- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 30
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.761
Yazdıklarım yazamadıklarım bütün iyi dilekler ve duAlar için çok teşekkür ediyorum sizde hayırla sağlıkla kavuşun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim.sezeryandi bu da öyle olacak bakalımİlki normal oldu canim senin nasil oldu ? Suyumda azalma var.. 2 hafta olmak uzere gittigimde azalma devam ediyor ama seni doguma kadar goturur dedi. Bu hafta asiri stresli gecti ama cok sukur duzeldi. O yuzden cok merak ediyorum minigimi bakalim yarin gidicez nasipse insallah guzel haberler ile gelirim
Çok teşekkür ederim canım bebisimiz bugün dinlensin yarına yanında olur insElhamdülillah spinal anestezi oldum hiç bişey hissetmedim sadece dokunmalar ağrm var biraz uyuşukluk geçti birazdan yüricem miniğimin solunum skntısı var önlem amaçlı aldılar yarına toparlar inşallah
Hadi inşallah sütünde gelir hemenSonrada aldılar ama gördüm emzirdim yeterki iyi olsun yarına toparlarsa çıkack inşallah
Oy maşallah kızçene ekim bebesi oldu Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımElhamdülillah biz iyiyiz spinal anestezi oldu. 3kg tam küveze gerek kalmadı benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim
Süt var elhamdülillah hamileyken de geliyoduHadi inşallah sütünde gelir hemen
Ömürlü olsun Analı babalı büyüsünn çok geçmiş olsunSaolun bayanlar çok öpüyorum
Şimdi gördüm canım maşallah allah bağışlasınElhamdülillah biz iyiyiz spinal anestezi oldu. 3kg tam küveze gerek kalmadı benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim
Magnesium diasporal şase verdi canım.tugcemma Canım sana hangi magnezyumu verdi doktor? Şase mi tablet mi?
İnsallah canim cikar hemencecikSonrada aldılar ama gördüm emzirdim yeterki iyi olsun yarına toparlarsa çıkack inşallah
Tarih verdimi doktorunİnşallah canım benim.sezeryandi bu da öyle olacak bakalım
Oyy doğum yapmissin, gozun aydin kuzucuk hos gelmis yaa insallah cok cok iyi olun. Kacirdim ben bir tehlike mi olmuştuElhamdülillah spinal anestezi oldum hiç bişey hissetmedim sadece dokunmalar ağrm var biraz uyuşukluk geçti birazdan yüricem miniğimin solunum skntısı var önlem amaçlı aldılar yarına toparlar inşallah
Doğum başlamştı canımOyy doğum yapmissin, gozun aydin kuzucuk hos gelmis yaa insallah cok cok iyi olun. Kacirdim ben bir tehlike mi olmuştu
Şimdi iyi misiniz peki?Doğum başlamştı canım
Buna da şükür işte sezeryansal ağrılarŞimdi iyi misiniz peki?