- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #12.221
Kuzum ya içim bir garip oldu.. Eskiden 3 cocuk derdim eşim 2 derdi. Şimdi bende 2 gercekten daha iyi ama Allah nasıl nasıp ederse diyorum gelecegı varsa gelir mınnoslarBende düşünmüyorum canim ama kesin de demiyorum bazen düşündüklerimiz elimizde olmuyor malesef benim 3. Doğum olacak mesela ama 2. Bebegimi kaybettim ona hamileyken aman yeter 2 tane derdim bende atanma derdindeyim kpss bakacağım calisacagim artik derdim ama kader farkli seyler yasatti o yüzden korkuyorum artik plan yapmaya da
Aynen büyük de konusmayayim daha yolun başındayım sağlıkla kucagima alayım daBende düşünmüyorum canim ama kesin de demiyorum bazen düşündüklerimiz elimizde olmuyor malesef benim 3. Doğum olacak mesela ama 2. Bebegimi kaybettim ona hamileyken aman yeter 2 tane derdim bende atanma derdindeyim kpss bakacağım calisacagim artik derdim ama kader farkli seyler yasatti o yüzden korkuyorum artik plan yapmaya da
Bu tartışmaların bitmesi için ilk başta kışkırtıcı söylemlerle mesaj atmanın bırakılması gerekiyor maalesef. ama durmadan yılmadan tam ortalık sakinlemişken "fena linç yersiniz" diye koskocaman bir grup zan altında bırakılınca tartışma bitmiyor uzayıp ta uzuyor. üstüne bi de aman sizin kalbiniz kötü yok siz beni desteklediniz iyi kalplisi birisiniz falan komik oluyor birazAa ban mı yemişleraslında kötü birşeyde olmadı bakmadımda ama tuhaf olmus baska sebepten yemesinler. Ya umarım artık bu tartısmalar biter
Şimdi ailede hiç kız yok hep erkek kıza benziyor deyince herkes çok umutlandı hayal kırıklığı oldu yoksa Rabbim ne nasip ederse o sağlıklı olsun da bunda da hayır vardır iki tane gelinim olur
Amin amin canim yaşadığımız her seyde muhakkak bir hayır vardır en hayırlısını isteyelim hepKuzum ya içim bir garip oldu.. Eskiden 3 cocuk derdim eşim 2 derdi. Şimdi bende 2 gercekten daha iyi ama Allah nasıl nasıp ederse diyorum gelecegı varsa gelir mınnoslarama ama yınede 2 yeter dedigim için şuan kendimi cok tuhaf hissettım anladın sen beni Allah ım karnımızdaki yavrularımıza saglıkla kavusmayı nasıp etsin hepimiz burada en güzel günümüzü paylasalım inşallah
InsAllah canim aminAynen büyük de konusmayayim daha yolun başındayım sağlıkla kucagima alayım da
Bu tartışmaların bitmesi için ilk başta kışkırtıcı söylemlerle mesaj atmanın bırakılması gerekiyor maalesef. ama durmadan yılmadan tam ortalık sakinlemişken "fena linç yersiniz" diye koskocaman bir grup zan altında bırakılınca tartışma bitmiyor uzayıp ta uzuyor. üstüne bi de aman sizin kalbiniz kötü yok siz beni desteklediniz iyi kalplisi birisiniz falan komik oluyor birazhoş değil, herkes yok yere ban yiyor.
cinsiyeti belli olan yazmaya korkar oldu ajsdas
Öyle canımAmin amin canim yaşadığımız her seyde muhakkak bir hayır vardır en hayırlısını isteyelim hep
Çok sağol İnşallah hepimizin ki sağlıkla gelsinMerhaba hoşgeldin kasım annesi. Saglikla gelsin prensesin
Doktorum öne randevu alalım dedi zaten bakalım ne zamana alıcaz. Olmadı başka birine gidicem ya da başka ilçeyeNeden 2 temmuzu bekliyorsun ki perinatologa git istersen bi o görür açıklık olup olmadığını
Gerçekten çok güzel Bi açıklama yazısı olmuş elinize sağlıkBu tartışmaların bitmesi için ilk başta kışkırtıcı söylemlerle mesaj atmanın bırakılması gerekiyor maalesef. ama durmadan yılmadan tam ortalık sakinlemişken "fena linç yersiniz" diye koskocaman bir grup zan altında bırakılınca tartışma bitmiyor uzayıp ta uzuyor. üstüne bi de aman sizin kalbiniz kötü yok siz beni desteklediniz iyi kalplisi birisiniz falan komik oluyor birazhoş değil, herkes yok yere ban yiyor.
cinsiyeti belli olan yazmaya korkar oldu ajsdas
İyi yapmıssın canımBen de bebek mağazasına gittim, offf mis gibi bebek kokuyordu her yerİlk alışverişimizde müslin örtü oldu, daha çok erken ama dayanamadım aldım
evet işte konunun kapatılmasına izin verse konu uzamayacak aslındaKonusmada tarafların ban yiyecekleri aklıma gelmemişti ama umarım bu konuda uyarı mesajı falan birşeyde gitmiştirdiger aylardaki hamile gruplarınada baktıgım oluyor bazen denk mi gelmedim bilmiyorum herkes normal normal yazıyor neyse umarım bugun son tartısma yasanmıstır grubumuzda
Senin minigin cinsiyeti neya cidden Rabbim saglıkla kavusmayı nasıp etsın. Saglıklı, mutlu, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Kendi adıma 2 yavrumun cinsiyeti aynı ama ben mutluyum en yakın arkadas olacaklar benım yasamadıgım duyguyu yasarlar ınsallah diye farklı olsaydı da bu sefer bir kızım bir oglum var diye yıne mutlu olurdum cidden eşit olurdu mutlulugum
Ay ne güzel ben de cok heyecanliyim ama 24. Haftayi bekleyeceğim alisveris icinBen de bebek mağazasına gittim, offf mis gibi bebek kokuyordu her yerİlk alışverişimizde müslin örtü oldu, daha çok erken ama dayanamadım aldım
Hadi bakalımevet işte konunun kapatılmasına izin verse konu uzamayacak aslındaneyse dediğin gibi umalım son olmuştur
cinsiyeti belli değil daha benim bi sonraki muayenede gösterirse öğrenicez bakalımmmm bekliyoruz sabırla
Aa ban mı yemişleraslında kötü birşeyde olmadı bakmadımda ama tuhaf olmus baska sebepten yemesinler. Ya umarım artık bu tartısmalar biter
Ben görmedim o yazıyıÖyle benmde 2 gelinim olacak inşallah ilk duyulduğu zamn hayal kırıklığı yaşanabilir doğal bir süreç ama o üye bayagı Bi abartmıştı gına gelmişti artık yazılarından
En iyisi kimseye cevap yazmamakkmnsd onodamı yanlış biliyorum acaba bu hesap geçici süre pasif yazıyor üzerinde veya üzgün yazıyor ozaman öyle oluyor diye biliyorum