2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Her doktorun görüşü farklı sanırım benım kesem 11mm çıktı 4+1 demişti 1 hafta geri olarak (5+1dim). Neye göre söylüyorlar bilmiyorum
Doktor bişey demedi bana canm o kesenin konumu filan gayet güzel dedi,ben kendi okuduklarımdan acaba küçük mü ki diye düşündüm

Kızlar düz özele gittim kese 9 mm desi bugun aşılamamı olduğum tüp bebek merkezine gittim 7.5 dedi ölçüm mü yanlış bilemedim

Aaa ne kadar güzel 🌸Sen gel yeter ki ayarlarız doktoru .Ben park hospitalde Miray Eser hanıma gittim bugün ilk kez çok cana yakın tatlış bir kadındı kendide yeni doğum yapmış anlayışlıydı ..Yaza kadar iyice doktor konusunda bilgilenirim inşallah yardım ederim sanada 🙏🏻
Yaa😍 Instagram'da bı kaç haftadır takip ediyordum o doktoru ben de😄

2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz 🤔
Ben de geçen yıl 2 kez hamile kaldım. Kızım dışında ailelerimizle paylaştık. İyi ki söylememişim dedim. İkisi de düşükle sonuçlanınca herkes çok üzüldü. Şimdi kalp atışı oluna kadar bekleyeceğim. Kızıma da yavaş yavaş demeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar dayanamdim daha fazla midem bulantısından gittim dr serum verdi gitmişken muayene oldum.ayrica hap verdi bulantısından için. 6+1 çıktı ulturosondq henüz kalp atışı yok haftaya cuma gel dedi kese de büyümüş ama bebek de yok dha icinde gec döllenmeden ötürü diyor .Hakkımızda hayirlsi
Ne ilacı verdi bulanttı için ? Benimm de bulanıyor, hiç bişey canum istemıyor. Açlıktan ölücem yakında

2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz 🤔
Ben ilk çocuğuma 2. KArdeşinin haberini hemen verdim test te 2. Çizgi çıkar çıkmaz çok sevindi benimle birlikte şafak saydı daha sonra 3. Ye hamile kaldım 2 çocuğumda çok sevindiler ama bebeği kaybedince ve ben süreçte uzun uzun hastane de kalma durumum olduğu için çok üzülüp ağladılar. söylesem belki mutlu olurlar alışırlar ama kayıp acısını benimle birlikte yaşadılar resmen. Hala bir bebeği olan yakınımın haberini alınca bizim bebeğimiz öldü keşke yaşasaydı büyürdü kocaman olurdu filan diyorlar yada oyun oynardık kardeşimle gibi cümleler kuruyorlar. Bugün öğrendim ve ben de ne zaman derim bilmiyorum sanırım 5 aylık olunca söylerim çünkü kaybettiğim bebeğim 4 aylıktı. Hem az zaman kala söylenince onlar için zaman çabuk geçer ve hemen kardeşleri gelmiş olur inşallah sağlıkla geçsin bu dönemlerimiz de en az 3 ay söylemem kesin gebeliğin gidişatına göre şekillenir en az 3 . En fazla 5 ay diye düşünüyorum

X