2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba arkadaşlar ben felaket tellalı gibi oldum sürekli birşey çıkıyor bugün de grip oldum. Hamileyken ne gibi şeyler kullanabiliyoruz. Doktoruma yazdım ama daha görmedi.
Ballı ıhlamur içebilirsiniz,ballı limon sıcak suyla tabi hepsini çok fazla olmadan

Ben full yatış evde çok ağrım var çünkü sağolsun annem geldi hazırlıkları yaptı yıkadı ütüledi herşeyimizi😁
Benim ilk doğum 34.hafta olmuştu oyüzden hepimiz korkuyoruz, 2 haftadır yatıyorum ben kalkınca karnım çok sertleşiyor bildiğin yamuk karınla geziyorum
Karın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti 😮

Benim doktorum öyle saymıyor🤷🏻‍♀️ Ama öyle sayan doktorlar da var.Nasıl sertleşme karnın tamamında mı? Benim dediğim tamamında değil, bebek toplanıp kasılıyor sertleşiyor o zaman bir bölge, bunu ciddiye almıyor benim doktorum.Nst’de de sancı çıkmadı zaten

Karın sertleşmesi kasılma ama önenli olan sıklığı ve süresi. Doğum yaklaştığında yalancı kasılma dedikleri braxton hicks kasılmaları oluyor bunlar normal kasılmalar vücudu doğuma hazırlıyor bebeği kanala itiyor o yüzden kasılmalardan korkmayın. Eğer 10 dakika icinde en az 3 kez yasiyorsaniz ve sonrasinda siklasip yoğunlaşıyorsa o zaman dokrora danismak gerekiyor. Hatta bu kasılmaları yaşamak iyi bile ☺️

Benmde pazar gününden beri vardı ama önemsememiştim dün acile gttm nts de ağrı ve 1 cm açıklık çıktı luan hastanede yatyrum. Tabiki herkesin bir değil ama dikkate alın ben almadm geç kaldm

Merhaba arkadaşlar ben felaket tellalı gibi oldum sürekli birşey çıkıyor bugün de grip oldum. Hamileyken ne gibi şeyler kullanabiliyoruz. Doktoruma yazdım ama daha görmedi.
Ben günde 1 veya 2 bardak zencefil limon nane kekik ıhlamur tarçın karıştırıp içmiştim bal ekleyip ve iyi gelmişti grip olmuştum ama malzemeleri az tuttum ne olur ne olmaz diye bir de çok zorlanınca parol yedim öyle atlattım ha bir de süt işittim ılık süte azcık karabiber koydum içtim o da acaip iyi gelmişti
Ben full yatış evde çok ağrım var çünkü sağolsun annem geldi hazırlıkları yaptı yıkadı ütüledi herşeyimizi😁
Benim ilk doğum 34.hafta olmuştu oyüzden hepimiz korkuyoruz, 2 haftadır yatıyorum ben kalkınca karnım çok sertleşiyor bildiğin yamuk karınla geziyorum
Yat yat biraz daha kalsın içerde sağlıkla doğsun inşallah 🤲
Ben yorulunca oluyorum dinlenince geçiyo ama yürüyüş te yapmak lazım onlar hazırlıyo doğuma bizi tabi doğum hakkında bi sıkıntın yoksa

Kizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım :KK43:
Ben hem covid oldum, 3 ay sonra da aşımı oldum; biontech. Çalışmalara göre olumsuz bir etkisi yok dedi doktorum, ona güvenip oldum. Bir etkisini görmedik, risk almaya değmez.

Ben günde 1 veya 2 bardak zencefil limon nane kekik ıhlamur tarçın karıştırıp içmiştim bal ekleyip ve iyi gelmişti grip olmuştum ama malzemeleri az tuttum ne olur ne olmaz diye bir de çok zorlanınca parol yedim öyle atlattım ha bir de süt işittim ılık süte azcık karabiber koydum içtim o da acaip iyi gelmişti

Yat yat biraz daha kalsın içerde sağlıkla doğsun inşallah 🤲

Ben yorulunca oluyorum dinlenince geçiyo ama yürüyüş te yapmak lazım onlar hazırlıyo doğuma bizi tabi doğum hakkında bi sıkıntın yoksa
Çok teşekkür ederim deneyeceğim 🌼

Bence yaptırın son zamanlarda sıkıntı olmasın. Başka doktora gidin neyden korkuyorsa kanal tedavisi bile yaptık ama o anesteziler zaten az adrenalin olduğu için uyuşukluğu bile uzun sürmüyor yarım saatte falan geçiyor.
Umarım iyi bir dr bulurum baska
Kizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım :KK43:
Ben olmadım cnm covidde geçirdim emzirme döneminde olacağım nasipse
Ihlamur bol mandalin portakal
Doktoruma sordum evet ama çok sık olur ve gecmezse dedi
Benmde pazar gününden beri vardı ama önemsememiştim dün acile gttm nts de ağrı ve 1 cm açıklık çıktı luan hastanede yatyrum. Tabiki herkesin bir değil ama dikkate alın ben almadm geç kaldm
Geçmiş olsun insallah zamanını bekler bebis

Merhaba, ben 13 hastalıkken covid oldum 31. Haftada da tek doz sinovac oldum. 2 dr a sorduk ikisi de ol dedi en azından tek doz (hastalık geçirdiğim için). Sinovac olma sebebim de inaktif aşı olması yıllardır hamilelere kullanılan bir aşı yöntemi olması. Herhangi bir yan etkim olması kafam rahatladı hatta. Umarım sağlıkla atlatırız şu süreci hepimiz 🙏🏼

Dr Biontech önerdi olduk ablamla ikimizdede kol ağeısı bile yaşamadık yan etkilerinden korkmuştum tetanozda 1hafta ağrıdıydı bunda nie olmadı şaştım etrafımda herkesin 2dozdan 1inde ağrı yaşadı hamile aşı olmamış insan ölümleri çok olmaya başladı 1.doz koruyuculuğu yokmuş aşı oldum korona olmucam die bişi yok illaki oldumu olcaz en azından hafif atlatcaz bence ol🥰

X