Kasım 2024 3.Aşılama

😀 doğru yorum yapan akıl veren çok oluyor sanki biz delirmiyoruz çocuk olsun diye. Bizde aşılama olduğumu ailemiz dışında kimseye söylemedik herşeyi bilmelerine gerek yok 🙂🙂
Çok doğru valla 😅 sanki biz istemiyoruz cabalamiyoruz valla artık yemediğimiz iğne , içmediğimiz ilaç , gecirmedigimiz operasyon, ameliyat kalmadı 🙃 rabbim çektiklerimizi görüyor onların hatrina tez vakitte anne olmayi nasip etsin inşallah 🤲

Çok doğru valla 😅 sanki biz istemiyoruz cabalamiyoruz valla artık yemediğimiz iğne , içmediğimiz ilaç , gecirmedigimiz operasyon, ameliyat kalmadı 🙃 rabbim çektiklerimizi görüyor onların hatrina tez vakitte anne olmayi nasip etsin inşallah 🤲
Aminnnn inşallah tez zamanda. Gün içinde normal beslenmenin dışında bi sürü şey tüketiyorum kafam o kadar karışıyor artık onu yedim mi bunu yedim mi diye düşünüyorum gün sonunda. Avokado çiğ kabak çekirdeği keten tohumu zeytin yağlı incir kürü chia tohumu pekmez.+folikasit hap.Normalde hiç işim olmaz bunlarla🙂

Aminnnn inşallah tez zamanda. Gün içinde normal beslenmenin dışında bi sürü şey tüketiyorum kafam o kadar karışıyor artık onu yedim mi bunu yedim mi diye düşünüyorum gün sonunda. Avokado çiğ kabak çekirdeği keten tohumu zeytin yağlı incir kürü chia tohumu pekmez.+folikasit hap.Normalde hiç işim olmaz bunlarla🙂
Valla ben günlük yaşantımdaki şeyleri tüketiyorum folik asit ve progestan dışında özel birsey yapmıyorum 😁 progestan da ağızdan aldığım gün mide ağrısı yapıyor bende çok rahatsız oluyorum 😔

Bizde tüm süreci gizleyenlerdeniz. İlk cocukta da 3 ay ailelere sôylemedik. Herkes mutlu kısmı öğrensin dimi :)
O da doğru.ya ben 3 gündür kasık ağrısı çekiyorum fenaa. Allahım inşallah hasta olmam 2 gün var reglime. Sizin daha çok var heralde regliye. Sizde de aynı mı ağrılar İğnelerden mi böyle oldum bilemedim ya ben nasıl ayırt edicem herkes farklı bişey yaşıyor.

O da doğru.ya ben 3 gündür kasık ağrısı çekiyorum fenaa. Allahım inşallah hasta olmam 2 gün var reglime. Sizin daha çok var heralde regliye. Sizde de aynı mı ağrılar İğnelerden mi böyle oldum bilemedim ya ben nasıl ayırt edicem herkes farklı bişey yaşıyor.
Benimde bugün akşam başladı kasık agrim adet olacakmış gibi şiddetliydi aglama boyutuna geldim bi 10 dk sürdü geri durdu . Seninle aynı gidiyoruz şuan 😁

Valla ben günlük yaşantımdaki şeyleri tüketiyorum folik asit ve progestan dışında özel birsey yapmıyorum 😁 progestan da ağızdan aldığım gün mide ağrısı yapıyor bende çok rahatsız oluyorum 😔
Protestan ne onu hiç bilmiyorum. Ya dr da hiç yedek bi ilaç bilmem ne vermiyor ki tutma şansı çok olsun. Bende o yazdıklarımı araştırdım bi destek olur belki die. Dr lar inanmıyor yeme içme olayında dikkat etmeye

Protestan ne onu hiç bilmiyorum. Ya dr da hiç yedek bi ilaç bilmem ne vermiyor ki tutma şansı çok olsun. Bende o yazdıklarımı araştırdım bi destek olur belki die. Dr lar inanmıyor yeme içme olayında dikkat etmeye
Progestan tutunmayı sağlayan bir ilaç agiz yada vajinal alınabiliyor. Bana doktorum iliski günü ağızdan iliski olmayan gün fitil olarak kullan dedi . Bilemiyorum ama genelde veriyorlar . Belki rahim kalinligin iyi diye vermemiştir. Benim 2 gebeligimde de kanamam yani düşük riskim vardı zaten biri düşük oldu o yüzden veriyorlar yine risk olur diye

Progestan tutunmayı sağlayan bir ilaç agiz yada vajinal alınabiliyor. Bana doktorum iliski günü ağızdan iliski olmayan gün fitil olarak kullan dedi . Bilemiyorum ama genelde veriyorlar belki rahim kalinligin iyi diyedir . Benim 2 gebeligimde de kanamam yani düşük riskim vardı zaten biri düşük oldu o yüzden veriyorlar yine risk var diye
Aa ewet doğru. Rahim duvarın kalın çocuk hemen tutunur demişti hep ama işte neyse kısmet demek ki tutunmak istemedi 2 aşılamada da😕

Iyi yapmissin o zaman 😃 ne guzel sponsor var en azindan biz de yok ben kendimin sponsoruyum 😂 eşime söyleme dedim ama eşim dayanamaz kesin söylemiştir 🤣 ben tutmadan ve 3 ay dolmadan söyleme taraftarı değilim ailelere tutmayınca yorum yapan oluyor çünkü 🙃
Bende kendimin sponsoruyum. Kıymet bilinir mi bilmem .

Ya benim kafam karıştı ikinci aşılamada mesela pazartesi çatlatma iğnesi salı günü aşılama oldu ama bunda pazar çatlatma iğnesi pazartesi boş salı günü aşılama dedi normal mi
Ben 3. Aşılama yaptıracağım pazartesi günü.
Çatlatma iğnesini yarın yapacağım yani cumartesi günü. Pazar boş . Pazartesi aşılama. Hep bir gün boş bekletti doktor bende .

Ben 3. Aşılama yaptıracağım pazartesi günü.
Çatlatma iğnesini yarın yapacağım yani cumartesi günü. Pazar boş . Pazartesi aşılama. Hep bir gün boş bekletti doktor bende .
En az 2 gün perhiz istiyorlar genelde o yüzden iğne oncesi yap iliski iğne günü ve pazar günü yapma bence 🙄

Sizin yine iyiymiş ücretler. Ben 16 bin liraya oldum aşılamamı . İgneler ve çatlatma +5 bin lira daha 21 bin lira ödedim ve bu ikinci oldu 🥲 raporum olmuyor bir çocuk olduğu için herseyi ücretli alıyorum.
Bu fiyatlar şaka mı aşılama için… bir de ihtimali çok düşük . Benim doktorum her defasında ihtimal düşük aşılama çok ümitlenme diyor. Moral vermiyor maalesef.. ama ben devlette aşılamayı 3 bine yaptırıyorum ilaçlar da dahil. Gonal f ovitrella folik asit + progestoron

X