2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gunaydin anneler gece uykusuzlugunun yaptigi yorgunlukla hâlâ kendime gelemedim bu 3. Gebeliğim ama en zoru bu geçiyor geceler kabus gibi oldu simdi de kasilmalar karnimda aci gerginlik yapıyor yattim kaldim işlerimi yapamıyorum sizlerde durumlar nasil, nasil enerjik olacam ben

Iyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
Kizimda ters duruyordu 38 haftada almıştı dr daha erken almaz ki
Artık enerjik olanimiz yoktur bence cnm sadece daha rahat olanlarimiz var o kadar...işler bekleyecek yapacak birsey yok...ütüler terziye veriyorum haftayada temizliğe kadın alcam mesela yapamam çünkü....yemeği zor yapıyor insan

Haklısın canim bende mutfak temizliğine basladim ortalığı dagittigimla kaldim buzdolabının bi tarafini yaptim bıraktım çocuk cok kasiliyor canimi acıtıyor nefes nefese kalıyorum birde 1 e giden oğlum var onu okula götür getir sabah aksam okut yazdir derken baya yorulmuşum galiba ben

37+6 oluyor bizimki.aslinda cokta erken diyil,ama ben korkuyorum.daha sonra kiz askirsa sucluluk duyacak tiplerdenim.belki 40 haftayo bekleseydim donecek,daha saglam olacakti diye

Iyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
Bwnde seni merak ediyordum sürekli yatışta olan sendin değil mi ? Çok şükür 37 lere gelmişsiniz

Getir gotur cok zor oluyodur bu halinle. Sagolsun dedesi hallediyo o isi yoksa banada cok zor olurdu
37+6 oluyor bizimki.aslinda cokta erken diyil,ama ben korkuyorum.daha sonra kiz askirsa sucluluk duyacak tiplerdenim.belki 40 haftayo bekleseydim donecek,daha saglam olacakti diye
Doktorum bu saatten sonra yeri daraldigi icin donmeyecegini kordonun dolanma riskini atlayamayacagini soyleyip 38 kontrolunde ansizin sezeryana almisti.bence doktorlari dinlemek Greek bencede erken degil

Iyi bari canim dedeniz sağolsun biz gurbetteyiz kimsemiz yok burda doğumdan sonra da bebekle git gel yapacaz gibi

Secde pozisyonu bir de yerleri elle silmek dönmesini sağlıyormuş kedi gibi duracaksın yani gebe okulunda demişlerdi

Selamlar, benim anneannem ters bebekleri masajlar yaparak düzeltiyor. Sürekli hamile kadinlar gelir yanina onu dışında su önerdikleriyle duzelenleri kendim gördüm. Hatta benim bebegim de duzeldi onun dediklerini yaptigim icin duzeldigini düşünüyorum. Yapilanlarin bebege zarar vereceğini de düşünmüyorum. Neyse anlatayım Bacaklarinizi duvara düz sekilde yaslayarak uzaniyorsunuz yarim saat bu pozisyonda bekliyorsunuz sonraki yarım saatte ayaklarinizi indirerek sola dönük bir sekilde düz olarak uzaniyorsunuz. Bir dahaki kontrole gidene kadar ara ara yapabilirsiniz. Ben günde bir kere yapmaya çalışmıştım.

Doktorum gebelik sayısı arttıkça hamilelik daha zor geçiyor dedi. Kesinlikle en zor geçen hamileliğim. Kasık ağrısından gece uyuyamıyorum. Dinlenmeye başlayınca ayağa zor kalkıyorum falan. İyice yarım insan oldum
Iyi bari canim dedeniz sağolsun biz gurbetteyiz kimsemiz yok burda doğumdan sonra da bebekle git gel yapacaz gibi
Benimde yanımda akrabam var ama bana yararları yok(onlarında okula götürmek zorunda olduğu çocukları var falan. Saatlerimiz uymuyor ben götürüyorum) mecbur birisini bebek arabasına koyup okula götürüyorum. 3. Olunca kanguru ile götürmeyi düşünüyorum. Biraz zor olacak ama hergün dışarı çıkmak bana inanılmaz iyi geliyor

Evet canim benim de kasik kalça bacak ağrıları cok şiddetli hatta korktum bugün cantamiz hazir değildi yeni aldigim hastane çıkışlarını yıkadım hemen ağrılar artar falan diye tedirgin oldum daha cok erken insAllah günlerini beklerler. Evet dışarı çıkmak bana da iyi geliyor aslinda ilk zamanlar bende kanguru ile gider gelirim artik sağlıkla doğsunlar da insAllah

Gunaydin kizlar, nasilsiniz, cok az kaldi artik

Kaldı 41 günüm ama bana hâlâ zaman geçmiyor

Ameliyat dediğin sezeryan mı?
Ayrıca hamilelik takvimin 37.hafta diyor, Allah bilir tabi ama korkacak bişey yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…