayımMalesef oyle. Devlette yapsak buyuk sehir oldugundan belkide oda sikinti kim bilir ayni anda kac tane dogum olur. Neyse saglikla doguralim insallah napalim
Hayirlisiyla az kaldi sebjn bize gore ilki kacta gelmisti :)
Hayırlısı sağlıkla gelsin inşallahKızlar biz gün aldık26 ekim
Katılıyorum ama sezeryanın da zorlukları vardır benim de belli değil herkes diyo ki milletin günü belli senin niye değil ne zaman gelirse o zaman gelecek ne yapayım ben sanki geç kaldı daSezeryan olanların ne güzel günleri belli biz her an her şey olabilir diye bekliyoruz38 mi 39 mu 40 da mı gelecek gece uyurken mi gündüz mü belirsiz
Öyle canim baya da birşey koymuşlar içine ilk nst sini cektirene veriyorlarYani idrar yolu enfeksiyonu da tetikleyebilir dedi bence ondandır yoksa bende bişey yok
Ne güzel hastaneymiş önden verdi hediyelikler bende hiç uğramadım fiyat yerine bugün bi uğrayıp sorsam mı medikalpark bizim hastane
Bu arada mustela aldım ben şampuanı hiç deneyimim olmadığı için bilmiyorum markaları