2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cok sevindim gözün
Elhamdülillah biz iyiyiz spinal anestezi oldu. 3kg tam küveze gerek kalmadı 🥰 benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim 🥰
Gözün aydın çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla büyüsün sabırsız Kasım bebeği😊 bizim kızda sabırsız kilo daha 2.5 az daha büyüse🙄

Elhamdülillah biz iyiyiz spinal anestezi oldu. 3kg tam küveze gerek kalmadı 🥰 benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim 🥰
Canım eğer kendini iyi hissediyorsan bizede anlatirmisin nasıl geçti doğum neler yaşadın suanki durum nasıl süreci hiç bilmiyorum ben ilk çocuk olacak rabbim nasip ederse

Son 20 günde bizden nasipse 🙏🏻🥰
Günümüz belli oldu bugün 28 ekim🙏🏻 38+2 olmuş oluyor
Hadi hayırlı olsun gunlerimiz🥰
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah...bende çok sevindim küveze gerek kalmamasına kilosu baya iyiymiş masallah🧿

3cm açıklık
Aktif sancı
Acil sezeryan
Dua edin bekliyorum 🥰😘

Aaay ne güzeeel bir haber..
İlk bebişimiz gelmiş..
Hem de sağlıkla..
Ooooy hadi hayırlı olsun canım..
Hem de terazi olmuş oooo miiis miiisss 😍

Canım eğer kendini iyi hissediyorsan bizede anlatirmisin nasıl geçti doğum neler yaşadın suanki durum nasıl süreci hiç bilmiyorum ben ilk çocuk olacak rabbim nasip ederse
Elhamdülillah spinal anestezi oldum hiç bişey hissetmedim sadece dokunmalar ağrm var biraz uyuşukluk geçti birazdan yüricem miniğimin solunum skntısı var önlem amaçlı aldılar yarına toparlar inşallah 🥰

Elhamdülillah spinal anestezi oldum hiç bişey hissetmedim sadece dokunmalar ağrm var biraz uyuşukluk geçti birazdan yüricem miniğimin solunum skntısı var önlem amaçlı aldılar yarına toparlar inşallah 🥰
Bu gece toparlasın yarın annesinin kucagına gelsin 💓💓💓

X