- 3 Ağustos 2020
- 70
- 46
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.161
TeşekkürlerÖncelikle hayırlı olsun 2 gün sonra yine kan verin betanın en az %60 artması gerek. Daha sonra doktorunuzdan randevu alabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerÖncelikle hayırlı olsun 2 gün sonra yine kan verin betanın en az %60 artması gerek. Daha sonra doktorunuzdan randevu alabilirsiniz.
Hamileyken emziriyormusunuzBanada sağlık ocağından onu yazmışlar ama emzirirken icilmiyormuş.
Evet oğlum 19 aylık biraktiramadim. Gece boyu uyanıp emmek istiyor gündüz de aynı şekildeHamileyken emziriyormusunuz
Emziriyor musun bebeğin kaç aylık bulantın çok mu ya kıyamam çok zorBanada sağlık ocağından onu yazmışlar ama emzirirken icilmiyormuş.
19 aylık çok düşkün biraktiramiyorum. Bulantimda çok fazla yoyemedigim halde çıkarıyorum çok zor vallaEmziriyor musun bebeğin kaç aylık bulantın çok mu ya kıyamam çok zor
Yaaa evet o çok ilginc gercekten, çünkü kim soylese 30yas ustu soyledi gibi oldu olgun analarTabloya bakinca bu ayin grubu "30 lu yaslardakiler topluca doguruyor" gibi olmus :)) sozlessek olmaz, ne guzel hep akraniz
Hoş geldinnn, hayırlısı olsunYaş 26
BEklenen doğum tarihi 11 Kasım
İkinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak nasipse
Şehir Malatya
Sata göre 5+3 tüm ,ultrasonda 5+6 çıktı keseyi gördük ..haftaya tekrar çağırdı
Eger tarihlerde şaşırmadiysan, 2katindan fazla artmis, nasil yavaşlik o yavvv, kafasi karismis benceKızlar merhaba. Ben 09.03 vermiştim kan 154 çıkmıştı hcg 11 martta tekrar verdim 386 çıktı doktor yavaş artıyor dedi biraz üzüldüm. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba
Hos geldinnnn, hayırlısı olsunBeni de eklermisiniz bugün öğrendim hamile olduğumu allah hepimizinde sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inş. Yaşım 29. Beklenen doğum tarihi 18 kasım. Son adet tarihim 7 şubat. 3. Çocuğum olacak nasip olursa
Hayırlısı olsun, hoş geldinSelam arkadaşlar şimdi sonucumu aldım.değer 29 doktorumuz hayırlı olsun dedi oğlumda bir seneye yakın uğraştık.ne soğan incir kürü kaldı ne rahim filmi, yumurtlama testleri.... Her adet baslangicinda nasıl ağladığımı hiç unutamam.En sonunda yumurta ve çatlatma iğnesi sonucu kavuştum oğluma bin şükür.şimdi yeni çocuk kararı alipta kaç ay sonra olacak dediğim de aaa diyip hamilemeyim ben şimdi diye kaldım belirti falan beklemeyin ne ilkinde ne bunda adet gecikmesi haricinde hiçbir belirtim olmadı.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İntte degerler yazıyor ve bu deger de haftaya gore gayet normal, oyala biraz kendini, baska şeyler düşün, stres yapmaaaYa kızlar benim kesem haftasına göre küçük mü , paranoyak oldum iyice erken gitsen bi dert geç gitsen ayrı dert
5+3 üm sata göre ama ultrasonda 5+6 çıktı (bunun neyin ileriliği olduğunuda anlamadım)
9,4 mm kese çapıda
Oyy hoş geldin, hayirlisi olsunEvet minik bir kese beta 3500 pazartesi inş spirali çıkaracaklar şokun etkisi artık geçti adapte oldum bile
Hos geldinn, hayırlısı olsunHerkese merhabalar 1,5 yıldır bebek istiyorduk, çok şükür bugün sabah gebe olduğumu öğrendim. Aslında çok yeni, daha 1 gün geciktim ama sabah kalkınca hiç aklımda yokken çekmecede testi görünce "kesin yine fos çıkar ama hadi yapayım" dedim ve kopkoyu bir çift çizgi görüne neye uğradığımı şaşırdım Doktorumu aradım hemen ama tüm gün eğitim ve ameliyatı varmış, evimin yakınında başka bir özel hastaneye gittim sabah randevu bulunca. Çok erken, keseyi muhtemelen göremeyiz ama belli de olmaz dedi, BetaHCG'de istedi. O da 594,43 çıktı fakat kese için haftaya tekrar çağırdı. İnşallah Allah herkesin tamamına erdirsin, isteyen herkese de hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim
Benim adet belirtilerim de çok yoğun olur ama ben bi farklılık sezmiştim. Göğüslerimin şişliği, adet olmama 1-2 gün kala inerdi bu defa hem çok daha erkenden şişti, inmedi ve acayip ağrılı. Midem yine hep bulanırdı ama bu daha farklı bi bulantı gibi. Kasıklarımda da regl olacakmışım gibi bir sancı ama daha sürekli bir sancı. Sanırım yerleşme ağrısıymış. Annem artık adet tarihimi bile bildiği için bir tek kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik ama henüz kesenin görünmediğini de ekledik. Tabi herkes çok mutlu, iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah tamamına erdirsin.
Sat: 11 Şubat benim de.
Ben de bos gebelik yasadigim icin, şimdilik sadece esim ve yakın arkadasim biliyor. Gecen sefer üzücü olmuştu. Kalp atisini bekliyorumBen vermedim kimseye bir eşim biliyor eylül ayinda bos gebelik olmustu herkese söylemiştim herkes üzüldü kizim cok ağladı. Bu gebeligimde kalp atisini duyuyum duruma gore soylemeyi düşünüyorum insllah
Doktor icin erken, 2 gun sonra kan ver, daha sonra da değerini 1500lerde hesaplayinca doktora o zaman git. Onun altinda gorunmyor kese. En erken Perşembe gidersen her sey yolundaysa 2000lerde olur beta ve görünürMerhaba . Dün test yaptım adetim 2 gun gecikti beta 286 cıktı. Henuz doktora gitmedik. Nasıl bir yol izlemem gerekir değerim iyi mi . Cok endişeliyim . Ilk çocuk olacak Allah nasip ederse .
Ozaman extra beslen canım kalsiyumu özellikle eksik etme ilk dişlere vuruyor.. zorda olsa mutlaka faydalı besinlerle beslenmeye çalışEvet oğlum 19 aylık biraktiramadim. Gece boyu uyanıp emmek istiyor gündüz de aynı şekilde
İlk aylar emzirmek sorun değil de 4.aydan sonra biraktirman gerekiyor sanırım. Anne için zor oluyor bu durumlar ya ayva kraker bulantıyı bastırıyormus onları dene istersen naneli şeker de iyi geliyor bana Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce gever bu günler19 aylık çok düşkün biraktiramiyorum. Bulantimda çok fazla yoyemedigim halde çıkarıyorum çok zor valla
İyi diyelim iyi olalım . Sen nasılsın kan tahlili yaptın mıNasılsınız annişler, her şey yolunda mı
Neden öyle biraz hüzünlü yazdın, bulantin filan mi var?İyi diyelim iyi olalım . Sen nasılsın kan tahlili yaptın mı
Hayırlı olsun Canım, benim de adet günümde beta 122 ydi Hiç endişelenme insan ilk olunca ne yapacağını bilemiyor benim gibi Benim bide 8 yıl sonra olduMerhaba . Dün test yaptım adetim 2 gun gecikti beta 286 cıktı. Henuz doktora gitmedik. Nasıl bir yol izlemem gerekir değerim iyi mi . Cok endişeliyim . Ilk çocuk olacak Allah nasip ederse .
Iyim cnm şükür bende dün kan verdim beta hcg yükselmiş mi diye çarşamba 85.18 cuma günü beta hcg 147.80 cikti dr aradim ayin sonuna kese girmeye gidecegem insallah bebiside görürüm sen nasilsin güzel anneNasılsınız annişler, her şey yolunda mı
19 aylık çok düşkün biraktiramiyorum. Bulantimda çok fazla yoyemedigim halde çıkarıyorum çok zor vsari
Aslında emzirmenin bebiş açısından sıkıntı olmuyor ama sana çok zor olur.ben ilkinde sarı sabır taşıyla biraktirdim.düşünüyorsan deneyebilirsinEvet oğlum 19 aylık biraktiramadim. Gece boyu uyanıp emmek istiyor gündüz de aynı şekilde
Oyy maasallah kuzucuguma insallahh cok güzel olacak her seyyyy ben de iyiyim cok şükür, surekli acikma ve uyku gelmesi dışında bir durum yok sali kan vereceğim aksilik olmazsaIyim cnm şükür bende dün kan verdim beta hcg yükselmiş mi diye çarşamba 85.18 cuma günü beta hcg 147.80 cikti dr aradim ayin sonuna kese girmeye gidecegem insallah bebiside görürüm sen nasilsin güzel anne
Insallah cnmozaman salı'yi iple çekiyoruz insallah guzel haberler alirsin canim ya bende de acikma var eğer ilk aydan boyleysem diger aylarda tombilik olacagam diyorum eşimeOyy maasallah kuzucuguma insallahh cok güzel olacak her seyyyy ben de iyiyim cok şükür, surekli acikma ve uyku gelmesi dışında bir durum yok sali kan vereceğim aksilik olmazsa
Sorma, zaten öncesinde gobek yapmıştım biraz, şimdi de katlaniyor istahim hep acikti da dikkat ediyordum, simdi dikkat zor esime beni birakir misin dedim gecen gun, sen biraz yurusen iyi olcak sanki dediInsallah cnmozaman salı'yi iple çekiyoruz insallah guzel haberler alirsin canim ya bende de acikma var eğer ilk aydan boyleysem diger aylarda tombilik olacagam diyorum eşime
Ya cok guzel haber canimsağlıkla kalp atisinida duyarsin inşallahdarisi bize bakalim hayirla görürüz insallah cnmSelam kızlar bizde bugün doktordan geldik. Normal regl hesabına göre 5+3üz ama geç yumurtlamadan dolayı 4+3çıktı ultrasonda. Keseyi gördük şükür 3 hafta sonra kalp atışı için gidicez.Sağlık ocağında yaptırmam için bi takım testler verdi. Ve tabi folik asit. Darısı kese görmeyi bekleyen hamişlerimize
Cnm bende gobekliyim iki dogumdan sezryandan kaldi gitmedi senelrce benimle yaşıyorlar ya hersey bebisler icin yapacak birsey yoktek sağlıklı olsunlarda veririz insallah kilolarda artikSorma, zaten öncesinde gobek yapmıştım biraz, şimdi de katlaniyor istahim hep acikti da dikkat ediyordum, simdi dikkat zor esime beni birakir misin dedim gecen gun, sen biraz yurusen iyi olcak sanki dedi