2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selam arkadaşlar şimdi sonucumu aldım.değer 29 doktorumuz hayırlı olsun dedi 😀 oğlumda bir seneye yakın uğraştık.ne soğan incir kürü kaldı ne rahim filmi, yumurtlama testleri.... Her adet baslangicinda nasıl ağladığımı hiç unutamam.En sonunda yumurta ve çatlatma iğnesi sonucu kavuştum oğluma bin şükür.şimdi yeni çocuk kararı alipta kaç ay sonra olacak dediğim de aaa diyip hamilemeyim ben şimdi diye kaldım 🤭🤭 belirti falan beklemeyin ne ilkinde ne bunda adet gecikmesi haricinde hiçbir belirtim olmadı.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun çok yeni bebiş daha

Ya kızlar benim kesem haftasına göre küçük mü , paranoyak oldum iyice erken gitsen bi dert geç gitsen ayrı dert
5+3 üm sata göre ama ultrasonda 5+6 çıktı (bunun neyin ileriliği olduğunuda anlamadım)
9,4 mm kese çapıda

Ya kızlar benim kesem haftasına göre küçük mü , paranoyak oldum iyice erken gitsen bi dert geç gitsen ayrı dert
5+3 üm sata göre ama ultrasonda 5+6 çıktı (bunun neyin ileriliği olduğunuda anlamadım)
9,4 mm kese çapıda
Bugun de ben de gittim. Sat lar aynıydı bizim . Ultrasonda da 5+3 çıktı. Kese de 7,31 mm. Sizin kese küçükse benimki daha da küçük demektir .

9,4 mm kese çapıda
Geri değilde gelişimi ileride bile galiba. Sorun yok gibi görünüyor önemli olan sen 5+3 ken daha küçük çıkması ultrasonda. O bile zamanla yakalıyor satı bebek.

Selam arkadaşlar şimdi sonucumu aldım.değer 29 doktorumuz hayırlı olsun dedi 😀 oğlumda bir seneye yakın uğraştık.ne soğan incir kürü kaldı ne rahim filmi, yumurtlama testleri.... Her adet baslangicinda nasıl ağladığımı hiç unutamam.En sonunda yumurta ve çatlatma iğnesi sonucu kavuştum oğluma bin şükür.şimdi yeni çocuk kararı alipta kaç ay sonra olacak dediğim de aaa diyip hamilemeyim ben şimdi diye kaldım 🤭🤭 belirti falan beklemeyin ne ilkinde ne bunda adet gecikmesi haricinde hiçbir belirtim olmadı.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende de aynısı oldu hemen olmaz dedim ilk ayda hamile olduğumu öğrendim 🤭 benim iki hamileliğimde de ilk belirtim aşırı yorgunluk oldu bata 10 gün falan kala baslayip bu haftalara kadar süren dayanılmaz yorgunluk. zaten ordan anlamıştım hemen. Yorgunluk bitincede bulantı başladı ikisindede aynı şimdilik 😑

9,4 mm kese çapıda
Her doktorun görüşü farklı sanırım benım kesem 11mm çıktı 4+1 demişti 1 hafta geri olarak (5+1dim). Neye göre söylüyorlar bilmiyorum

Herkese merhabalar :KK54: 1,5 yıldır bebek istiyorduk, çok şükür bugün sabah gebe olduğumu öğrendim. Aslında çok yeni, daha 1 gün geciktim ama sabah kalkınca hiç aklımda yokken çekmecede testi görünce "kesin yine fos çıkar ama hadi yapayım" dedim ve kopkoyu bir çift çizgi görüne neye uğradığımı şaşırdım :KK68: Doktorumu aradım hemen ama tüm gün eğitim ve ameliyatı varmış, evimin yakınında başka bir özel hastaneye gittim sabah randevu bulunca. Çok erken, keseyi muhtemelen göremeyiz ama belli de olmaz dedi, BetaHCG'de istedi. O da 594,43 çıktı fakat kese için haftaya tekrar çağırdı. İnşallah Allah herkesin tamamına erdirsin, isteyen herkese de hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim :dua:

Benim adet belirtilerim de çok yoğun olur ama ben bi farklılık sezmiştim. Göğüslerimin şişliği, adet olmama 1-2 gün kala inerdi bu defa hem çok daha erkenden şişti, inmedi ve acayip ağrılı. Midem yine hep bulanırdı ama bu daha farklı bi bulantı gibi. Kasıklarımda da regl olacakmışım gibi bir sancı ama daha sürekli bir sancı. Sanırım yerleşme ağrısıymış. Annem artık adet tarihimi bile bildiği için bir tek kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik ama henüz kesenin görünmediğini de ekledik. Tabi herkes çok mutlu, iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah tamamına erdirsin.

Sat: 11 Şubat benim de.

Adet döngünüz kaç günde birdi uzunsa geç yumurtladığınız için normal daha görünmemesi inşallah 10 güne kadar görür ve kalbinide duyarsınız.
Sanirim ondan dolayı en son 25 ocak başlangıç tarihi. 1martta gitmiştim gec döllenme daha 4 haftalık demişti takvime göre 5ti .simdi de takvime göre 3gun geride görünür evet inşallah

İnşallah daha da yükselir Canım🙏Moralini yüksek tut, olumlu düşün.Geç döllenme olunca da değerler düşük çıkabiliyor. Normalde 48 saatte 2 katına çıkıyor. Ama rakamlara çok takılma, doktorun en doğrusunu soylecektir sana🤗
88 olması gerekirdi aslnda 66 olmuş burada yazmisti birisi en az yüzde 60 yükselmeli diye yaklaşmisim ama bilemiyorum yarın doktora gidicem baksın bakalım sonuçlara ne diyecek

2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz 🤔
Ben verdim ama pişmanım. Kuzenim de hamileydi benden 3 hafta öndeydi kızına söylemişti geçen ctesi doktora gittiklerinde bebeğin gelişmediğini kalp atışının olmadığını öğrendiler kızı hastaya yıkmış kardeşim olmayacak diye

2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz 🤔
Ben vermedim kimseye bir eşim biliyor eylül ayinda bos gebelik olmustu herkese söylemiştim herkes üzüldü kizim cok ağladı. Bu gebeligimde kalp atisini duyuyum duruma gore soylemeyi düşünüyorum insllah

Kizim 8 yasinda, cok istiyordu. Tup bebek surecimde evde oldugum icin sık sık hastaneye gitmem gerekti, opu oncesi anne-babamiza biraktik, transfer sonrasi aldik, o nedenle kizim sureci biliyor ancak tup bebegi bilmiyor. Test yaptirmaya birlikte gittik, pozitifi gorunce de soyledim. Simdi dua edecegiz, dr bakalim karnimda gorecek mi, kalbi atacak mi, bunlar olmazsa kardesin simdilik olmuyor demektit dedim. Bizim evde durumlar boyle, bebekliginden beri hep acik olmayi sectik. Hayat acisi ve tatlisi ile ailemizin, birbirimize destek oluyor, birlikte seviniyoruz.

Bende de bazı belirtiler var. Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım. Yumurtlama çift çizgiyi 6-7 Mart 2021 de gördüm. Beklenen adet tarihim sanırım 17 Mart 2021. Bu ay hala da devam eden fakat önceki aylarda adet öncesinde hiç olmayan şeyler yaşadığım için beklemedeyim ama ümitliyim diyemiyorum hep korkuyorum.

Son adet tarihim 19 Şubat. Ama bir sorum var 19 Şubatta kahverengimsi ilk başlangıç akıntım geldi dört gün hiç bir şey gelmeyip 23 şubatta sökülmeye başladı. Ama o üç gün hiç bir şey gelmedi hatta beyaz akıntı bile geldi o süreçte. 23 şubatta bi anda söküldü. Sorum şu: son adet tarihihinin ilk günü olarak 19 şubatı mı yoksa 23 şubatı mı kabul etmeliyim? 19 Şubatı kabul ederek beklenen adet tarihi 17 mart dedim. Sizce hangisini esas almalıyım?

19 yada 23 şubat her türlü kasım annesi olacağım eğer gebeysem... Artık hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum...

X