2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Dün kontrole gittik bzde ilk sezeryan oldugu için buda sezeryan ekgye ntsye girdim hersey normal kan ve idrar testide istendi anastezi doktorunada gosterildi onay alındı 10 gün sonra kontrol kasımın ilk haftası dogum dedi doktor inşallah hayırlısıyla saglıkla elimize alırız bebişlerimizi
Anestezi uzmanına neden gösterildi daha doğuma çok varken

Süt var elhamdülillah hamileyken de geliyodu 😂
Cok guzel o zaman masallah

Dun disciye gittim kızlar kocaman çürük var dolgu şart ama anestezi yapamayız dedi. Kadın doğum doktorum adrenalin içermeyen anestezi yaptir dedi ama dış hekimide adrenalin azda olsa hepsinde var yoksa uyusmaz dedi..istersen üstünü kapatayım ama ağrı olabilir üç gün dedi. Normalde agrim yoktu o yüzden yok dogum sonrasına kalsın madem dedim ama gece agrim başladı napicam ben ya...kaldı 17 gun

Dun disciye gittim kızlar kocaman çürük var dolgu şart ama anestezi yapamayız dedi. Kadın doğum doktorum adrenalin içermeyen anestezi yaptir dedi ama dış hekimide adrenalin azda olsa hepsinde var yoksa uyusmaz dedi..istersen üstünü kapatayım ama ağrı olabilir üç gün dedi. Normalde agrim yoktu o yüzden yok dogum sonrasına kalsın madem dedim ama gece agrim başladı napicam ben ya...kaldı 17 gun
Biz kliniğe gelip doktor onaylı hamile hastalara adrenalin içermeyen anestezi yapıyorduk yapmaması sizin için daha büyük problem. Başka doktora gidin bence enfeksiyon kapabilir açık kalınca.

Biz kliniğe gelip doktor onaylı hamile hastalara adrenalin içermeyen anestezi yapıyorduk yapmaması sizin için daha büyük problem. Başka doktora gidin bence enfeksiyon kapabilir açık kalınca.
Her anestezide yüzde 1 de olsa adrenalin var olmayan uyuşturmaz zaten dedi...doktorum yaptir tedavini dedi ama dis doktorum böyle söyledi napsam ya

Selam nasılsın bi görünüp kayboluyosun😊

Diş konusunda çok çektim çok zor geliyo bana biri dişçiye gidince içim tuhaf oluyo bir bilgim yok o konuda ama kötü olacaksa sonradan mecbur yaptır bence çünkü hamileyken ameliyat bile olanlar var ama dayanabilirsen ağrı kesiciyle geçiştir

Kızlar ben 1 ay önce halsizlik mide ağrısı ve bulantı bir de hafif bi ishal gaz var gibi şikayetlerim olmuştu 2 3 güne düzelmiştim idrar yolu enfeksiyonu vardı ondanmıydı bilmiyorum ama bugün kalktım yine aynıyım muhtemelen geçer çok ağır değilim ama rahatsız da ediyo biraz acaba idrar yolu enfeksiyonundan mı böyle tepki verir vücut bilemedim pazartesi kontrolüm var sorucam doktora da

Diş konusunda çok çektim çok zor geliyo bana biri dişçiye gidince içim tuhaf oluyo bir bilgim yok o konuda ama kötü olacaksa sonradan mecbur yaptır bence çünkü hamileyken ameliyat bile olanlar var ama dayanabilirsen ağrı kesiciyle geçiştir
Discim yapmıyor canım sorun orda🙄 anestezi yapamam son ayında diyor

Her anestezide yüzde 1 de olsa adrenalin var olmayan uyuşturmaz zaten dedi...doktorum yaptir tedavini dedi ama dis doktorum böyle söyledi napsam ya
Bence yaptırın son zamanlarda sıkıntı olmasın. Başka doktora gidin neyden korkuyorsa kanal tedavisi bile yaptık ama o anesteziler zaten az adrenalin olduğu için uyuşukluğu bile uzun sürmüyor yarım saatte falan geçiyor.

Kizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım :KK43:

Sürekli okuyorum aslında 😁

Kizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım :KK43:
Ben olmadım ama okul işi bende yok o yüzden bişey diyemicem aşı olup ta korona olan da çok var

Sürekli okuyorum aslında 😁
Ben de okuyorum arada kendini hatırlat gerçi aralık annesisin ama biz de kasımken ekim e düşüyoruz yavaştan sen napıyosun hazırlıkları yaptın mı stres e girmemek için bi an önce yapıp kurtulmak en iyisi 32.hafta iyi bir zaman 🤗

Merhaba arkadaşlar ben felaket tellalı gibi oldum sürekli birşey çıkıyor bugün de grip oldum. Hamileyken ne gibi şeyler kullanabiliyoruz. Doktoruma yazdım ama daha görmedi.

Ben de okuyorum arada kendini hatırlat gerçi aralık annesisin ama biz de kasımken ekim e düşüyoruz yavaştan sen napıyosun hazırlıkları yaptın mı stres e girmemek için bi an önce yapıp kurtulmak en iyisi 32.hafta iyi bir zaman 🤗
Ben full yatış evde çok ağrım var çünkü sağolsun annem geldi hazırlıkları yaptı yıkadı ütüledi herşeyimizi😁
Benim ilk doğum 34.hafta olmuştu oyüzden hepimiz korkuyoruz, 2 haftadır yatıyorum ben kalkınca karnım çok sertleşiyor bildiğin yamuk karınla geziyorum

X