- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.821
Yatarken çok oluyodu bnm sağ solda iğne batıyo gibi inlettiydi çok kötü yastığa sarılıp yatınca arası geniş olduğu için olmadı bi süre sonra yastıksız yattım düzeldiKaburgası ağrıyan varmi sağ kaburgam inanılmaz ağrıyor ya hareket etmek yatmak işkence oldu
2 doz biontech aşımı da oldum ne ağrı ne sızı olmadı çok şükürKizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
Kan sulandırıcı neden verdiBen aşı oldum biontrc 2 hafta oluyor 10 gun kan sulandırıcı ıgne verdi doktor bna etki etmedi aşı gayet iyiydim
Henüz yok canım da 17 Kasım en son demişti 3 Kasım a felan gün verir belki eğer önce biz acil gitmez isekİnsallah canim cikar hemencecik
Tarih verdimi doktorun
Facebook'ta ssvd grubu var arkadaşım. Ebeler cevap yazabilir. Bazen doğum esnasında sancıyla bebek donebiliyor ya da tecrübeli doktorlar bebeği çeviriyor. Riskli diye bazı dr lar kabul etmiyor.Bir çubukla çeviren var. Sezeryan olacagim ben de ama elimden geldiğince 39 sonrasına gün almaya çalışacağım. Sana tavsiyem bir doktora daha görün.Iyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
Merhaba canim secde duruşu bebeğin dönmesi icin faydali diye biliyorumIyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
Haha bende sabah bakalım doğuran var mı diye açtım burayıGünaydın kızlarBugün de doğurmadık
Bu haftalar kim doğurdu diye gireceğiz sayfayaHaha bende sabah bakalım doğuran var mı diye açtım burayı
Valla dogursamda kurtulsam modundayim artık çok sıkıldım eski konforumu özledim sürekli aglayasım varGünaydın kızlarBugün de doğurmadık
Az kaldı az benimde çok ağrım var bazen dayanıyorum artıkValla dogursamda kurtulsam modundayim artık çok sıkıldım eski konforumu özledim sürekli aglayasım var
İnstagramda video vardı bulursam link atayimIyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
https://www.instagram.com/reel/CM9Za48pVIj/?utm_medium=copy_link Dr a danışıp yaparsınIyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
Bilmiyorum inanki cok etkılenmezsin dediKan sulandırıcı neden verdi
Hayirli zamanda saglikla gelsin insallahHenüz yok canım da 17 Kasım en son demişti 3 Kasım a felan gün verir belki eğer önce biz acil gitmez isek
Link acilmiyor ne yazik ki,ama yinede tesekkur ederim ilginiz icinhttps://www.instagram.com/reel/CM9Za48pVIj/?utm_medium=copy_link Dr a danışıp yaparsın