- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.861
Hamilelikte çok zormuş gerçekten özleyenler neyini özler bilmemYatarken kalkarken bir yere uzanırken oluyor benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelikte çok zormuş gerçekten özleyenler neyini özler bilmemYatarken kalkarken bir yere uzanırken oluyor benimde
Ben de oyle hissediyorum, zaman bir turlu gecmiyor gibi geliyor surekli gun gun saymaya basladim risk de olunca 1 gun 1gundur kafasıylaKaldı 41 günüm ama bana hâlâ zaman geçmiyor
Ameliyat dediğin sezeryan mı?
Ayrıca hamilelik takvimin 37.hafta diyor, Allah bilir tabi ama korkacak bişey yok bence
Yuvarlak bağ ağrısı diye geçiyor o ağrılar canım yatarken kalkarken oluyorsa. Mümkün olduğunca bacaklarını çok ayırmadan yan tarafından yatmaya ve kalkmaya çalış. Kalkarken mutlaka ellerinden destek al karnın fazla verilmesin o zaman ağrı çok yaşamazsınYatarken kalkarken bir yere uzanırken oluyor benimde
Zaman bana da geçmiyor ya. Aslında bu zamana kadar geçti diyorum bı bakmışsın bebişin kucağında diyorum kendi kendime ama bazen de sabırsızlanıyor insan.Ben de oyle hissediyorum, zaman bir turlu gecmiyor gibi geliyor surekli gun gun saymaya basladim risk de olunca 1 gun 1gundur kafasıyla
Zorlugunu seneler gectikce unutuyor insan. Sadece kipidanalari tekmeleri akilda kaliyor haliyle guzel hatirlaniyor icinde yasarken pekte guzel olmuyor agrilar bulantilar falanHamilelikte çok zormuş gerçekten özleyenler neyini özler bilmem
Cok kisa sure sonra sirasiyle ben dogurdumlara baslayacagiz, 1. Doğumumuz oldu bile, bakalim 2 kim, her doguran sira yazsinYuvarlak bağ ağrısı diye geçiyor o ağrılar canım yatarken kalkarken oluyorsa. Mümkün olduğunca bacaklarını çok ayırmadan yan tarafından yatmaya ve kalkmaya çalış. Kalkarken mutlaka ellerinden destek al karnın fazla verilmesin o zaman ağrı çok yaşamazsın
Zaman bana da geçmiyor ya. Aslında bu zamana kadar geçti diyorum bı bakmışsın bebişin kucağında diyorum kendi kendime ama bazen de sabırsızlanıyor insan.
Kesinlikle katılıyorum. Benim yaşadıklarım rutin seylerse gerçekten çok zormuşHamilelikte çok zormuş gerçekten özleyenler neyini özler bilmem
Amin sağlıkla gelsinler de gerisi bir şekilde hallolur İnşaAllahEvet canim benim de kasik kalça bacak ağrıları cok şiddetli hatta korktum bugün cantamiz hazir değildi yeni aldigim hastane çıkışlarını yıkadım hemen ağrılar artar falan diye tedirgin oldum daha cok erken insAllah günlerini beklerler. Evet dışarı çıkmak bana da iyi geliyor aslinda ilk zamanlar bende kanguru ile gider gelirim artik sağlıkla doğsunlar da insAllah
Ikinci trimester güzeldi ilki bulantiyla kusmayla geçiyor. Üçüncü de böyle zorluklarlaHamilelikte çok zormuş gerçekten özleyenler neyini özler bilmem
Tamam canım teşekkür ederimYuvarlak bağ ağrısı diye geçiyor o ağrılar canım yatarken kalkarken oluyorsa. Mümkün olduğunca bacaklarını çok ayırmadan yan tarafından yatmaya ve kalkmaya çalış. Kalkarken mutlaka ellerinden destek al karnın fazla verilmesin o zaman ağrı çok yaşamazsın
Zaman bana da geçmiyor ya. Aslında bu zamana kadar geçti diyorum bı bakmışsın bebişin kucağında diyorum kendi kendime ama bazen de sabırsızlanıyor insan.
Hiç bilmiyorum ama şeker olabilir neden doktorunuza bir sorun benceİyi akşamlar kızlar 3 4 gündür takip ettiğim Bi sıkıntım var damadığım sürekli kuru ve susamış hissi iç yanması tarif edemediğim şeyler yaşıyorum şekerini ölçtüm 133 çıktı çok mu yüksek ondan kaynaklı olabilir mi yada doktora gitmemi gerektirecek Bi durum mu acaba sebebini ben bulamadım
Ben cok özlüyorum benim çok rahat geçiyor birgun bile mide bulantısı yaşamadım mesela...ama gelsin kilolar tabiHamilelikte çok zormuş gerçekten özleyenler neyini özler bilmem
Şöyle ki devlete sıra bulamıyorum yaşadığım yer biraz küçük en erken ayın 18.de bir hafta var özelde ki doktorum muayenehanede bakıyo herhangi ölçüm yapmıyo sadece ultrason da kontrol gibi şeyler acaba acile mi gitsemHiç bilmiyorum ama şeker olabilir neden doktorunuza bir sorun bence
Bence hem 18i için sıra alın yarında sağlık ocağındaki hekiminize gözükürsünüz eğer bişey görürse belirtir zaten size.Şöyle ki devlete sıra bulamıyorum yaşadığım yer biraz küçük en erken ayın 18.de bir hafta var özelde ki doktorum muayenehanede bakıyo herhangi ölçüm yapmıyo sadece ultrason da kontrol gibi şeyler acaba acile mi gitsem
Evet sağlık ocağıda Bi seçenek inşallah ilgilenir sabah gidiyim normal Bi durum değil anlaşılan sizlerde yokBence hem 18i için sıra alın yarında sağlık ocağındaki hekiminize gözükürsünüz eğer bişey görürse belirtir zaten size.
Sağlık ocağında aile hekimi de bakar aslında kan değerine ona danışsanızŞöyle ki devlete sıra bulamıyorum yaşadığım yer biraz küçük en erken ayın 18.de bir hafta var özelde ki doktorum muayenehanede bakıyo herhangi ölçüm yapmıyo sadece ultrason da kontrol gibi şeyler acaba acile mi gitsem