2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Iyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum

Kızlar ilk defa bebeğimi rüyamda gördüm. Hamile kaldığımdan beri doğru düzgün rüya görmüyordum, ki ben aşırı rüya görürdüm. Allahım rüyada bile nasil bir sevgi bu nasil bir şey inanamadim. O kaadar guzeldi ki bir de gulumsedi falan 🙈 ay saglikla sihhatle gelsin insallah. Sabır biraz daha 🙏

Iyi geceler kizlar.deneyimli anneler yardim edermisiniz?makat gelisini duzeltmek için tapilacak birseyler var mi bildiyiniz?ters geldiyi icin zamanindan once emeliyat dedi doktor.daha ciyerleri tam acilmadiki,cok endiseleniyorum
Facebook'ta ssvd grubu var arkadaşım. Ebeler cevap yazabilir. Bazen doğum esnasında sancıyla bebek donebiliyor ya da tecrübeli doktorlar bebeği çeviriyor. Riskli diye bazı dr lar kabul etmiyor.Bir çubukla çeviren var. Sezeryan olacagim ben de ama elimden geldiğince 39 sonrasına gün almaya çalışacağım. Sana tavsiyem bir doktora daha görün.

Merhaba canim secde duruşu bebeğin dönmesi icin faydali diye biliyorum 😊

X