- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.781
Ne güzel artık haftaya düştü mü sizin kontrollerKontrolden geldik cok sukur hersey yolunda haftaya tekrar cagirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel artık haftaya düştü mü sizin kontrollerKontrolden geldik cok sukur hersey yolunda haftaya tekrar cagirdi
Anestezi uzmanına neden gösterildi daha doğuma çok varkenDün kontrole gittik bzde ilk sezeryan oldugu için buda sezeryan ekgye ntsye girdim hersey normal kan ve idrar testide istendi anastezi doktorunada gosterildi onay alındı 10 gün sonra kontrol kasımın ilk haftası dogum dedi doktor inşallah hayırlısıyla saglıkla elimize alırız bebişlerimizi
Cok guzel o zaman masallahSüt var elhamdülillah hamileyken de geliyodu
Biz kliniğe gelip doktor onaylı hamile hastalara adrenalin içermeyen anestezi yapıyorduk yapmaması sizin için daha büyük problem. Başka doktora gidin bence enfeksiyon kapabilir açık kalınca.Cok guzel o zaman masallah
Dun disciye gittim kızlar kocaman çürük var dolgu şart ama anestezi yapamayız dedi. Kadın doğum doktorum adrenalin içermeyen anestezi yaptir dedi ama dış hekimide adrenalin azda olsa hepsinde var yoksa uyusmaz dedi..istersen üstünü kapatayım ama ağrı olabilir üç gün dedi. Normalde agrim yoktu o yüzden yok dogum sonrasına kalsın madem dedim ama gece agrim başladı napicam ben ya...kaldı 17 gun
Her anestezide yüzde 1 de olsa adrenalin var olmayan uyuşturmaz zaten dedi...doktorum yaptir tedavini dedi ama dis doktorum böyle söyledi napsam yaBiz kliniğe gelip doktor onaylı hamile hastalara adrenalin içermeyen anestezi yapıyorduk yapmaması sizin için daha büyük problem. Başka doktora gidin bence enfeksiyon kapabilir açık kalınca.
Selam nasılsın bi görünüp kayboluyosunSelammm
Diş konusunda çok çektim çok zor geliyo bana biri dişçiye gidince içim tuhaf oluyo bir bilgim yok o konuda ama kötü olacaksa sonradan mecbur yaptır bence çünkü hamileyken ameliyat bile olanlar var ama dayanabilirsen ağrı kesiciyle geçiştirCok guzel o zaman masallah
Dun disciye gittim kızlar kocaman çürük var dolgu şart ama anestezi yapamayız dedi. Kadın doğum doktorum adrenalin içermeyen anestezi yaptir dedi ama dış hekimide adrenalin azda olsa hepsinde var yoksa uyusmaz dedi..istersen üstünü kapatayım ama ağrı olabilir üç gün dedi. Normalde agrim yoktu o yüzden yok dogum sonrasına kalsın madem dedim ama gece agrim başladı napicam ben ya...kaldı 17 gun
Gececek insallah, saglikla kavusmussunuz ya gerisi hallolur hepimiz guzel güzel kavusalim inşallahBuna da şükür işte sezeryansal ağrılar
Discim yapmıyor canım sorun orda anestezi yapamam son ayında diyorSelam nasılsın bi görünüp kayboluyosun
Diş konusunda çok çektim çok zor geliyo bana biri dişçiye gidince içim tuhaf oluyo bir bilgim yok o konuda ama kötü olacaksa sonradan mecbur yaptır bence çünkü hamileyken ameliyat bile olanlar var ama dayanabilirsen ağrı kesiciyle geçiştir
Bence yaptırın son zamanlarda sıkıntı olmasın. Başka doktora gidin neyden korkuyorsa kanal tedavisi bile yaptık ama o anesteziler zaten az adrenalin olduğu için uyuşukluğu bile uzun sürmüyor yarım saatte falan geçiyor.Her anestezide yüzde 1 de olsa adrenalin var olmayan uyuşturmaz zaten dedi...doktorum yaptir tedavini dedi ama dis doktorum böyle söyledi napsam ya
Sordum haftaya gelde bakariz dedi haftaya 36 olucam nasipseNe güzel artık haftaya düştü mü sizin kontroller
Sürekli okuyorum aslındaSelam nasılsın bi görünüp kayboluyosun
Diş konusunda çok çektim çok zor geliyo bana biri dişçiye gidince içim tuhaf oluyo bir bilgim yok o konuda ama kötü olacaksa sonradan mecbur yaptır bence çünkü hamileyken ameliyat bile olanlar var ama dayanabilirsen ağrı kesiciyle geçiştir
Ben olmadım ama okul işi bende yok o yüzden bişey diyemicem aşı olup ta korona olan da çok varKizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
Ben de okuyorum arada kendini hatırlat gerçi aralık annesisin ama biz de kasımken ekim e düşüyoruz yavaştan sen napıyosun hazırlıkları yaptın mı stres e girmemek için bi an önce yapıp kurtulmak en iyisi 32.hafta iyi bir zamanSürekli okuyorum aslında
Onay alındı anastezi alabilir diye bencede erken ama heralde 10 gün sonraki kontrolde bir durum olursa beklememek içinAnestezi uzmanına neden gösterildi daha doğuma çok varken
Ben aşı oldum biontrc 2 hafta oluyor 10 gun kan sulandırıcı ıgne verdi doktor bna etki etmedi aşı gayet iyiydimKizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
Ben full yatış evde çok ağrım var çünkü sağolsun annem geldi hazırlıkları yaptı yıkadı ütüledi herşeyimiziBen de okuyorum arada kendini hatırlat gerçi aralık annesisin ama biz de kasımken ekim e düşüyoruz yavaştan sen napıyosun hazırlıkları yaptın mı stres e girmemek için bi an önce yapıp kurtulmak en iyisi 32.hafta iyi bir zaman